Které plenky jsou lepší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2435
15.11.13 13:33

Které plenky jsou lepší?

Maminky, můžu vás poprosit o radu? koukala jsem na nové tesco plenky a nevím, jaký je mezi nimi rozdíl a které vzít:

https://www.emimino.cz/…pleny-tesco/

nebo

jaký je mezi nimi rozdíl? mají pružné pásky?

ještě jsem koukala na plenky bella happy, jaké s nimi máte zkušenosti? potřebuji nakoupit do zásoby, ale nechci vyhazovat extra peněz, ale zase at něco vydrží, malý opravdu hodně pije, na noc zvládne i přes litr a v noci 2× přebaluji, a vždy je durch mokrý. moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
15.11.13 13:37
@Granda píše:
Maminky, můžu vás poprosit o radu? koukala jsem na nové tesco plenky a nevím, jaký je mezi nimi rozdíl a které vzít:

nebo

jaký je mezi nimi rozdíl? mají pružné pásky?

ještě jsem koukala na plenky bella happy, jaké s nimi máte zkušenosti? potřebuji nakoupit do zásoby, ale nechci vyhazovat extra peněz, ale zase at něco vydrží, malý opravdu hodně pije, na noc zvládne i přes litr a v noci 2× přebaluji, a vždy je durch mokrý. moc díky.

Ahoj, za nás ty první(zelené).Dnes jsem koupila dva balíky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
15.11.13 13:38

Nemám zkušenost ani s jedným ale jukni sem na recenze https://www.emimino.cz/…-a-ubrousky/ Já kupuji Z lídlu a jsou užasný. Ale každému mímovi sedí jinak něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
15.11.13 13:38

Já měla ty zelené a jsou strašně těžké.. :cert: Já s nima nebyla spokojené, malá věčně opruzená..jsou tvrdé.. :zed: Ty fialové jsem neměla, snad ti holky poradí..

• Citovat
  • Upravit
16244
15.11.13 13:41

Pouzivame tesco zelene a ty bella happy. S obouma jsem spokojena. Bella happy jsou kratsi a vcelku mensi nez ostatni plenky ve stejne velikosti. Ale oboje nam vydrzi celou nic bez prebalovani. A to vypije na noc 230ml mlika a v noci ma v postylce 200ml caje.
Ale jsou tezke a nacucle jak houba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kazde rano
Nosime ted vel. 4
Zkouseli jsme snad vsechny druhy ale tyto nam vyhovuji nejvice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.11.13 13:45

Tesco plenky vyšly mizerně v testech. happy používáme, střídavě s pampers a vyhovují nám i víc než huggies. A v noci neprebalujeme, neprotecou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.11.13 13:47

Myslim ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Syn na sobe pampers nesnese. Už v porodnici se po nich osypal. Kdykoliv jsem je znovu zkusila tak rval a chtěl je dolu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.11.13 13:48

A ty happy mají pružné pásky? nám vyhovovali i sleep and play, ale nemají pružné pásky, což je blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.11.13 13:49

@Cricry
Tesco value v testech opravdu propadly. To jsou igelitove hnusy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.11.13 13:50

Mě přijdou nejlepoší ty superfity, ale jsou hodně drahý..já je koupila jen jednou když byly ve výprodeji za pár korun, a za mě nejlepší plenky na trhu, ale neskutečně drahé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.11.13 13:50
@aknah31 píše:
Pouzivame tesco zelene a ty bella happy. S obouma jsem spokojena. Bella happy jsou kratsi a vcelku mensi nez ostatni plenky ve stejne velikosti. Ale oboje nam vydrzi celou nic bez prebalovani. A to vypije na noc 230ml mlika a v noci ma v postylce 200ml caje.
Ale jsou tezke a nacucle jak houba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kazde rano
Nosime ted vel. 4
Zkouseli jsme snad vsechny druhy ale tyto nam vyhovuji nejvice.

4? zed:

Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.11.13 13:51
@Granda píše:
A ty happy mají pružné pásky? nám vyhovovali i sleep and play, ale nemají pružné pásky, což je blbé…

Tak premuim care. S tema jsem maximalne spokojena :nevim: a pasek maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.11.13 13:58

@Saricat
Me prave Bella happy přijdou menší. Tescojsme meli jeste trojky a u Bella už musel mít 4ky :think: :think:
A to máme hubene stehna :nevim:
Jo a zelené tesco jsem koupila o víkendu a mají plne regály. Nikde jsem neslysela ze b mely zakončit. My jedeme vice méně na nich. Tak snad je to jen fáma.

@Krkael
Jj 4ky. Máme 19mesicu cca 10,5kg. Zapiname jeste témeř do krize nebo akorát k sobě. Myslím ze na větší přecházet nebudeme. Na jaře snad odplenkuje :palec: i kdyz to u zatím tak nenasvědčuje.

V pul roce jsme meli 6.5kg nevím zda jsme už meli trojky nebo jeste byli na dvojkach. My jsme ale hodne dlouho nosili jednicky a dvojky jenom chvíli a pak trojky strašně dlouho. Na ctyrkach jsme asi od roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.11.13 14:01
@aknah31 píše:
@Saricat
Me prave Bella happy přijdou menší. Tescojsme meli jeste trojky a u Bella už musel mít 4ky :think: :think:
A to máme hubene stehna :nevim:

@Krkael
Jj 4ky. Máme 19mesicu cca 10,5kg. Zapiname jeste témeř do krize nebo akorát k sobě. Myslím ze na větší přecházet nebudeme. Na jaře snad odplenkuje :palec: i kdyz to u zatím tak nenasvědčuje.

Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
15.11.13 14:02

@Krkael klid, můj nosí 4 od 5měsíců (8kg) doteď (20měsíců 13kg) ;)

Tesco zelené občas beru, jsou dobré.
Ale většinou mám Pampers nebo a to spíš Babylove, mají pružné pásky i vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí