Kuchyň Ikea - myčka na nožičkách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
5.1.12 21:48

Ifco no jo ale to mi pak nesedí ty ostatní rozměry, tam je třeba skřín 80×??? rozměr + 16cm nohy/sokl to je 96. Já to teď dost řeším,máme totiž chybu v poslaze a pokud budememít prac plochu nad 95cm tak neotevřu okno :-(

nechceš Ifčo vložit fotku kuchyně,by mě to zajímalo, jako inspirace v ikei je pěkná ale realita u někoho mě zajímá víc :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
6.1.12 12:37

Fotku vložím později ;)

• jinak nožičky jsou štelovací, těch 16 je tuším střed, takže cca 14-18
  • ty rozměry máš z netu nebo z toho plánovače? ještě je řada nevestavných dílů, tam to může být jinak :think:

Nedalo mi to a šla jsem tu výšku přemeřit a pracovní plochu máme fakt 90 (sokl 16, skříňka 70).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.1.12 14:08

Ifco supéééér, moc děkuji, mám to z toho plánovače.
takle si ji nějak představuji že bude ale ještě nejsem na 100% rozhodnutá jestli lednici vestavěnou čo ne, vzhledově lepší ale co se týče do životnosti tak prý ta volně stojící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
6.1.12 14:27

Tak nevím jak se životností, každopádně vestavná bývá menší, záleží jak jste velká rodina :lol: když dám po neděli dva tři hrnce, tak horko těžko pro hledám místo…
Koukám, že ji máš za rohem, takže by nevestavěná ani moc vzhledově nerušila ( i dkyž je to přece jen elegantnější :lol: )

Co je to za typ? My máme Adel krémovou, deska tmavý ořech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.1.12 14:59

mělo by to bát perfekt sofielund ořech a aplad bílá (nechci nic s leskem nechci pořád lítat s hadrem a leštit otlačky)a deska prágel světlý dub. ale je to zatím jen návrh uvidím až v reálu v ikei jestli se mi vůbec bude ta kompozicelíbit.
no ještě nevím jestli koupit ledničku bílou nebo jinou a jestli to nezměním že vysoký skříně bílí a nízký ten ořech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný