Kuchyňská váha - výbuch
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše: Více
No ty bláho, to by mi taky zatrnulo… Děti též u nás vyndavají.
Příspěvek upraven 08.09.24 v 19:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše: Více
Já se jí taky smala, že má zhubnout
tak vysvětlovala, že to nebylo pod ní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já jsem z myčky vytáhla hrnek, utírala jsem zbylou vodu a upadlo mu ouško. Jizvu na ruce od toho ucha mám nehezkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niky2 píše: Více
No safra. Tak jedině pořídit nerozbitné skleničky z NDR
někde soudruzi udělali chybu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LiduNe Asi ti to způsobila baterie. Slyšela jsem o případech, kdy explodoval někomu mobil v ruce, elektrokoloběžka, elektrokolo i elektromobil. To riziko tam je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše: Více
Ale to by se nerozletela jen ta sklenena cast. Aspon tak jsem to od zakladatelky pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 nasla jsem fotku toho, co jsem posbirala z mycky. A vedle jedna cela, nez letela do kontejneru. Nechtela bych, aby to strelilo dceru do krku nebo obliceje. Jsou tam i dost ostre kousky. Proste vybuchla sama od sebe. Kdyby stala na lince, bouchne na lince. Nebo ve skrini, v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 to bych se taky lekla. Já prý jako malá, tak 4 roky, rozkousala na dovolené skleničku a tahali mi střepy z pusy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše: Více
Tak asi chapes, proc jsem ty ostatni vyhodila.
Příspěvek upraven 09.09.24 v 07:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se může stát. Deska je z kaleného skla, které se při rozbití rozpadne na malé neostré úlomky, takže na to můžeš bez obav sahat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 Ona ta sklenička asi byla nějak neviditelně poškozená. Ale fakt neviditelně. A rozhodně to nebylo tak, že by se jen rozpadla, ona se rozlétla (strašná rána), byla toho plná myčka, i nad místem, kde ta sklenička původně byla položená. Takže kdyby to vybouchlo při pití, tak by to tomu člověku střelilo x střepů do krku a obličeje. No a nevíš, jestli i jiné skleničky nejsou stejně poškozené. Pak jsem našla ty články a bylo jasno, že všechny půjdou pryč. Tahle diskuze mě vyděsila, že se to stává i jiný skleněným výrobkům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 píše: Více
Já tenkrát vůbec nepoznala, co to bylo za ránu. Prolezla jsem dům, kde co spadlo. A teprve nakonec jsem koukla do linky a střepy všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit