Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@onajeblond píše:
No asi jo, má stejnou gynekoložku, jako já a ta už by varovara hned, kdyby něco, je výborná, takže si to bude, mě to vubec nenapadlo, nikdy jsem s etakle nezkoumala
Budete asi blond obe, ze? ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Budete asi blond obe, ze?
jj, ona je taky blond
jo to bude tím asi ![]()
@onajeblond Nech ji sáhnout na svůj čípek, jestli řekne, že je to ta kulička, co myslí. ![]()
@Litta píše:
@onajeblond Nech ji sáhnout na svůj čípek, jestli řekne, že je to ta kulička, co myslí.
No ehm, jsem na chlapy no ![]()
Mně se jednou stalo, víceméně blízko poševního vchodu jsem si také nahmatala takovou bouličku, dost bolela, rostla, už jsem se chystala volat na gyndu, ale pak z ničeho nic praskla, vytekl hnis a od té doby klid.
(Prosím o zachování anonymity, nemusí všichni vědět co jsem řešila
)
@onajeblond píše:
No ehm, jsem na chlapy no
To s tím snad nesouvisí, urologové jsou taky na ženský, ne?
Také se mi taková věc jednou stala, boulička těsně u okraje, zvětšovala se, bolela, pak z toho vyteklo cosi a byl klid…
je to zanícení jakési žlázy, co tam je. Pokud je sadistka, může to zkusit zlikvidovat alá jebák, jinak doktor…
Jestli taky nejde o maly vridek, jsou vetsinou neskodne, jen tam jsou, ale zasla bych na gyndu, tam ji to objasni
@onajeblond pokud to bylo uvnitř a jakoby na konci pochvy, tak to bude ten čípek. At si zajde na gyndu a bude
Zajít na gynekologii v prvé řadě…já si takto nahmatala kuličku vel. hráčku a byl to polyp na děl. čípku - byl mi odstraněn, protože jsem měla problémy - po sexu jsem krvácela
Může to být zánět Bartolliniho žlázy, i když ta je mimo pochvu. A to by jo dost bolelo… Nebo zanícený míšek nějakého chloupku ![]()
@Litta píše:
@onajeblond Nech ji sáhnout na svůj čípek, jestli řekne, že je to ta kulička, co myslí.
To je opravdu rada nad zlato
![]()
Taky se přidávám, ať si zajde na gynekologii, nad čím chce proboha spekulovat…