Který zoubek roste první?

14090
19.12.11 18:06

Ahojky holky, tak nám začínají zoubky… Vím že diskusí na téma zoubky je tu nespočet, ale nikde jsem zatím nenšla které zoubky rostou popř. první? Dneska se mi malou po třech dnech poprvé povedlo prohlídnout, ale příjde mi že první leze stolikča a zároveň přední dole? je to vůbec možné aby stolička? takhle brzy? díky moc za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
19.12.11 18:09

Ahoj, většinou je to tak, že první rostou spodní jedničky, pak horní jedničky a dvojky, spodní dvojky a prý před trojkama rostou stoličky (to nevím, zatím dcera má prvních osm zubů - jedničky a dvojky dole i nahoře, takže jede dle rozpisu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.12.11 18:10

Většinou lezou první spodní jedničky :-) MYslím, že na stoličku je hodně brzy :think: :think: , ale každé dítě je jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.12.11 18:21

Naše Domča měla dlouho nateklý dásničky dole, ale nakonec šly skoro naráz horní jedničky, pak horní dvojky a pak spodní dvojky. Tak uvidíme, co bude následovat. Do „huby“ si šáhnout nenechá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.12.11 19:04

Spodní jedničky jako první, ovšem my ve skoro 7měsících jsme stále bezzubí :lol: :lol: Potom horní jedničky, pak dvojky dole atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
19.12.11 19:10

nám vyrostli první spodní jedničky přesně v 9 měsících, ale byla jsem přesvědčena, že mu rostou dvojky a trojky, protože tam to měl nateklé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
19.12.11 19:26

ahoj, malý vyrostly první dolní jedničky, pak horní, pak dolní dvojky a teď začínají dolní stoličky. je pravda kamaráky holčina má taky dole 1,2 pak nic a pak stoličky. zvláštní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.12.11 19:30

Děkuji za rady tak uvidíme co se z toho vyklube ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
19.12.11 19:33

snad budete mít lehký průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21657
19.12.11 19:50

viktor měl nateklé stoličky (čtyřky) skoro od 5 měsíců. proklubaly se spodní minulý týden. jinak správně by měly jít spodní jedničky, horní jedničky, spodní dvojky, horní dvojky, čtyřky, trojky a naposled pětky. Viktor u horních přeskočil jedničky a narostly mu dřív dvojky, tak vypadá jak dokonalý upírek. :-) :-) jinak ve svých 14 měsících má 8 zubů kompletně a další dva prořízlé jedním rohem. horní čtyřky nevím, nenechá mě moc koukat, pořád musí něco vyvádět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
19.12.11 20:17
rosslyn píše:
Ahoj, většinou je to tak, že první rostou spodní jedničky, pak horní jedničky a dvojky, spodní dvojky a prý před trojkama rostou stoličky (to nevím, zatím dcera má prvních osm zubů - jedničky a dvojky dole i nahoře, takže jede dle rozpisu:))

Přesně tak zuby narostly synovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.12.11 20:27

U nás to bylo tak, že nejprve horní jedničky obě, na to spodní jedničky, pak dvojky nahoře i dole naráz a pak stoličky. Myslím si, že na stoličky si ještě počkáte. To spíše ty jedničky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
20.12.11 07:58

u nás je to prvně jedničky dole, pak nahoře a pak na každé strně jedna vrchní stolička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 20:16

Maminky, Victorka 13 týdnů a zdá se mi že se jí klube zoubek jenže to rozhodně není jednička spíše dvojka možná trojka přesně nevím moc si tam sáhnout nenechá. Může to být vůbec zoubek? Je to prostě bílé a po přejetí tvrdé, ale strašně malinké. Je to moje první miminko tak se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
25.9.19 20:21

@Verunka Šr ja jsem plasila nekdy ve 3m, ze rostou.. dneska je mu 6m a zuby stale nic.. :mrgreen: ale taky je to moj prvni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí