Kupujete teď vajíčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
9.3.12 16:00

Něco málo máme od tchánovců domácích, ale stejně jsem dnes koupila pro jistotu hned 20. Zítra se chystám na buchétku, co jich spotřebuje rovnou 7. Koupila jsem v Albertu (malém) za 44,90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.3.12 16:01

pred chvili jsem koupila 5 kacek za jedno v obchode a jsem rada ze uz konecne jsou :pankac: ,ale budem setrit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.3.12 16:08

Kupovala jsem před týdnem na trhu za 3,70 vzala jsem jich rovnou 30, dneska už pán chtěl na trhu 5,5.

Neobešla bych se bez nich.

• Citovat
  • Upravit
6555
9.3.12 16:10

Nekupuju, ale dnes už pro ně budu muset zajet :cert: bez vajíčka se pomalu nedá udělat jídlo (teď mám konkrétně na mysli květák, co mám v lednici).
Ale příští týden mi je snad nakoupí tchýně v Německu, jsou tam za 1 EUR, tak jsem jí vyslala pro ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
9.3.12 16:11

Máme něco v zásobě pak a o víkendu si přivezeme domácí :)

• Citovat
  • Upravit
1114
9.3.12 16:13

mám deset slepic(10 vajíček den) vajíčka nekupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
9.3.12 16:14

Naštěstí cnue ža tak řešit nemusím a kupujem málokdy…od nevlastní babičky dostáváme naštěstí:))Ale jinak bych koupila.....bud pečeme do vaření taky občas potřebuju…já se bez nich neobejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
9.3.12 16:40

když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenu

za měsíc asi koupíme slípky a kohoutky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.12 16:42

Když potřebuju, tak koupím. Při naší spotřebě v průměru 3 vajec týdně je mi jedno kolik stojí.
Spíš nechápu tu hysterii okolo a vykoupené krámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
9.3.12 16:44
lumáťa píše:
Když potřebuju, tak koupím. Při naší spotřebě v průměru 3 vajec týdně je mi jedno kolik stojí.
Spíš nechápu tu hysterii okolo a vykoupené krámy.

Tak nejak. Tento tyden jsme spotrebovali dve na pomazanku na chleba. Tot vse.

Ale je pravda, ze nepecu. Spis mam strach, ze diky zdrazenym vejcim nam v praci zdrazi obedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
9.3.12 16:45

kupujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.3.12 16:55
princeznaII píše:
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky

otazka je, jestli ty slepice sezenes…
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.3.12 16:57

Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupim ;) me spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite? :think:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
9.3.12 17:01

Nekupujeme, dostáváme od našich nabo od partnerovo babičky ;)

• Citovat
  • Upravit
17878
9.3.12 17:01
marra píše:
Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupim ;) me spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite? :think:

podle te vajeciny, ty budes odnekud „tu ztela“, ze? :mrgreen:
pocitam, ze vejce pred Velikonocema pujdou nahoru jeste vic (muj skromny odhad je 10Kc/vejce), otazka je, co se bude dit pote :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák