Která ZOO je nejlepší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Talitha píše:
Jinak se divím, že se tolika lidem líbí Ostrava, byli jsme tam před měsícem, hře to poslední zoo, co nám chyběla navštívit, a přišla mi hrozně ošuntělá, navíc kvanta vyhlídek nepřístupných pro kočáry nebo vozíčkáře, vzhledem k tomu, že jsou nedaleko lázně a vozíčkářů je tam dost, mi to přijde pěkně blbý.
Ostravská je obrovská, stará a pořádně rekonstruovat se začala tak před 10 -15lety, je to hodně o financích. Co chodim s dětmi ( 5 let) tak každý rok lepší a lepší. Ale zázraky do dvou dnů neumí. A úplně bezbariérová není, to je fakt. Nicméně s kočárem jsem taky nemusela lézt vsude, aspoň něco zbylo když už kočár nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rowynka To jsi nikdy nebyla v zoo ani se školou? Myslíš, že vstoupíš za bránu zoo a tam volně pobíhají tygři, opice, zebry, medvědi, mezi nima leze had a kolem poletuje papoušek
Mě se například líbilo v Praze, Plzni, Liberci v Chomuovském zooparku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
Tam je podle mě dost odrazující ten začátek, tam jakoby člověk nabyde dojmu, že tam pořádně nic není a je tam nuda. Potom jak se dojde k žirafám, teprve nás to nějak začne bavit..
Ale jo, je fakt, že se to postupně mění k lepšímu
No jo, nabírá to grady postupně jak se jde dolů. Kluci milují vodní plochu u restaurace, náhradní oblečení s sebou
ona byla nějak koncipovaná, nemůžou to úplně překopat. Nový vstup je zas lepší než před 3 lety třeba. Vidím změny každý rok. a jsem ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
No jo, nabírá to grady postupně jak se jde dolů. Kluci milují vodní plochu u restaurace, náhradní oblečení s sebouona byla nějak koncipovaná, nemůžou to úplně překopat. Nový vstup je zas lepší než před 3 lety třeba. Vidím změny každý rok. a jsem ráda.
Já tam chodím jednou ročně vždycky v létě, když jsme na návštěvě u příbuzných v Ostavě, tak jsem zvědavá na tu vodní plochu, tu jsem nějak nezaznamenala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
S tím souhlasím. A taky mi přijde, že když odcházíme, mám pocit, že jsem ani pořádně nic neviděla, člověk tam projde kolem mnoha výběhů, kde vůbec nic není
Nebo blbe hledáš. Ale jo, medvěda jsem už dlouho neviděla, jen při krmení. Mají totiž velký lesní výběh. Takže zahlédnout ho není sranda. Někdy když nejsou venku, jsou uvnitř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
Já tam chodím jednou ročně vždycky v létě, když jsme na návštěvě u příbuzných v Ostavě, tak jsem zvědavá na tu vodní plochu, tu jsem nějak nezaznamenala
Je to hned vedle restaurace Saola, vodotrysky, stavidla, děcka se tam cvachtaji, je to super v létě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se nejvíc líbí v Jihlavě pak v Plzni Ostravě a Liberci. Pražská taky není špatná, ale na mě moc přelidněná. Znovu se nechystám navštívit zoo v Děčíně a Ústí nad Labem. A kdyby Chomutovský zoopark nemiloval prcek, tak bych tan znovu taky nejela
- Citovat
- Upravit
Asi pred 3 lety jsme tam byli i na safari, ale nic moc, bylo to první rok, začátek. Tak nevím mocli se to zlepšilo. Asi prubnem letos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě: Praha, Dvůr Králové, Plzeň, Liberec.
Jihlava dobrá, ale dost krátká a nic moc zvířata.
Brno ještě kratší a navíc do kopce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha, Chomutov, Hluboká n/Vlt, Brno, Ústí, Liberec - ty se mi líbily a jezdíme tam vcelku často ![]()
Nelíbila se mi zoo v Děčíně a v Plzni, takové o ničem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ráda Hlobokou nad Vltavou. Hlavně velikostně je super pro prcky, dá se v klidu projít aniž by byl uhnaný jak pes. No a pak Jihlava, taky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Nebo blbe hledáš. Ale jo, medvěda jsem už dlouho neviděla, jen při krmení. Mají totiž velký lesní výběh. Takže zahlédnout ho není sranda. Někdy když nejsou venku, jsou uvnitř.
Jasně
Já tu Zoo vůbec nechci hanit, ona má pro mě zase takovou tu specifickou vůni Ostravy a ta je mi taková milá, už od dětství ![]()
Jen když by ji měl člověk zařadit do žebříčku od nejlepšího, tak by zkrátka byla spíš dole, ale to nemění nic na tom, že je to tam fajn a pěkný výlet.
Pro mě třeba pražská Zoo by byla ještě níž, protože tam mě strašně nebaví to obrovské množství lidí a obrovská rozloha, která se nedá zvládnout aniž by byl člověk totálně vyflusnutej
Prostě vůbec si tam psychicky neodpočinu. To v té Ostravě zas jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Je to hned vedle restaurace Saola, vodotrysky, stavidla, děcka se tam cvachtaji, je to super v létě.
No tak tam jdeme stopro! Naši jsou extra vodomilové!
![]()
Díky za super tip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna Je to plocha, kde cákají ze země vodotrysky a všelijaká jiná stříkátka ![]()
Naše děcka to taky milujou. Jen v létě je tam dost vos - vedle je občerstvení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.