Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, z důvodu očekávání dalšího mimča chcem koupit našemu synovi (2,5 roku) větší postýlku. Ale jelikož zatím dětský pokojíček nemáme a musíme se zatím vejít do ložnice všichni 4, vybíráme postýlku s tímto rozměrem. Prosím o názor, která se vám líbí víc? Máme vybrané tyto dvě:
http://www.babynabytek.cz/…x70cm-p1003/ a
http://www.babynabytek.cz/…l-paul-p273/
(jen dodám, že délka zábrany je u obou postelí stejná, tj. jen do půlky). Myslíte, že prcek nevypadne? Ale to se naučí ne, že sebou nemá tak lomcovat jako teď ![]()
Ahoj, šla bych to té druhé (má nosnost 100kg, ta první jen 25kg, pokud bys chtela sednout nebo přilehnout k malému, tak nevim no
![]()
Mně přijdou žbrlinky hezčí, ale nepraktické. Takže bych volila tu se zábradlíčkem, určitě bych brala s úložným prostorem, těch není nikdy dost.
Ale rozměr 140cm, to bych určitě nevolila, mám velké děti, pětiletý syn má skoro 120cm, už teď by mu byla malá. Nosnost 25kg mi přijde taky vysoce nepraktická, občas děti chtějí, aby si k nim rodič přilehnul (při nemoci, na čtení pohádky).
Jé no vidíte, tý nosnosti jsem si nevšimla! Tak to máte pravdu, ta druhá bude kvalitnější
Bohužel ve 140 úložný prostor není, ale to už je detail. Stejně počítáme s tím, že ji bude mít tak na 2 roky, pak už bude pokojíček, tuhle zdědí mladší dítě a zas koupíme větší, v pokojíčku už místo bude na větší postel ![]()
A myslíte, že teda z tý postele nevypadne, když sebou kolikrát mele než usne?
A co proudlouzitelna postela Ikea? Mohla by vam vydrzet i po prestehovani…
Nevypadne. My mame podobnou te druhe, ale hlavu ma na opacne strane, takze ani vypadnout nemuze.
@lussinka1984 vzhledove se mi libi moc ta prvni ale prakticky s nosnosti je lepsi ta druha ![]()
Vybrala bych tu druhou, líbí se mi více vzhledově, ale hlavně funkčností. A neboj se že by dítě z ní vypadlo, zvykne si na ní. Znám nejedno dítko co spí v podobné postýlce. Doporučímm jen jenu věc a to pořídít polštářek válcového typu k té zábraně, aby se nebouchl.