Která ZOO je nejlepší?

39
9.4.16 12:09

Která ZOO je nejlepší?

Moc vás zdravím a mám na vás takovou malou otázečku - která zoologická zahrada je v Čechách nejlepší?
Chystáme se příští měsíc na malý výlet a chtěli bychom právě do ZOO, ale já ani přítel jsme v žádné nikdy nebyli, tak nevíme, kterou vybrat.
Chtěli bychom něco „modernějšího“, ne jen kus pozemku, po kterém budou pobíhat zvířátka. :lol:
A samozřejmě něco bezpečného, kde ta zvířátka nebudou pobíhat jen tak (možná je to hloupá starost, jak říkám, nikdy jsem v zoo nebyla, tak nevím, jak to chodí). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3436
9.4.16 12:11
@rowynka píše:
Moc vás zdravím a mám na vás takovou malou otázečku - která zoologická zahrada je v Čechách nejlepší?
Chystáme se příští měsíc na malý výlet a chtěli bychom právě do ZOO, ale já ani přítel jsme v žádné nikdy nebyli, tak nevíme, kterou vybrat.
Chtěli bychom něco „modernějšího“, ne jen kus pozemku, po kterém budou pobíhat zvířátka. :lol:
A samozřejmě něco bezpečného, kde ta zvířátka nebudou pobíhat jen tak (možná je to hloupá starost, jak říkám, nikdy jsem v zoo nebyla, tak nevím, jak to chodí). :think:
čechy neznám, ale ostrava taje moc hezká, lešná je prima, brno se mi nelíbí, krásná je ve vídni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
9.4.16 12:13

Ty jsi dobrá.. :mrgreen: snad vsechny větší zoo splňují to co chceš. Když nechceš zvířata na volno, nechoď na safari. Ale v zoo mají zvířata pavilony, výběhy, voliéry..
Odkud jste?
Já z Ostravy a chodime do zoo 1-2× ročně. Pokaždé je tam něco nového, jdeme jinudy, když chceme můžeme do lesní a vodní části a nemusíme skoro žádná zvířata vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

Tak asi Dvůr Králové?

• Citovat
  • Upravit
14210

Praha, Liberec nebo ta Lešná je opravdu hezka, ale ta je na Morave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284

Byla jsem asi ve všech (nebo ve většině) a za mě je nejlepší Zoo v Jihlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.4.16 12:14

Ne, zvířátka neběhají ten tak :mrgreen: i když s takovými tygry by to byla legrace.
Někdy jsou průchozí expozice s neškodnými zvířaty.

A nejlepší :nevim: Největší je asi Praha, zrovna se tam narodilo slůňátko, to bude velká atrakce. Odrostlé slůně máme i v Ostravě.

Projdi si stránky jednotlivých zoo a uvidíš, zas tolik jich tady není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
9.4.16 12:14

Nejjednodušší je podívat se na webovky, to tvoje obavy uklidní. Takhle zoo fakt nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.4.16 12:15

Nám se nejvíc líbila v Liberci, Ostravě, JIhlavě, Zlíně, a Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
9.4.16 12:16

Ještě Olomouc na kopečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
9.4.16 12:16

Dvůr Králové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.16 12:17

Praha a Zlín, Dvur Kralove, pak Jihlava, Olomouc, v chomutove je hezky zoo park.

Příspěvek upraven 09.04.16 v 12:18

• Citovat
  • Upravit
2453

Hlasuji pro Jihlavu. moc krasna zoo, ani velka, ani mala, tak akorát na vylet. nam se tam moc libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284

U té jihlavské Zoo vidím tu výhodu, že je velká přesně tak akorát, aby to člověka a hlavně děti ještě bavilo (což se třeba nedá říct o Pražské, ta je tak velká, že nás to nikdy nebaví až do konce, naopak děti už jsou v půlce otrávené).
Je tam na konci skvělé hřiště, takže naši po prohlídce Zoo klidně stráví ještě několik hodin na hřišti.
Mají to tam opravdu všechno krásné a moderní - kameny, dřevo, sklo, ne jako třeba v Ostravě pořád hodně klecí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
9.4.16 12:18

Taky me celkem pobavila predstava o zoo, kus pozemku, kde pobihaji zvirata :mrgreen: Jste odnekud z vesnice nebo jak se to stalo, ze jste jeste nebyli ani vy jako rodice v zoo? My prijde, ze v zoo uz musel byt kazdy, me nasi brali uz jako malinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.