Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravímje tu některá s podobnou zkušeností?
Jsem v 7 týdnu, zítra jdu na první ultrazvuk a dva dny mám nějaký problém. Zavádím ráno a večer utrogestan, který ze mě během dne, nebo v noci teče a tyto dva dny má ten výtok na vložce takovou tmavší barvu. Tak si říkám, co to zase je? A když ze mě vypadne ten obal utrogestanu, párkrát na něm byla nitka hnědého hlenu. Ale úplně pidi. Do toho mě to nějak pálí v pochvě, tak že by zánět? Zítra se snad víc dozvím
Já jen jestli nemá některá s tímhle podobnou zkušenost. Děkuji
Omlouvám se za anonym, je to více intimní
S Utrogestanem zkušenosti nemám, ale já třeba teď u třetího těhotenství prošpinila celý první trimestr. Příčina nezjištěna, hematom žádný, všechno v pořádku. Stává se to celkem běžně, vlivem hormonů mohou praskat cévky, embryo se zavrtává… zítra snad bude všechno v pořádku. ![]()
U prvniho tehu jsem vubec nespinila a dopadlo to zamlklym potratem. U druheho jsem doslova krvacela cely prvni trimestr a uz jsem ve 29 tydnu
@panenka87 píše:
@zudina pániTo tělo je fakt zvláštní… Přeji ať je nadále v pořádku
Ale musela jsi mít teda pěkný nervy
Mela jsem sileny nervy a hlavne jsem si celou dobu myslela ze to nedopadne a pokazdy jsem na utz byla prekvapena ze plod jeste zije
mas pravdu telo je nevyzpytatelne
@panenka87 muzu se zeptat, jak to tenkrat dopadlo? Mám stejný problém. S utrogestanem ze mě jdou slabé hnědé nitky.