Který iRobot je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
12.5.11 22:47

Přesně jak píše Fina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.5.11 22:53

Máme Roombu 563, pouštíme ji skoro každý den a je to nás domácí miláček :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.5.11 22:27
Lolinka79 píše:
Holky,
ráda bych se Vás zeptala…mám Roombu 581, asi týden…
během vysvábní v ní něco jakoby vrže..ale spíš tak kníká..jako když o sebe dře měkký plast. Čistím po každým vysávání všechno..všechny ložiska, ty žluté součástky, vnitřek vysaju normálním vysavačem. Fakt bych strčila ruku do ohně za to, že čistím poctivě, ale ten zvuk mi vadí :(

Nevíte co to je ?

Díky !

Zdravím, tento problém s Roombou je od začátku? nebo se objevil až po vysávání? Je možně se nečistoty dostali i k ozubení co pohání dva hlavní kartáče. Ale pokud to dělalo od začátku zkusil bych kontaktovat servis, jestli nevědí co to způsobuje, případně jak řešit reklamaci.
840 111 220 (9:00 - 17:00)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.5.11 09:49

No momentálně mám za sebou dvě reklamace..ta první se týkala výše popsaného. V servisu to neslyšeli, ale vyměnili pohon obou koleček.
Pak po třech dnech provozu se přestali točit kartáče. Takže zase servis..výměna středového modulu.
Teď je Roomba druhý den doma, uvidíme. Nicméně takové to zvláštní vrzání je slyššet pořád, ale snažím se to neřešit, když na to v servisu koukali, tak snad je to ok. A v každým případě je další reklamace třetí v pořadí, takže už bych dostala nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.5.11 10:23

Co se týče toho vrzání, dělá to na každém povrchu?
Pak je možná lepší k reklamaci přiložit video se zvukem. Ono se některé problémy opravdu blbě diagnostikují :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.5.11 10:38

Ano, dělá to na všech površích. Já spíš vycházím z toho, že když už to tam bylo dvakrát, dvakrát to rpzebrali, tak kdyby tam byl problém (važný), tak to snad spraví.

Ale jinak ten servis je fajn, nedělá problémy a já zase Rommbu čistím jak blázen do každého šroubečku :mrgreen: Takže to špatn ou údržbou není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.12 22:42

prosím o informaci

uvažujeme o roombě, ale doma máme docela členitý „povrch“ :mrgreen: není s tím problém? máme malý podkrovní byt - nábytek, hračky dcerky :roll: ale opravdu mooooc o tuhle hračku stojím :lol: na vytírání není tolik času jako dřív, tak že by na plovoučce bylo aspoň čisto od tohoto pomocníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
12.1.12 22:54

No, lehké hračky ti někam uklidí :mrgreen: , většinu nábytku zvládne, nemá rád klubka drátů a spolehlivě ho znehybní tohle křeslo z Ikey http://www.ikea.com/…s/S09817851/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.12 14:09

právě ty máme hned dvě :lol: ale hold je hodím na gauč :lol: ale kdybych měla nandavat do výšek všechny „krámy“ tak mě klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.1.12 15:04

Nebo je stačí položit na bok :-) taky máme dvě a pokládáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.12 16:25

aha … takže to „Pepa“ inteligentně objede? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.1.12 20:06

Jojo, on je u nich jinak problém, že to zadní spojovací prkénko vyhodnotí jako nízkou překážku a pokusí se ho přejet, no a uvázne na něm. Ty boční jsou o malinko vyšší a těm už se vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LaydAlex
12.8.12 15:46

Prosím, prosím, najde se zde někdo, kdo si koupil irobota a nyní si myslí, že to byly vyhozené peníze?

• Citovat
  • Upravit
Léénouch
12.8.12 16:03
@LaydAlex píše:
Prosím, prosím, najde se zde někdo, kdo si koupil irobota a nyní si myslí, že to byly vyhozené peníze?

Ani na vteřinu jsem nelitovala! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
40
12.8.12 16:03
@LaydAlex píše:

Ano, já, ale až po tom, co jsem pořídila centrální vysavač :-DDDD protože jinak je robot super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí