Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Genovesa píše:
@Denis11 Teda, ta cesta k druhému je u vás opravdu trnitá![]()
.
to je
ale snad už bude lépe..
jsem ted 2 dny po ET
![]()
Ja budu ted kupovat trilety dceri. Ve dvou letech mi prislo, ze by ji to moc nebavilo. Ted se ale o vareni zacala zajimat, uz mame nejake nadobi z ikei, nejake jidlo.
Ja vybrala tuhle od janod, tu hnedou: http://www.agatinsvet.cz/…et-kolem-nas
mozna je jeste lepsi ta pro dva, mame jeste mladsiho syna, ale ta cena mi uz prijde hodne. ![]()
@tamata píše:
Ano, moje holčička Matýsek si s ní hraje denně![]()
Má jí už rok a jakmile já vařím, tak utíká ke svýmu sporáku. A i přes den pořád něco kuchtí
můj syn si s kuchyňkou taky hraje denně už přes rok… má tři a půl a dostali jsme ji po neteřích a manžela málem klepla pepka… musím mu vždycky zavázat jeho zástěrku a on mi pak nosí jídlo ![]()
Á druhá diskuze, nemůžeš se asi rozhodnout, že?
U nás si s kuchyňkou hraje víc čtyřletý kluk, dvouleťačka si hraje s mašinkama
Koupila bych být tebou tu růžovou, pokud je v dobrém stavu. Důležitý je, aby se líbila děcku a jestli miluje růžovou, tak proč ne. Vyjde trochu levněji než ikeácká a je originální, ikeáckou má každej. ![]()
@Gina108 Máš pravdu, nemůžu se rozhodnout. A to ani co se týče barvy vánoční výzdoby
. Když jsem letos vybírala fasádu na náš dům, za dva dny bylo hotovo. Ale co se týče dítěte, potřebuji mít vše na 100%
.
Tak dnes můj muž dovezl tu růžovo, a ani se se mnou po telefonu neporadil. Prej je moc hezká a bude se malé líbit
. Je k ní nádobí z ikey, naběratka z ikey plast, nějaké dřevěné, dřevěné talířky, vál, váleček, nůž, nějaké jídlo z plsti, muž k ní přikoupil i konvičku. Cena 2500,– takže jsem spokojená. Jen jsem koukala, jak je to vlastně maličké
.