Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uz moc neupuju no
pro deti to je docela dobry, pro dospeli se obcas taky da koupit neco peknyho, ale vetsinu co jsem tam koupila jsem zase vratila ![]()
@rsisa Já občas jo. Musíš si přečíst recenze. Něco je opravdu krásné a odpovídá obrázku a něco je opravdu kus hadru. Já se řídím komentářema
Já jo, stačí přečíst složení materiálu a komentáře ostatních. Taky být realistická s sobě a vědět jaký střih mi sluší a sedne. Jen výjimečně něco vracím.
Kupovala jsem bavlněný topy, ty se špagetovými ramíny je lepší menší velikost a přišlo mi, že se dřív vytahaly… ty druhý už taky vypadaj hrozně, ale tahám je už tak čtyři roky včetně těhotenství…
@rsisa Občas,řídím se komentářem ostatních na uvedenou věc a zatím jsem nic nevracela.
Nakupujeme tam se ségrou, většinou tak 4× do roka nějaký větší nákup. Ja ještě nic nevracela, zatím co jsem vybrala odpovídalo popisu. Důležité je take hodnocení předchozích kupujících. Hodně to pomáhá k rozhodnutí ![]()
Občas objednám i něco pro chlapa. Oblečení je kolikrát kvalitnější a levnější než ve značkovém obchodu. Například jsem ve značkovém obchodě koupila pyžamo za 500kč a čekala kvalitu, po dvou vypráních vybledlo a vytahalo se
Pyžama z bonprixu drží do teď barvu i tvar a to je má rok ![]()
Tak já mám doma pár kousků a asi si teď zase něco objednám. Vždycky jsem četla recenze a bylo to v pohodě.
@rsisa Moje mistrová kupuje hodně oblečení z bonprixu a musím říct, že to vypadá hodně dobře. Co jsem viděla trička kalhoty šaty materiál dobrý a stejné jak v katalogu až myslím nějaké tričko říkala, že barva vypadala v katalogu o odstín tmavší než skutečnost.:D
No, já co naposledy koupila (dceři pletené minišaty) k vánocům, tak jsem je vracela, nafocený krásně, ale přišel mi hroznej hadr. Jinak většinou trička a takový ty obyč věci dobrý, ale pokud chce šlověk koupit něco „lepšího“ tak je to většinou hnus (jak materiálově, střihově tak i kvalitou šití) a já mám tedy taky problém, že s mýma 178cm mi jsou u bund krátký rukávy, ryfle též krátké, takže koupím sem tam tričko ale víc nic.
Já teda kupuju podpsenky.Za slušné peníze a celkem bych řekla že kvalitní. Mám větší prsa a jen tak něco mi nesedí, hlavně do práce kde se často ohýbám
a při každém narovnání mi dost často „lezly ven“.U těch z Bonprixu tento problém nemám, kupuju je už pár let.Mmch od „vietnamců“to byla TEPRV HRŮZA ![]()
@rsisa píše:
Ahoj všem? Kupujete někdo u Bonprix? Mají na netu pěkné věci, ale v reálu to prý není nic moc..
Kupovala a kupuju. A nestezuji si:-) Ba naopak.
Ahoj všem? Kupujete někdo u Bonprix? Mají na netu pěkné věci, ale v reálu to prý není nic moc..