Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem takhle střídavě krvácela víc jak dva měsíce. Pokud ti gynekolog řekl, že tam není narostlá sliznice, tak to menstruace asi nebude. Nicméně pokud nekrvácíš hodně, nevolala bych nikam. Brala bych to prostě pořád jako proces čištění.
@Anonymní píše:
Zdravím, mela bych dotaz. V úterý mi skončilo sestinedeli, ve středu jsem byla na gyndě na prohlídce. Stehy krasne zahojene, vše v pořádku a prý podle sliznice bych menstruaci dostat určitě neměla..z pátku na sobotu jse v noci začala krvacet 🙈 Ne nějak hodně ale ani to není jen spineni. Ocistky nemám už tak 3 týdny, břicho mě neboli. Kojim. Myslite, ze to přece jen muze byt ms nebo radsi zítra zavolat na gyndu? A co říct? Ze mam nejspíš menstruaci? Mě pošlou někam..😃 🙈 jen mě mate to, ze říkal, ze bych to dostat neměla (i tím ze kojim i když vím, ze to není zaruka).
Ahoj. Mne po porodu gynekolog rekl, ze dokud kojim, tak nic neni neobvykle. Ze muzu krvacet kazdou chvili nebo vubec… ale kdybych proste nevedela, nebyla si jista, at mu zavolam. Ja po cisari krvacela celych 6 tydnu, pak tyden klid a pak tyden krvaceni. nevim, jestli to ms byla, ale vubec jsem to tenkrat neresila.
Kojila jsem skoro nonstop a ms jsem dostala 5 týdnů po porodu, lahoda 😃 takže klidně může být
Ms přišla 7 týdnů po porodu i když jsem kojila. Takže bych to brala jako první cyklus. Nikam bych nevolala ![]()
Já taky přestala krvácet asi 3, 4 týdny po porodu. A pak jsem zase krvácela na konci šestinedělí. Myslela jsem, že to je MS. Pak asi třikrát jednorázově cca po měsíci zašpinila. To jsem taky váhala, jestli to jsou nebo nejsou pokusy o MS.
nakonec přišla 9 měsíců po porodu. Takže si myslím, že to krvácení okolo konce šestinedělí může být ještě k čištění. Jestli to u tebe je ms, uvidíš za měsíc ![]()
Každopádně tak jako tak bych nikam nevolala. Přijde mi to zbytečné.
Nó resp… Ona to na konci šestinedělí mohla být asi ms. Protože ten první měsíc mi malá v noci spala 6, 7 hodin v kuse… Pak se vyplavuje méně prolaktinu a může se spustit cyklus. Pak se začala víc budit, já víc kojit. Pak ta ms zase zmizela. Nebo mizela. ![]()
Zdravím, mela bych dotaz. V úterý mi skončilo sestinedeli, ve středu jsem byla na gyndě na prohlídce. Stehy krasne zahojene, vše v pořádku a prý podle sliznice bych menstruaci dostat určitě neměla..z pátku na sobotu jse v noci začala krvacet 🙈 Ne nějak hodně ale ani to není jen spineni. Ocistky nemám už tak 3 týdny, břicho mě neboli. Kojim. Myslite, ze to přece jen muze byt ms nebo radsi zítra zavolat na gyndu? A co říct? Ze mam nejspíš menstruaci? Mě pošlou někam..😃 🙈 jen mě mate to, ze říkal, ze bych to dostat neměla (i tím ze kojim i když vím, ze to není zaruka).