Které žehlící prkno?

4
2.7.17 16:43

Které žehlící prkno?

Ahoj :)
prosím, poradili byste mi nějaké kvalitní a stabilní žehlící prkno? Projela jsem tu pár diskuzí, ale všechny byly staré víceméně přes 5 let.
Rozpočet mám tak do 2tis. Ráda bych nějaké hodně stabilní, které by šlo zvednout i výš (žehlí i přítel) a když by prkno mělo takovou tu odkládací poličku, tak by to bylo super.
Zvažuji Brilanz Professional, ale u něj si stěžují, že má nekvalitní plastové části (např. zástrčka) a že díky ostrým hranám nožiček může dělat rýhy. A dál pak přemýšlím nad Viledou Viva Express XXL.
Doma pořád slyším, ať si jdu vybrat do domácích potřeb a na prkno se podívám na vlastní oči, ale zas mám zkušenost, že v kamenných prodejnách nechtějí prkna vybalovat z těch plastových slíd (což chápu).
Díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
245
2.7.17 16:58

Máme Viledu a je super, jde zvednout na můj vkus hodně nahoru ( ovšem nevím, jak pro chlapa :-D ),má zásuvku, je skladné a přišlo mi asi zatím z těch co jsem viděla jako nejširší, co se plochy na žehlení týče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.7.17 17:08

@Auryn Osobně doporučuji Leifheit. Mám ho už asi 8 let, moje máma 10, tchýně 6 a ještě jsem ho doporučila pár kamarádkám. Všem drží a všechny si ho pochvalují. Konkrétně mám tento typ. https://www.leifheit-online.cz/…2590-p-13285

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.7.17 17:16

Moje první prkno a pořádné, stabilní…

Koupeno v Baumaxu nebo Obi, po řádném osahání a předvedení s výkladem obsluhy

https://www.leifheit-online.cz/…2563-p-13288

• Citovat
  • Upravit
4
2.7.17 18:08

Všem mockrát děkuji za příspěvky! :) Když jsem procházela ty starší diskuze, tak jsem tam několikrát prkna od Leifheit viděla.
Zatím se mi asi nejvíc líbí prno z prvního odkazu, to Deluxe XL Plus NF 72590.
A díky @ivik21 za tip jít si prkno osahat do Obi nebo Baumaxu. Schválně jsem teď koukla na web OBI a prkna od Leifheit tam nějaká mají, takže vyrazím na obhlídku. Konečně se stěhujeme s partnerem, takže pořizuji výbavu. Přítel dělá v bance, tudíž žehlí denně košile, takže chci mít kvalitní žehličku (tu už mám, moji lásku od Brauna :D ) a ještě potřebuji to prkno! Závidím mamce její 30 let staré prkno, které snad vydrží úplně vše, je úžasně stabilní a velké. Jen je těží, 10kg, ale tak to mi nevadí.
Ještě jednou všem moc díky :-*

EDIT, ještě dotaz - dá se na prkna Leifheit sehnat takový ten „teflonový“ potah? Jsem s tím zvyklá žehlit a hodně mi to vyhovuje. Dívala jsem se na web Leifheit a našla jsem tam tenhle potah jen na jeden typ prkna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.17 18:57

Mám Viledu, je to težší a stabilní prkno. Dá se dát hodně vysoko. Dostali jsme ho, takže nevím, kde bylo kupované a kolil stálo. Má i zástrčku a držák na kabel. Ten ale nepoužívám. Nejsem na něj zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.7.17 20:20
@Auryn píše:
Všem mockrát děkuji za příspěvky! :) Když jsem procházela ty starší diskuze, tak jsem tam několikrát prkna od Leifheit viděla.
Zatím se mi asi nejvíc líbí prno z prvního odkazu, to Deluxe XL Plus NF 72590.
A díky @ivik21 za tip jít si prkno osahat do Obi nebo Baumaxu. Schválně jsem teď koukla na web OBI a prkna od Leifheit tam nějaká mají, takže vyrazím na obhlídku. Konečně se stěhujeme s partnerem, takže pořizuji výbavu. Přítel dělá v bance, tudíž žehlí denně košile, takže chci mít kvalitní žehličku (tu už mám, moji lásku od Brauna :D ) a ještě potřebuji to prkno! Závidím mamce její 30 let staré prkno, které snad vydrží úplně vše, je úžasně stabilní a velké. Jen je těží, 10kg, ale tak to mi nevadí.
Ještě jednou všem moc díky :-*EDIT, ještě dotaz - dá se na prkna Leifheit sehnat takový ten „teflonový“ potah? Jsem s tím zvyklá žehlit a hodně mi to vyhovuje. Dívala jsem se na web Leifheit a našla jsem tam tenhle potah jen na jeden typ prkna :nevim:

Nejsem si jistá tím teflonem, ale to naše má tu úpravu na usnadnění žehlení :think:

• Citovat
  • Upravit
4
2.7.17 21:08

Tak snad to bude v pohodě, když tak to vykomunikuju přímo s tou firmou, zdali něco takového vůbec mají. A když tak se snad ty teflonové dělají v nějaké univerzální velikosti. Mamka má právě stoleté prkno a ten teflonový povlak kupovala poměrně nedávno, pár let zpět. Každopádně teď budu koukat po Leifheit prknu :)
Díky moc všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1