Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ifco no jo ale to mi pak nesedí ty ostatní rozměry, tam je třeba skřín 80×??? rozměr + 16cm nohy/sokl to je 96. Já to teď dost řeším,máme totiž chybu v poslaze a pokud budememít prac plochu nad 95cm tak neotevřu okno ![]()
nechceš Ifčo vložit fotku kuchyně,by mě to zajímalo, jako inspirace v ikei je pěkná ale realita u někoho mě zajímá víc
![]()
Fotku vložím později ![]()
Nedalo mi to a šla jsem tu výšku přemeřit a pracovní plochu máme fakt 90 (sokl 16, skříňka 70).
Ifco supéééér, moc děkuji, mám to z toho plánovače.
takle si ji nějak představuji že bude ale ještě nejsem na 100% rozhodnutá jestli lednici vestavěnou čo ne, vzhledově lepší ale co se týče do životnosti tak prý ta volně stojící
Tak nevím jak se životností, každopádně vestavná bývá menší, záleží jak jste velká rodina
když dám po neděli dva tři hrnce, tak horko těžko pro hledám místo…
Koukám, že ji máš za rohem, takže by nevestavěná ani moc vzhledově nerušila ( i dkyž je to přece jen elegantnější
)
Co je to za typ? My máme Adel krémovou, deska tmavý ořech.
mělo by to bát perfekt sofielund ořech a aplad bílá (nechci nic s leskem nechci pořád lítat s hadrem a leštit otlačky)a deska prágel světlý dub. ale je to zatím jen návrh uvidím až v reálu v ikei jestli se mi vůbec bude ta kompozicelíbit.
no ještě nevím jestli koupit ledničku bílou nebo jinou a jestli to nezměním že vysoký skříně bílí a nízký ten ořech ![]()