Krvácení, tlaky v podbřišku v těhotenství

93
30.6.25 09:55

Krvácení, tlaky v podbřišku v těhotenství

Holky prosím. Jsem ve 3-4tt a slabě krvácím nejdříve to bylo klasika červené spíše tmavší, ale pouze trochu a teď takový jakoby slabší hnědý výtok zrovna teď mám období, kdy jsem měla dostat periodu. Dělala jsem si těhotenský test s ukazatelem týdnů a vyšlo mi 1-2 týdny a i lékaře to má být 3-4 týden. Taky mě do toho bolí podbřišek takové spíše tlaky než by nějaké píchání nebo tak něco prostě jako když u periody. K lékaři jsem objednaná na konci července prý to dříve nemá smysl. Máte někdo zkušenost, ať jsem trochu klidnější? Četla jsem, že kdyby to bylo mimoděložní, tak kdybych si udělala znova test, tak by čárka slábla, protože u toho HCG klesá. Děkuji všem za odpověď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
30.6.25 10:28

Čárka u mimoděložní neklesá, jen HCG roste pomaleji. To je první příznak mimoděložního. Když hcg klesá, tak jsme to měla já u samovolného potratu, ale potratila jsem až v 6-7 týdnu a hcg se drželo do 9. Týdne. 3-4 týden znamená teď bys teď někdy měla dostat teprve ms. Takže se ti nejspíše rozjíždí ms anebo se uhnizďuje, jemné špinení na začátku těhotenství být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.25 10:55

@miamia142 no já to měla tento měsíc komplikovanější dostala jsem periodu 27.5 skončila na začátku června pak jsem to za týden znova dostala na pár dní, ale myslím, že to bylo ze stresu, protože jsem měla úmrtí v rodině a teď jsem to měla dostat a nedostala a tím, že jsem jela na dovolenou jsem si udělala těhotenský test po 2 dnech zmeškané periody a vyšel pozitivně 2× klasická tyčinka a pak ještě s tím ukazatelem týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.6.25 11:16

@Verča2698 aha no každopádně to může být i biochemické (lepší varianta než mimoděložní - tam by ti hcg rostlo jenom pomaleji) zkus třeba vodu s citronem na to krvácení. Mohla jsi mít podruhé ovulační špinění (já to párkrát za rok mívám) je to právě týden po ms. Ale pokud jsi byla ve stresu mohlo to být samozřejmě něco jiného, ale tím že jsi těhotná to podle mě druhá ms nebyla. Každopádně přeji ať je vše v pořádku a ať se udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.6.25 12:07

@Verča2698 mimoděložní neklesá HCG, ale roste nerovněrně. Jestli jsi takto na začátku, tak by mimoděložní nezpůsobilo takovou bolest a krvácení. Já mimoděložní měla a problémy začaly až tak kolem 7-8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
30.6.25 15:28

@Verča2698 kup si v lékárně ascuritin. Ber dále kyselinu listovou a nech to osudu. Vic neuděláš. Krvácení během 1.trimestru je běžné a ma to hodně holek. Pokud se to má udržet, je to zdravé embryjko, tak se udrží i přes špinění/krvácení. Ten ascuritin si ale kup, je to velké množství vitaminu C a pomáhá s tím krvácením, mohlo by to přestat. Koupis bez receptu v lékárně, je to levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.25 17:06

Dobře. Holky moc děkuji ♥️ Krvácela jsem i u prvního syna a to ze mě padaly i kusy krve a udržela jsem, tak snad bude všechno v pohodě. ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.25 17:08

A v pátek mi ke všemu neprodloužila smlouvu v práci takže tento měsíc mám opravdu docela dost naloženo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí