Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy, chtěla bych nějak oživit obývák, máme ho celý bílo šedivý a nikde nic zeleného. Chtěla bych nějakou větší rostlinu, nejlépe bez trnů a nejedovatou.. máme dítě a psa. Máte doma? Děkujii
@Dendule1 píše:
Ahoj ženy, chtěla bych nějak oživit obývák, máme ho celý bílo šedivý a nikde nic zeleného. Chtěla bych nějakou větší rostlinu, nejlépe bez trnů a nejedovatou.. máme dítě a psa. Máte doma? Děkujii
Jestli je dítě malý a hrozí že by ji okusovalo tak bych s tím ještě počkala. Bude se hrabat v zemine, misce s vodou, případně prevracet ji.
Máme dítě a kočku a umělé kvítka. Živé by zaprvé bylo furt ožrané a zadruhé by zdechlo
.
Fikus, nebo nejaka dracena, jestli chceš větší kytku, stromek na zem
Krasne vypadají palmy, zvlášť jestli mas světly prostor, kde vyniknou. Mame dům plný květin, kočku, psa, dvě děti a nikdy nebyl problém.
My mame maly dite a papousky a mame aloe vera
ale je tedy vys nez dosahne dite
papouchy zajimala zezacatku, ted uz si ji taky nevsimnou.
@a12 píše:
Fikus, nebo nejaka dracena, jestli chceš větší kytku, stromek na zem
Ty jsou zrovna jedovatý.
Já mám záplavu rymovniku
ten není jedovatý, takže neva, kdyby kus dítě sežralo
navíc teď na podzim se i hodí a pěstovat ho zvládne i úplně pako
ale celkově bych nedávala kytky kam dítě dosáhne, bude to převracet a hrabat se v hlíně.
@Dendule1 píše:
Máme dvě děti, dvě kočky a hromadu kytek na zemi i policích 😀 z nejedovatých je to zelenec, šplhavník, žumen 🙂
Měla jsem palmu. To jsme koupili v Ikee. Krásnou. Asi metr měla. Dětem nevadila. Ale kocoury to dráždilo. Chtělo se jim po tom skákat a kousat to. Už palmu nemáme. Vydržela v obýváku měsíc. Než chudina padla
.
Vypěstujte si s dětmi avokádo z pecky. Ta moje už mají třičtvrtě metru, jedovaté to asi taky není a kdyby to náhodou sežrala zvířata, nebude žádná škoda. A navíc je s tím docela sranda.
Máme ibišek, ficus benjamin, dracenu… vše velké rostliny, ale prozatím z dosahu dětí. Všechny rostliny nám čas od času ožírá kocour a za 7 let svého života se neotrávil.
@mokkk píše:
Vypěstujte si s dětmi avokádo z pecky. Ta moje už mají třičtvrtě metru, jedovaté to asi taky není a kdyby to náhodou sežrala zvířata, nebude žádná škoda. A navíc je s tím docela sranda.
To jsi dobrá, mně vždycky chcíplo. ![]()
@klamonožka píše:
To jsi dobrá, mně vždycky chcíplo.
My pěstovali liči z pecky 😀