Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, prosím, poraďte mi nějakou hodně dobrou značku barvy na vlasy. Vždy jsem chodila ke kadeřnici, ovšem, teď to nějak nestíhám. Blond barva
A jednoduché nanášení, abych s tím moc nezápasila, neměla pak zničené vlasy…
Já mám dobré zkušennosti s Casting creme gloss od Loreal..Sice nemám blond ale vždy mi hnědá chytla na hnědo a ne černo jak u Palette. A nanáší se lahvičkou…
Já si kupovala tu pěnovou od Loreal a byla fajn…teď taky nestíhám kadeřníka, tak mám na hlavě tu novinku Loreal Prodigy a výsledek ti napíšu tak za 15 minut, mám nějakou mandlovo blond
, tak snad nebudu vypdat jak debilek ![]()
@catherine100 Jé tak ta loreal Prodigy mě zajímá!
Chtěla bych jí vyzkoušet. Určitě napiš jak jsi spokojená!
@catherine100 píše:
Já si kupovala tu pěnovou od Loreal a byla fajn…teď taky nestíhám kadeřníka, tak mám na hlavě tu novinku Loreal Prodigy a výsledek ti napíšu tak za 15 minut, mám nějakou mandlovo blond, tak snad nebudu vypdat jak debilek
Super, písni ![]()
Ta Loreal je takova nejlepsi, ja si vlasy nebarvim, ale mamce a sestre to vzdy chytlo pekne
Akorat ne teda blond
Ale zrzava ![]()
Tak jsem moc spokojená, splnilo to mé očekávání - nechtěla jsem být blond ale trochu zesvětlit tu hnědou co jsem měla na hlavě a super mám to světlejší s takovými odlesky do zlata, kamarádka si dávala černou taky byla moc spokojená
vlasy jsou po ní pěkný a je k tomu dost toho jejich kondicionéru, který mi voní ![]()
@sisi 1111 většinou mi je barví manžel nebo kadeřník, ale dneska jsem to zvládla sama ![]()