Krvácení po revizi - hlen

118
18.2.15 09:11

Krvacení po revizi - hlen

Ahoj holky, prosim vas. Jsem 8dnu po „porodu“ a nasledne revizi v 23+0tt. Chci se zeptat, ocistky mam stale, ale neni to krvaceni na jake jsem zvykla napr. z MS nebo ocistky po prvnim porodu. Tohle je tahly krvavy hlen, ktery mam od druheho dne po revizi az do ted. Je to normalni??? Mela jste to taky nektera?? Pri „porodu“ jsem ztratila spoustu krve, bylo mi receno neco malo pres 30%, hemoglobin 72g/l, transfuzi jsem odmitla. Muze to byt treba velkou krevni ztratou?? Dekuji vam moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neznámá známá
18.2.15 16:20

Prožíváš normální šestinedělí, tj. ono se to fakt bude měnit. Já byla strašně ze všeho vyjukaná. Ale 29. ledna jsem byla na revizi. První dva dny červená krev, pak tři dny žluté mazlavé smradlavé cosi, pak dva dny nic a pak začalo období tmavě hnědé mazlavé srajdy, co ze mne tekla až do včerejška. Jančila jsem, ptala se na to doktorky a bylo mi řečeno, že to má každá ženská jinak, že se to prostě postupem času bude měnit, barva, konzistence, zápach, množství, prostě vše že se bude měnit. A že nemám jančit, že můžu takto různě špinit celé šestinedělí. Já už tedy od včerejška nic, čistá vložka. Ale to neznamená, že se to nevrátí. Každopádně mi bylo řečeno, že pokud není silné krváce, které by odpovídalo svou silou silné mensturaci, tak jančit nemusím. Prý bych měla bolesti, bylo by to hodně krve a navíc by se i zvedla teplota, kdyby se něco dělo. Hodně štěstí do budoucna. :hug:

• Citovat
  • Upravit
685
18.2.15 19:56

@PetraLili Ahoj. Já jsem to měla taky tak. Potrat ve 22. týdnu, revize, hypotonie, ztratila jsem přes litr krve a tak 10 dni jsem taky měla spíš takový krvavý hlen a pak to začalo přecházet ve špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.2.15 14:32

Moc vam dekuji za reakce. Zatim z toho nejancim, protoze krve ze me jde opravdu minimum.. ale to, ze je to mnohem vice hlen nez krvaceni to mi prislo zvlastni. @barabrambora ale tak asi po krevni ztrate nebude nic zvlastniho…to jsem „rada“, stresu a pobytu v nemocnici bylo az dost… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
19.2.15 20:30

Ahoj. Taky jsem po potratu v 18. týdnu a taky jsem měla asi 2 týdny hlen, tak jsem volala doktorce, přišlo mi to divný. Prý je to normální. Po tom mě krvácení rychle přešlo a to jsem byla ráda, protože předtím jsem krvácela hodně týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty