Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,
dnes mi bylo zjisteno zamlkle tehotenstvi cca v 6. tydnu, a navic mi zjistili hematom v deloze velky 4cm.
Jde o to, ze me boli podbrisek (spise na prave strane), pri rychlejsim pohybu je to spise takova pichlava bolest.
Mam jit v utery na revizi delohy, ale ta bolest me desi.
Nemate nekdo zkusenost? Nechci hned plasit, ale neni mozne nejake vnitrni krvaceni nebo tak? Nekrvacim ani nespinim.
@lucname Neboj se, všechno bude dobré. Pokud jdeš v úterý na revizi, tak se snaž být hlavně v klidu. Já měla sraženinu v podbřišku a bolelo to šíleně.
Já jsem měla placentu previa-důsledek toho byl velký hematom, je zajímavé, že mě nic nebolelo, jen jsem šíleně krvácela.
Při ZT mě nic nebolelo zjištěno jsem to měla čtvrtek a revizi pondělí, a při hematomu a krvácení jen jednou bolest, ale krvácela jsem opravdu jak z kohoutku
@luciekal A tos krvacela az po revizi? Nebo jen z duvodu hematomu?
Ja opravdu ani nespinim, nic! Ani netusim, od jake velikosti lekari soudi jako velky hematom.
Nemam s tim zadne zkusenosti..
@cikcak Ano, ale od kolika cm se povazuje za „velky hematom“.
@lucname to opravdu nevím-řekli mi rozsáhlý, velikost mi řekli, jenže je to už 9 let, vážně nevím.
@cikcak Dekuji moc
asi si ani nepamatujete, zda jste mela bolesti? ![]()
@lucname nebolelo mě nic, jen jsem krvácela jako z vodovodu.
@lucname zt bylo prvni a tam peestalo bit srdicko.mela jsem dve revize protoze tam neco zustalo mels jsem horecky ale krvaceni zadne
U druheho tehotenstvi se hematkm zvetsoval byl dole a byl velky hodne velky jednou prasknul ale zas se doplnil byla jsem 14dni v nemocnici pak jen lezela bylo to nejiste krvacela a spinila jsem jeste dloho a ted jsem 30tt mimico bylo silne
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.