Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Petyšé píše:
Byl jste někdo teď nedávno v tržnici Kudowa zdroj v Polsku? Jaký mají sortiment? A doporučíte tam jet? Nebo někam jinam? Scháním konkrétně zimní bundu a už nějaké dárky k Vánocům![]()
![]()
Ono se ještě jezdí k Pšonkům nakupovat?
Byla jsem tam v létě a nákupy na tržnici mě teda nezlákaly. Jeli jsme radši na výlet po okolí. Vše seženeš pohodlně tady ![]()
@Petyšé Byli jsem tam s manželem v červnu kousek na dovolené a teda nakoupili jsme si hezky
my jsme šli tedy po jídle, to tam mají vselijaké ovčí sýry a chlupatiny, různé bonbony, sladkosti, výborné šťávy ve skle, luxusní maso ve skle..to manžel doteď lituje, že si vzal jen 3 skleničky, rybičky v oleji spousty druhů, sušenky, čokolády..
a spousty spousty oblečení, nejvíc jsem tam asi viděla společenské a svatební šaty..
jo, různé košíky, ošatky, proutěné zboží, taky drogerie..
Najdeš tam prostě vsechno možné ![]()
@Petyšé Najdete tam v podstatě opravdu všechno. My tam byli na jaře a nakoupili jsme hromadu potravin, podobně jako @lucynka25, nakoupila jsem záclony, džínsovou bundu, rifle, proutěný servírovací podnos, oblečení pro děti, partner košile, kalhoty, kraťasy, nářadí do dílny. Na zahradu jsme si koupili kanadské borůvky. Mají tam lůžkoviny, věci pro rybáře a jiné koníčky. Jezdí nás tam babinec a bereme to jako výlet a relax s bonusem nákupů ![]()
Dobrý den, jedeme ted do polska Kudowa zdroj na trhy. Někde sem slyšela, že není třeba měnit na zloty. Nevíte jak to tam je? Dekuji
![]()
@lucynka25 píše:
@Ivet23 nemusis menit, KČ staci
Super moc děkuji ![]()
Dobrý den,nevíte prosím někdo,jak mají otvírací dobu v Kudowe na tržnici? Chtěli bychom tam jet teď v sobotu 10.2, tak ať nejedeme zbytečně
děkuju moc
@Sassetka maji od 7h od rana a bali podle kseftu/pocasi,lidi..Nejlepsi tam byt na 8-9h rano ![]()
@lucynka25 píše:
@Sassetka maji od 7h od rana a bali podle kseftu/pocasi,lidi..Nejlepsi tam byt na 8-9h rano
Děkuju mockrat
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, jestli mi nemůžete napsat, kde přesně trhy jsou? Chtěli bysme tam příští týden vyrazit.
a kdybyste věděli ještě o nějakých městech kolem, kde jsou taky fajn trhy, dejte vědět.
moc děkuji ![]()
@sandra2108 kousek za Nachodem jsou ty trhy.Hned na okraji mesta po prave strane,kdyz prijizdite.
Kudowa zdroj jsou pekne lázně.A urcite stoji za navstevu Wroclav,ale.ta uz je trochu dál.
@lucynka25 moc děkuji ☺️️ a na trhach tedy muzeme vazne platit českýma? A sezeneme tam i pekne obleceni? O to nam prevazne jde. ☺️️
@sandra2108 urcite českými penězi,ja ani jine nemela ![]()
Po obleceni jsem nikdy nekoukala,ja jezdim za jidlem (bonbony,rybicky,sýry,kokosovy olej,sirupy..) a levna drogerie.
Maji hodně proutenych kosiku a dekoraci na hrbitov treba,kvetiny..
Ale je fakt,ze vlastne babicka kdyz tam.jede se zajezdem vzdycky holkam doveze nejake obleceni nebo tak (takze asi dobre,na ceny se neaptam),jednou privezla perfektni fusak z berana sna snad za 500,–