Kuchyňka - hrají si s ní vaše holčičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
3.11.13 13:37
@Genovesa píše:
@Denis11 Teda, ta cesta k druhému je u vás opravdu trnitá :? :hug:.

to je :( ale snad už bude lépe.. :srdce: jsem ted 2 dny po ET :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.11.13 13:41

Ja budu ted kupovat trilety dceri. Ve dvou letech mi prislo, ze by ji to moc nebavilo. Ted se ale o vareni zacala zajimat, uz mame nejake nadobi z ikei, nejake jidlo.
Ja vybrala tuhle od janod, tu hnedou: http://www.agatinsvet.cz/…et-kolem-nas

mozna je jeste lepsi ta pro dva, mame jeste mladsiho syna, ale ta cena mi uz prijde hodne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.11.13 13:53
@tamata píše:
Ano, moje holčička Matýsek si s ní hraje denně :mrgreen: :pankac: Má jí už rok a jakmile já vařím, tak utíká ke svýmu sporáku. A i přes den pořád něco kuchtí :palec:

můj syn si s kuchyňkou taky hraje denně už přes rok… má tři a půl a dostali jsme ji po neteřích a manžela málem klepla pepka… musím mu vždycky zavázat jeho zástěrku a on mi pak nosí jídlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.11.13 14:25

Á druhá diskuze, nemůžeš se asi rozhodnout, že? :lol: U nás si s kuchyňkou hraje víc čtyřletý kluk, dvouleťačka si hraje s mašinkama :mrgreen: Koupila bych být tebou tu růžovou, pokud je v dobrém stavu. Důležitý je, aby se líbila děcku a jestli miluje růžovou, tak proč ne. Vyjde trochu levněji než ikeácká a je originální, ikeáckou má každej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.11.13 14:39

@Gina108 Máš pravdu, nemůžu se rozhodnout. A to ani co se týče barvy vánoční výzdoby :roll: :oops:. Když jsem letos vybírala fasádu na náš dům, za dva dny bylo hotovo. Ale co se týče dítěte, potřebuji mít vše na 100% :zed: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.11.13 23:10

Tak dnes můj muž dovezl tu růžovo, a ani se se mnou po telefonu neporadil. Prej je moc hezká a bude se malé líbit :mrgreen:. Je k ní nádobí z ikey, naběratka z ikey plast, nějaké dřevěné, dřevěné talířky, vál, váleček, nůž, nějaké jídlo z plsti, muž k ní přikoupil i konvičku. Cena 2500,– takže jsem spokojená. Jen jsem koukala, jak je to vlastně maličké :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí