Kupujete někdo u Bonprix?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rsisa
19.6.16 15:01

Kupujete někdo u Bonprix?

Ahoj všem? Kupujete někdo u Bonprix? Mají na netu pěkné věci, ale v reálu to prý není nic moc..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
a12
61014
19.6.16 15:03

Uz moc neupuju no :mrgreen: pro deti to je docela dobry, pro dospeli se obcas taky da koupit neco peknyho, ale vetsinu co jsem tam koupila jsem zase vratila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.6.16 15:05

@rsisa Já občas jo. Musíš si přečíst recenze. Něco je opravdu krásné a odpovídá obrázku a něco je opravdu kus hadru. Já se řídím komentářema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.6.16 15:16

Já jo, stačí přečíst složení materiálu a komentáře ostatních. Taky být realistická s sobě a vědět jaký střih mi sluší a sedne. Jen výjimečně něco vracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.6.16 15:20

Často a nikdy jsem nic nevracela ;)

• Citovat
  • Upravit
5808
19.6.16 15:27

Kupovala jsem bavlněný topy, ty se špagetovými ramíny je lepší menší velikost a přišlo mi, že se dřív vytahaly… ty druhý už taky vypadaj hrozně, ale tahám je už tak čtyři roky včetně těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.16 15:28

@rsisa Občas,řídím se komentářem ostatních na uvedenou věc a zatím jsem nic nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4518
19.6.16 15:28

Nakupujeme tam se ségrou, většinou tak 4× do roka nějaký větší nákup. Ja ještě nic nevracela, zatím co jsem vybrala odpovídalo popisu. Důležité je take hodnocení předchozích kupujících. Hodně to pomáhá k rozhodnutí ;)
Občas objednám i něco pro chlapa. Oblečení je kolikrát kvalitnější a levnější než ve značkovém obchodu. Například jsem ve značkovém obchodě koupila pyžamo za 500kč a čekala kvalitu, po dvou vypráních vybledlo a vytahalo se :cert: Pyžama z bonprixu drží do teď barvu i tvar a to je má rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
19.6.16 15:40

Holky díky moc za příspěvky a zkušenosti…hezký den všem…

• Citovat
  • Upravit
a12
61014
19.6.16 16:01

Nezmenili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.6.16 16:04

Tak já mám doma pár kousků a asi si teď zase něco objednám. Vždycky jsem četla recenze a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.6.16 16:05

@rsisa Moje mistrová kupuje hodně oblečení z bonprixu a musím říct, že to vypadá hodně dobře. Co jsem viděla trička kalhoty šaty materiál dobrý a stejné jak v katalogu až myslím nějaké tričko říkala, že barva vypadala v katalogu o odstín tmavší než skutečnost.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.6.16 16:18

No, já co naposledy koupila (dceři pletené minišaty) k vánocům, tak jsem je vracela, nafocený krásně, ale přišel mi hroznej hadr. Jinak většinou trička a takový ty obyč věci dobrý, ale pokud chce šlověk koupit něco „lepšího“ tak je to většinou hnus (jak materiálově, střihově tak i kvalitou šití) a já mám tedy taky problém, že s mýma 178cm mi jsou u bund krátký rukávy, ryfle též krátké, takže koupím sem tam tričko ale víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
19.6.16 16:26

Já teda kupuju podpsenky.Za slušné peníze a celkem bych řekla že kvalitní. Mám větší prsa a jen tak něco mi nesedí, hlavně do práce kde se často ohýbám :D a při každém narovnání mi dost často „lezly ven“.U těch z Bonprixu tento problém nemám, kupuju je už pár let.Mmch od „vietnamců“to byla TEPRV HRŮZA :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
19.6.16 17:04
@rsisa píše:
Ahoj všem? Kupujete někdo u Bonprix? Mají na netu pěkné věci, ale v reálu to prý není nic moc..

Kupovala a kupuju. A nestezuji si:-) Ba naopak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák