Krvácení při antikoncepci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
10.6.12 20:27

Já bych zkusila s doktorem probrat změnu HA. Stalo se mi to kdysi a prý byla slabá, proto ten cyklus neudržela a začlo krvácení (bylo to spíše špinění) v průběhu platíčka. Takže si dojdi k doktorovi. Může to být i něco jiného, asi bych to nenechávala být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bááraaaaaaaa
20.6.12 20:53

...

Chtěla bych se zeptat, beru antikoncepci jeanine, beru jí 2 týdny a hned 7 den kdy sem jí brala jsem měla pohlavní styk, druhý den sem začala mírně krvácet a krvácím tak už 4 dny a nevím co to znamená…

• Citovat
  • Upravit
Angelika91
18.12.12 16:32

Krvácím během užívání antikoncepce

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je normální, že se u mě objevilo mírné krvácení během užívání antikoncepce. Antikoncepci beru pravidelně už pět let a nikdy se mi to nestalo. Sedm dní před běžnou menstruací se u mě objevilo slabé krvácení a bolest v podbřišku, jako u menstruace. Týden předtím jsem byla silně nastydlá a léčila jsem se Paralen Gripem. Vím jistě, že těhotná nejsem, ale i tak mě to docela vyděsilo. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
9090
18.12.12 16:36
@Angelika91 píše:
Dobrý den,
chci se zeptat, zda je normální, že se u mě objevilo mírné krvácení během užívání antikoncepce. Antikoncepci beru pravidelně už pět let a nikdy se mi to nestalo. Sedm dní před běžnou menstruací se u mě objevilo slabé krvácení a bolest v podbřišku, jako u menstruace. Týden předtím jsem byla silně nastydlá a léčila jsem se Paralen Gripem. Vím jistě, že těhotná nejsem, ale i tak mě to docela vyděsilo. Děkuji za odpověď.

ano, stát se to může, zvlášť pokud jsi byla nemocná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
callola
20.2.13 16:18

dotaz

Dobrý den,

mám obdobný případ, užívám antikoncepci artizia a je pravdou, že někdy z platíčka nějaký ten prášek bohužel zapomenu díky chaotickým dnŮm:/Také se mi objevilo lehké špinění a dnes i krvácení..:/Jak některé slečny říkají..je to nemilé překvapení z možného otěhotnění..Každopádně ted´ vím, že i v nelehkýchn dnech nesmím zapomínat. Hurá slavná antikoncepce:DUž jen z těchto obav a zbytečných problémů bych chtěla být muž!!! :D Mějte se hezky

• Citovat
  • Upravit
anděla1991
20.2.13 17:10

Seriozní přístup

Vy se chcete rozhodnout jen na základě toho co se tu dočtete… „někde někdy někdo taky říkal“. Děláte si legraci, že ano? :) Uvědomujete si, že „chybou“ je lidská bytost, vaše dítě?

Napadla mě malá rekapitulace:

Přirozený přístup: (Dobré pro vás)

pánská ochrana
dámská ochrana
přerušovaná soulož
neplodné dny
nic nedělat :zed:

Vaše svobodná volba, ale i nesená odpovědnost za výsledek.

Drastický přístup: (Dobré pro výrobce)

antikoncepční pilulky
atikoncepční kroužky
antikoncepční náplasti
nitroděložní tělíska
injekce

Není nic lepšího pro výrobce, než „zobající“ 14ti leté holky.
Myslím, už jen to je na žalobu… a výsledek, Pilulkové náboženství… a všechny zobky si myslí, že je vše v pořádku. Prostě perfektně zvládnutá PR komunikace v posledních třech dekádách… nic víc, nic míň.

Měly byste víc myslet než zobat.

• Citovat
  • Upravit
21
23.2.13 17:49

Ahoj, mám takový problém a nevím si rady…před Vánoci jsem byla na interupci, která proběhla v pořádku..prvních 14 dní jsem lehce špinila, pak to přestalo. První menstruaci jsem dostala přesně měsíc po zákroku a hned první den jsem začala užívat i antikoncepci..vše ok, až tento týden, kdy jsem skoro v půlce druhého platíčka jsem začala špinit a nevím proč. První sex proběhl minulý týden a ted beru tři dny vaginální globule/proti zánětu/..napadlo mně zda to není právě z nich ale zároveň se bojím že mi ta antikoncepce vůbec nezačala fungovat a třeba jsem zase těhotná, i když to mi přijde už jako paranoia, když beru prášky poctivě..můžete mi prosím některá poradit čím to krvácení může být? Děkuji moc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 18:05

@because vzala sis prášek hned první den menstruace, takže ochrana by měla být ok, pokud jsi neudělala chybu v braní nebo jsi třeba nebrala ATB, které ovlivňují HA, tak by neměl být problém. Špinění může být způsobeno vším možným, od nemoci po stres a hlavně první 3 měsíce braní HA mohou být všelijaké, tělo si na ty hormony musí zvyknout a někdy prostě reaguje špiněním nebo krvácením, jestli bereš prášky poctivě, tak je šance opravdu mizivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.13 18:38
@Verca1989 píše:
@because vzala sis prášek hned první den menstruace, takže ochrana by měla být ok, pokud jsi neudělala chybu v braní nebo jsi třeba nebrala ATB, které ovlivňují HA, tak by neměl být problém. Špinění může být způsobeno vším možným, od nemoci po stres a hlavně první 3 měsíce braní HA mohou být všelijaké, tělo si na ty hormony musí zvyknout a někdy prostě reaguje špiněním nebo krvácením, jestli bereš prášky poctivě, tak je šance opravdu mizivá…
ahoj, děkuji..ano, antíky beru opravdu pravidelně, protože mám už panickou hrůzu z dalšího otěhotnění..ale nedávno jsem slyšela že po interupci je možnost znova brzo otěhotnět mnohem větší, tak už z toho možná magořím..ale asi máš pravdu, možná je to tím než si tělo zvykne na antikoncepci a nebo to může být i těma globulema..za ty tři dny co je beru se mi pokaždé stalo, že jsem začala špinit právě večer po zavedení a někdy i ráno..každopádně ještě počkám a když to nepřejde tak si zajdu za doktorem, ať vím co se děje..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 20:50

@because a máš příbalovej leták od těch gloublí? Třeba to bude v nežádoucích účincích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.13 22:02
@Verca1989 píše:
@because a máš příbalovej leták od těch gloublí? Třeba to bude v nežádoucích účincích.

ten už jsem pročetla…nic o krvácení jsem tam nenašla…uvidím, třeba to mám jen nějak rozházené od té HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellenka691
24.2.13 21:53

krvacení

Ahoj chci se přidat že mam to stejne antikoncepci beru 2 roky. Měla sem normalní menstruaci a po 1 tabletě sem začala krvacet. mam docela strach a doufam že se to změní.

• Citovat
  • Upravit
ellenka691
24.2.13 22:06
@ellenka691 píše:
Ahoj chci se přidat že mam to stejne antikoncepci beru 2 roky. Měla sem normalní menstruaci a po 1 tabletě sem začala krvacet. mam docela strach a doufam že se to změní.

POrad te mi prosím děkuju

• Citovat
  • Upravit
21
25.2.13 07:12
@ellenka691 píše:
POrad te mi prosím děkuju

Ahoj, ráda bych ale sama nevím proč se to děje..Co bereš za Ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellenka691
25.2.13 19:19

Chloe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat