Jaký vybrat digitální foťák?

17.6.16 16:34

Jaký vybrat digitální foťák?

Doporučte mi prosím dobrý digitální foťák na takovéto focení na dovolené, rodinné oslavy a tak. Žádný profesionální. Cena do třech tisíc. Díky za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
17.6.16 17:05

Tak to bohužel nečekej žádnou kvalitu :mrgreen: :mrgreen: Na čem ti záleží? Na penězích, nebo na pěkných fotografiích? Jestli chceš mít pěkné fotky, musíš přidat, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 17:13

@chipsa no dobře tak si připlatím a máš konkrétní typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.6.16 17:16
@esterka.z.brna píše:
@chipsa no dobře tak si připlatím a máš konkrétní typ?

Kolik jsi ochotna investovat? Za desítku seženeš to co hledáš. My jsme si koupili Canon EOS 600D, s vybavením nás stál 25.000, ale nelitujeme. Na trhu jsou nižší řady, nebo výprodejové řady, seženeš je výrazně levněji. Co od fotoaparátu vlastně čekáš? Jde o to, jestli chceš, aby něco uměl, nebo ti stačí zmáčknout knoflík. Já preferuji si připlatit. Když už, tak už..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.6.16 17:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.6.16 17:52

@chipsa Tak to je docela pálka.
@esterka.z.brna Možná tady budu za exota, ale my máme foťák Nikon, stál nás cca 2500,–. Už mám od této značky 2.foťák a jsem spokojená. Naprosto dostačující na focení dovolených, oslav atd.. Nemusím se o něho tolik bát. První Nikon nám totiž děti rozbily a nedokážu si představit, že by rozbily foťák za 25 000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
17.6.16 17:56

Doporucovat nekomu, kdo chce digitalni fotak na bezne foceni hned zrcadlovku je trochu mimozni ne :DD
Ale 3tis jsou malo no, chces i video nebo jde hlavne o fotky?

• Citovat
  • Upravit
13331
17.6.16 18:04

No a co je to běžné focení? Budoucí uživatel by měl mít představu o tom, s jakým výrobkem chce pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
17.6.16 18:07
@chipsa píše:
No a co je to běžné focení? Budoucí uživatel by měl mít představu o tom, s jakým výrobkem chce pracovat.

No, nekdo kdo ma narok na fotak 3tis se v tom asi moc nevyzna a nehodla resit cas, clonu a tak. Zrcadlovka na automat je k nicemu, to radeji nejaky fajn kompakt. Okolo 6tis jsou slusne :)

Ale proto chci vic vedet co od toho fotaku chce.

• Citovat
  • Upravit
13331
17.6.16 18:11
@Papuchalka píše:
No, nekdo kdo ma narok na fotak 3tis se v tom asi moc nevyzna a nehodla resit cas, clonu a tak. Zrcadlovka na automat je k nicemu, to radeji nejaky fajn kompakt. Okolo 6tis jsou slusne :)Ale proto chci vic vedet co od toho fotaku chce.

No právě, snažím se z ní vypáčit, co vlastně od fotoaparátu čeká. Jsou to její peníze a ona bude trávit čas s přístrojem, který si koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
17.6.16 18:13

Fajn, tak pockame na dov´poved :DD Jinak ja mam 700D ;)

• Citovat
  • Upravit
13331
17.6.16 18:18
@Papuchalka píše:
Fajn, tak pockame na dov´poved :DD Jinak ja mam 700D ;)

My jsme ho kupovali v roce 2014, kde 700D ještě asi nebyl na trhu. Ale jinak si myslím že v tom asi velké rozdíly nebudou :think: Pouze vyšší a nižší řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 18:29

@chipsa tak za 10 tisíc fakt nechci, jak jsem psala, fotím jen na dovolené párkrát za rok a ano chci jen zmáčknout knoflík, víc řešit nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 18:29

@Dasha01 ano takový nějaký chci, můžete mi napsat jaký máte typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.6.16 18:31
@esterka.z.brna píše:
@Dasha01 ano takový nějaký chci, můžete mi napsat jaký máte typ?

Aha, tak to seženeš i za 1500, ale nečekej kvalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák