Který iRobot je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
21.2.11 23:04
Oskárek píše:
Díky, na to porovnání modelů už jsem koukala. My máme britku, ale říkám si, že když vysavač bude uklízet každou místnost zvlášť a budu ho přendavat, tak mi ta náplň menšího zásobníku bude stačit.

Tedy nechci ti do toho kecat, určitě to máš promyšlené, ale mě na tomto robotovi vyhovuje právě to, že odejdu pryč na procházku a on mezitím sám uklidí. Kdybych ho musela do každé místnosti přenést, ještě ho poslouchat jak vrčí, tak to bych moc za pomoc nepovažovala… :nevim:

Jinak s tím zbytkem neporadím. Máme 581 a vybíral/parametry zkoumal manžel (šlo to trošku mimo mě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
22.2.11 08:17

Taky uvažiji o robotickém vysavači - ale přítel tvrdí, že jakmile zajede pod stůl, tak prý nemumí vyjet, že potřebuje min. 50 cm manipulační prostor - je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
22.2.11 08:43
Wiolla píše:
Oskárek píše:
Díky, na to porovnání modelů už jsem koukala. My máme britku, ale říkám si, že když vysavač bude uklízet každou místnost zvlášť a budu ho přendavat, tak mi ta náplň menšího zásobníku bude stačit.

Tedy nechci ti do toho kecat, určitě to máš promyšlené, ale mě na tomto robotovi vyhovuje právě to, že odejdu pryč na procházku a on mezitím sám uklidí. Kdybych ho musela do každé místnosti přenést, ještě ho poslouchat jak vrčí, tak to bych moc za pomoc nepovažovala… :nevim:

Jinak s tím zbytkem neporadím. Máme 581 a vybíral/parametry zkoumal manžel (šlo to trošku mimo mě).

no jo, ale co s tím nadělám, když nám prahy nepřeleze :nevim: myslím, že mi nebude dělat problém jít ven a nechat ho jen v kychyni+obývák ((máme spojeno), večer si sednout k televizi a zavřít ho do ložnice nebo koupelny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.2.11 08:59

Oskárek - jestli ti to nepřeleze prahy ( nevím jak vysoké máš) není co řešit, šla bych do nejlevnější verze, ale budeš muset fakt často čistit zásobník.
Jinak já nechávám uklízet taky postupně, ráno hlavně pokojík syna aby si mohl hrát na zemi a jak jdeme ven tak zbytek bytu.
Souhlasím s Wiollou, že zbytek bytu nechávám uklízet když nejsme doma hlavně kvůli hluku, ona je ta roomba celkem hlučná i když se to nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.2.11 09:08
tygr píše:
Taky uvažiji o robotickém vysavači - ale přítel tvrdí, že jakmile zajede pod stůl, tak prý nemumí vyjet, že potřebuje min. 50 cm manipulační prostor - je to tak?

Není to pravda a než mu vysvětlovat, že ti to psaly baby na emiminu:-), tak si raději roombu půjčte domů na vyzkoušení. Aspoň přítel uvidí jak uklízí.
Jinak já mám roombu zaparkovanou pod křeslem a leze zpod něho každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.2.11 09:38
Mišela1 píše:
tygr píše:
Taky uvažiji o robotickém vysavači - ale přítel tvrdí, že jakmile zajede pod stůl, tak prý nemumí vyjet, že potřebuje min. 50 cm manipulační prostor - je to tak?
Není to pravda a než mu vysvětlovat, že ti to psaly baby na emiminu:-), tak si raději roombu půjčte domů na vyzkoušení. Aspoň přítel uvidí jak uklízí.
Jinak já mám roombu zaparkovanou pod křeslem a leze zpod něho každý den.

určitě si jí půjčte, my to tak udělali. A právě díky tomu jsem zjistila, že je hlučnější a budu muset v noci zavírat dveře, aby nás to nebudilo, ale dá se to vyřešit. takže už zbývá jen našestřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
22.2.11 09:56

Díky :huban:
Raduš - přsně už jen detail - našetřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.2.11 11:09
Oskárek píše:
Wiolla píše:
Oskárek píše:

Jinak s tím zbytkem neporadím. Máme 581 a vybíral/parametry zkoumal manžel (šlo to trošku mimo mě).
no jo, ale co s tím nadělám, když nám prahy nepřeleze :nevim: myslím, že mi nebude dělat problém jít ven a nechat ho jen v kychyni+obývák ((máme spojeno), večer si sednout k televizi a zavřít ho do ložnice nebo koupelny :wink:

Tak to jo. Takhle je to OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
17.4.11 16:41

Holky,
ráda bych se Vás zeptala…mám Roombu 581, asi týden…
během vysvábní v ní něco jakoby vrže..ale spíš tak kníká..jako když o sebe dře měkký plast. Čistím po každým vysávání všechno..všechny ložiska, ty žluté součástky, vnitřek vysaju normálním vysavačem. Fakt bych strčila ruku do ohně za to, že čistím poctivě, ale ten zvuk mi vadí :(

Nevíte co to je ?

Díky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.4.11 16:48

Lolinko a co kartace??? Je treba je poradne odvlasit a vycistit- nekdy jsou zanesene tak, ze to tam divne cvaka, kdyz jezdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.4.11 17:34

Lolinko, a nemáš něco namotané na takové té černobílé kuličce, jak je vepředu zespod? Mně to taky tak jakoby pískalo a měla jsem tam namotaný nitě z koberce. Jinak nevím.
tygr: jak píší holky, to jsou kecy, nepotřebuje takový prostor;-) vymotá se nám i z mnohem menšího prostoru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
17.4.11 18:44

Nene, to predni koecko taky vzdycky cistim. Vytahnu ho cele ven i tu hridelku :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.4.11 22:42

A když vytáhneš to přední kolečko, tak ho vytahuješ i s tím plastem, na kterém je hřídelka, že jo…no a to kolečko jde i z tohoto plastu vyndat ven - zatáhnutím. A tam taky bývá ledaco namotáno a zlobívá to. Jinak už fakt nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.5.11 22:27
Lolinka79 píše:
Holky,
ráda bych se Vás zeptala…mám Roombu 581, asi týden…
během vysvábní v ní něco jakoby vrže..ale spíš tak kníká..jako když o sebe dře měkký plast. Čistím po každým vysávání všechno..všechny ložiska, ty žluté součástky, vnitřek vysaju normálním vysavačem. Fakt bych strčila ruku do ohně za to, že čistím poctivě, ale ten zvuk mi vadí :(

Nevíte co to je ?

Díky !

Tak mě tam také občas vrzalo, ale když jsem vše vyčistila tak to přestalo. Ale myslím, že to dělal ten kartáč s vlasy, ne ten gumový. Po porodu mě hodně padali moje vlasy a byli tam namotaný. I pod těmi žlutými koncovkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
12.5.11 22:47

Přesně jak píše Fina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie