Která antikoncepce je po porodu nejlepší? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
25.1.14 13:17

Za mě teda Evra ne, nesmíš tu náplast mít po tři týdny na stejném místě, takže střídat lopatky, horní část paží, zadek a strany stehna. Měla jsem ji přes zimu a chytaly se na to hrozně chloupky ze svetrů apod. A odlepila se mi dvakrát v bazénu asi den nebo dva před výměnou :-( A jako bonus jsem si vypěstovala alergii na obyčejnou náplast :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.1.14 13:18
@Allons-y píše:
@Ali-Ali asi rok a půl, problém žádný, ani vedlejší účinky (ale chápu, že to je individuální)

no ja prave pri HA nezvladam brat ve stejnou dobu, pravidelne jsem zapominala, takze jsem se na to radeji vykaslala. driv jsem to neresila uplne dusledne, kdyby se „prihodilo“, tak bychom se nebranili. ale ted po dvou detech uz na to musim jit dukladne, treti bych asi nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
25.1.14 13:22

@Ali-Ali ale zas bys pak mohla být členkou skupin „otěhotněla jsem přes antikoncepci“ :mrgreen:

ještě je ten kroužek Nuvaring, ale ten mi hrozně vadil při sexu a děsně jsem se bála, že ho ztratím na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.1.14 13:28

Achuj ja kojim a tez premyslim antikoncepci..nakonec jsem se rozhodla pro telisko…mamca si ho nemuze vynachvalit…tak jsem zvedava jaky ucinky to bude mit na me ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 14:03
@Petluska píše:
no já jsem z Jihlavy tak uvidim kolik to bude stát tady :)

Necelou tisícovku stojí dole na náměstí Nuvaring (tam je nejlevnější), pokud ho nezdražili v souvislosti se změnou kurzu.
A jdi radši do něho, je to lepší než náplasti.

Omlouvám se za anonym, ale mám pro to pravdu důvod.

• Citovat
  • Upravit
5173
25.1.14 15:49

Já jsme sice těhotná, ale spíš hledám antikoncepci po porodu a nehormonální :think:
Hormonlní antikoncepci si do těla rvát nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.1.14 17:43
@tetma píše:
Já jsme sice těhotná, ale spíš hledám antikoncepci po porodu a nehormonální :think:
Hormonlní antikoncepci si do těla rvát nechci

Jsem na tom stejně.. Tedy dítě už mám ale hormony už do sebe nebudu cpát v životě nikdy - ne kvůli antikoncepci :-) Zatím kombinujeme plodné/neplodní dny, kondom, pharmatex a přerušování, po druhém dítěti nehormonální tělísko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí