Která ZOO je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32925
9.4.16 12:40
@Talitha píše:
Jinak se divím, že se tolika lidem líbí Ostrava, byli jsme tam před měsícem, hře to poslední zoo, co nám chyběla navštívit, a přišla mi hrozně ošuntělá, navíc kvanta vyhlídek nepřístupných pro kočáry nebo vozíčkáře, vzhledem k tomu, že jsou nedaleko lázně a vozíčkářů je tam dost, mi to přijde pěkně blbý.

Ostravská je obrovská, stará a pořádně rekonstruovat se začala tak před 10 -15lety, je to hodně o financích. Co chodim s dětmi ( 5 let) tak každý rok lepší a lepší. Ale zázraky do dvou dnů neumí. A úplně bezbariérová není, to je fakt. Nicméně s kočárem jsem taky nemusela lézt vsude, aspoň něco zbylo když už kočár nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15359
9.4.16 12:41

@rowynka To jsi nikdy nebyla v zoo ani se školou? Myslíš, že vstoupíš za bránu zoo a tam volně pobíhají tygři, opice, zebry, medvědi, mezi nima leze had a kolem poletuje papoušek :lol: Mě se například líbilo v Praze, Plzni, Liberci v Chomuovském zooparku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32925
9.4.16 12:42
@Klementyna píše:
Tam je podle mě dost odrazující ten začátek, tam jakoby člověk nabyde dojmu, že tam pořádně nic není a je tam nuda. Potom jak se dojde k žirafám, teprve nás to nějak začne bavit..
Ale jo, je fakt, že se to postupně mění k lepšímu :palec:

No jo, nabírá to grady postupně jak se jde dolů. Kluci milují vodní plochu u restaurace, náhradní oblečení s sebou :D ona byla nějak koncipovaná, nemůžou to úplně překopat. Nový vstup je zas lepší než před 3 lety třeba. Vidím změny každý rok. a jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.16 12:44

@Talitha jina decka jsou nadsena :))
;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8284
9.4.16 12:44
@andelka83 píše:
No jo, nabírá to grady postupně jak se jde dolů. Kluci milují vodní plochu u restaurace, náhradní oblečení s sebou :D ona byla nějak koncipovaná, nemůžou to úplně překopat. Nový vstup je zas lepší než před 3 lety třeba. Vidím změny každý rok. a jsem ráda.

Já tam chodím jednou ročně vždycky v létě, když jsme na návštěvě u příbuzných v Ostavě, tak jsem zvědavá na tu vodní plochu, tu jsem nějak nezaznamenala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32925
9.4.16 12:45
@Klementyna píše:
S tím souhlasím. A taky mi přijde, že když odcházíme, mám pocit, že jsem ani pořádně nic neviděla, člověk tam projde kolem mnoha výběhů, kde vůbec nic není :think:

Nebo blbe hledáš. Ale jo, medvěda jsem už dlouho neviděla, jen při krmení. Mají totiž velký lesní výběh. Takže zahlédnout ho není sranda. Někdy když nejsou venku, jsou uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32925
9.4.16 12:46
@Klementyna píše:
Já tam chodím jednou ročně vždycky v létě, když jsme na návštěvě u příbuzných v Ostavě, tak jsem zvědavá na tu vodní plochu, tu jsem nějak nezaznamenala :palec:

Je to hned vedle restaurace Saola, vodotrysky, stavidla, děcka se tam cvachtaji, je to super v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.4.16 12:47

Mně se nejvíc líbí v Jihlavě pak v Plzni Ostravě a Liberci. Pražská taky není špatná, ale na mě moc přelidněná. Znovu se nechystám navštívit zoo v Děčíně a Ústí nad Labem. A kdyby Chomutovský zoopark nemiloval prcek, tak bych tan znovu taky nejela

• Citovat
  • Upravit
32925
9.4.16 12:47

Asi pred 3 lety jsme tam byli i na safari, ale nic moc, bylo to první rok, začátek. Tak nevím mocli se to zlepšilo. Asi prubnem letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
9.4.16 12:49

Za mě: Praha, Dvůr Králové, Plzeň, Liberec.

Jihlava dobrá, ale dost krátká a nic moc zvířata.
Brno ještě kratší a navíc do kopce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.4.16 12:49

Praha, Chomutov, Hluboká n/Vlt, Brno, Ústí, Liberec - ty se mi líbily a jezdíme tam vcelku často :)

Nelíbila se mi zoo v Děčíně a v Plzni, takové o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
9.4.16 12:51

Já mám ráda Hlobokou nad Vltavou. Hlavně velikostně je super pro prcky, dá se v klidu projít aniž by byl uhnaný jak pes. No a pak Jihlava, taky super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.16 12:53
@andelka83 píše:
Nebo blbe hledáš. Ale jo, medvěda jsem už dlouho neviděla, jen při krmení. Mají totiž velký lesní výběh. Takže zahlédnout ho není sranda. Někdy když nejsou venku, jsou uvnitř.

Jasně :palec: Já tu Zoo vůbec nechci hanit, ona má pro mě zase takovou tu specifickou vůni Ostravy a ta je mi taková milá, už od dětství :palec:
Jen když by ji měl člověk zařadit do žebříčku od nejlepšího, tak by zkrátka byla spíš dole, ale to nemění nic na tom, že je to tam fajn a pěkný výlet.

Pro mě třeba pražská Zoo by byla ještě níž, protože tam mě strašně nebaví to obrovské množství lidí a obrovská rozloha, která se nedá zvládnout aniž by byl člověk totálně vyflusnutej :) Prostě vůbec si tam psychicky neodpočinu. To v té Ostravě zas jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.16 12:54
@andelka83 píše:
Je to hned vedle restaurace Saola, vodotrysky, stavidla, děcka se tam cvachtaji, je to super v létě.

No tak tam jdeme stopro! Naši jsou extra vodomilové! :pankac: :pankac:
Díky za super tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.4.16 12:55

@Klementyna Je to plocha, kde cákají ze země vodotrysky a všelijaká jiná stříkátka :lol:
Naše děcka to taky milujou. Jen v létě je tam dost vos - vedle je občerstvení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.