Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,obnovuji diskuzi..
Před těhotenstvím jsem měla PCOs, syna máme z IVF. Po porodu se mi cykly upravily a poslední rok byly hezky po 30-33 dnech, ovulace potvrzená měřením bt 16-18dc. No a teď, minulý cyklus byl anovulační, trval naštěstí jen 24 dní. Jeden anovulák po roce, to neberu nijak vážně. Jenže teď, další cyklus je taky jaksi na prd.. MS jsem dostala 23.5., dnes jsem 19dc. Už od 15dc špiním a to docela dost, tak 3 intimky denně. Skoro bych řekla slabě krvácím, ale je to tmavě hnědé. BT je pořád 36,2, při ovulaci jsem nikdy nešpinila, nekrvácela, vůbec nechápu, co se děje
V pátek jsem objednaná na preventivku na gyndu, ale teď nevím, jestli tam mám zítra zavolat a přeobjednat se, nebo jít i tak. Stěr z čípku mi asi těžko udělá, ale zas by mi třeba něco poradila na to špinění. Nebo co s tím, počkat? Čím to může být?
Díky, M.
ja jsem taky nikdy nespinila/nekrvacela uprostred cyklu az letos v unoru, dostala jsem prasky a hned to preslo a uz zase klid. Doktor
me prohledl a nic nenasel. mela jsem dost stresujici obdobi, bylo
to z toho.
@Taminka píše:
ja jsem taky nikdy nespinila/nekrvacela uprostred cyklu az letos v unoru, dostala jsem prasky a hned to preslo a uz zase klid. Doktor
me prohledl a nic nenasel. mela jsem dost stresujici obdobi, bylo
to z toho.
Stres jsem měla před dvěma měsíci, teď už jsem celkem v klidu
Marod taky nejsem, že by to bylo nemocí.. Vlastně možná jo, stříkala jsem si bioparox 14 dní na bolest v krku, na doporučení dr. Ale rýmu a kašel jsem k tomu neměla, jen ten knedlík v krku.
A jaký prášky jsi měla, nepamatuješ se? My za 14 dní jedeme na dovolenou a nerada bych se tam otravovala ještě s ms nebo dalším špiněním. Tak jsem si to hezky pracně vypočítala a teď mi to stejně nevyjde ![]()
M.
Tak to vypadá, že po 5ti dnech špinění přestává. Už to není tak silné. Akorát teda nevím, jestli to brát pořád jako špinění nebo jako ms
Snad mi dr. zítra řekne víc
M.
Včera jsem začala špinit a dnes ráno krvácet, během dne to ustupuje a pak zase sílí, mám šílené křeče a píchá mě na levé straně a ještě jsem do toho zvracela nevím zda radši hned na pohotovost nebo počkat do zítra k doktorovi, jsem u prostřed cyklu. MS mám dostat za 14 dnů
Klidne si zajed, at na tebe kouknout. Ale muze to byt jen ovulacni bolest a krvaceni… ale za prohlidku nic nedas. Taky to muze byt cysta.