Kufr Samsonite a kód na zámku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37201
24.7.21 17:07
@Anonymní píše:
Milé dámy a pánové, kufr je otevřen! :pankac: :lol: jsem nejšťastnější člověk na celém světě. :lol: díky moc za rady a užívejte víkend. :mavam:
Řešení, řešení, řešení!!! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.7.21 17:21
@jege píše:
Jak chceš přestřihnou zámek na kufru a vyměnit jej za nový? Zkus to rozvést!
@jege píše:
Jak chceš přestřihnou zámek na kufru a vyměnit jej za nový? Zkus to rozvést!

Zakladatelka pisala, ze kufor ma cca 25 rokov, nema teda ziadnu tech novinku… Predpokladam preto, ze ma kufor zamknuty klasickym visiacim zamkom na 3 ciselnu kombinaciu.
Nieco taketo… https://m.alza.sk/…d5098695.htm :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 17:30
@guudy píše:
Zakladatelka pisala, ze kufor ma cca 25 rokov, nema teda ziadnu tech novinku… Predpokladam preto, ze ma kufor zamknuty klasickym visiacim zamkom na 3 ciselnu kombinaciu.
Nieco taketo… https://m.alza.sk/…d5098695.htm :mavam:

Je to číselný kód/zámek, který je zabudovaný přímo v kufru. Podobné jako na tom obrázku, jen bez zipu. Díky za radu. Ale už je otevřeno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.21 17:34
@jege píše: Řešení, řešení, řešení!!! :cert:

Otočit kufr dnem vzhůru a dívat se na kolečka, kterými se točí kód a měly by tam být malé dírky. Do minuty otevřeno.

• Citovat
  • Upravit
129
24.7.21 17:35
@Anonymní píše:
Je to číselný kód/zámek, který je zabudovaný přímo v kufru. Podobné jako na tom obrázku, jen bez zipu. Díky za radu. Ale už je otevřeno.

Oki :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
24.7.21 19:23
@guudy píše:
Nieco taketo… https://m.alza.sk/…d5098695.htm :mavam:

Já si připadám jako dinosaurus, ale už před dvaceti rokama měly kufry normální číselný vestavěný zámky a rozhodně to nebyla novinka. Měl ho i ten můj, v té době fakt starej a otřískanej, který mi před těma 20 rokama na letišti zničili a vyměnili za jiný. Kufr s visacím zámkem mohla vozit tak možná moje babička.

Zakladatelko, gratuluji a díky za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.7.21 19:35
@ugluk píše:
Já si připadám jako dinosaurus, ale už před dvaceti rokama měly kufry normální číselný vestavěný zámky a rozhodně to nebyla novinka. Měl ho i ten můj, v té době fakt starej a otřískanej, který mi před těma 20 rokama na letišti zničili a vyměnili za jiný. Kufr s visacím zámkem mohla vozit tak možná moje babička.Zakladatelko, gratuluji a díky za tip! :kytka:

Ja som mala pred cca 15 rokmi latkovy samsonite, tie vtedy robili este s obycajnym zipsom, takze tam sa potom pripadne pouzival visiaci zamok…z toho som aj vychadzala u zakladatelky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
24.7.21 19:43

@guudy tak asi jo, ale pak by se asi zakladatelka neptala, jak otevřít zámek na kufru Samsonite, kdyby se jednalo o obyčejný visací zámek, který by mohl být naprosto kdekoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37201
25.7.21 00:16

@ugluk A také visací zámek na kufru by byl natolik malý, a tudíž i fórový, že by se dal jednoduše vypáčit a vyhodit. U vestavěného to také sice není nějaká extra bezpečnostní třída a vypáčit by asi šel také, ale již by se nedal opravit a znovu použít. Pokud by se jím zamykal přímo zámek kufru, a ne jenom zip, tak by kufr nešel zavřít vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.9.24 12:22

Ozivuji diskusi s opacnym problemem. Kufr Samsonite nejde zamknout. V nici jsme leteli z Antalya, v praze jsem kufr vyzvedla a ted zjistila, ze je odemčený a s jakoukoliv ciselnou kombinaci jde otevřít. Hraju si s tim uz hodinu… nějaký nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí