Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Něco málo máme od tchánovců domácích, ale stejně jsem dnes koupila pro jistotu hned 20. Zítra se chystám na buchétku, co jich spotřebuje rovnou 7. Koupila jsem v Albertu (malém) za 44,90.
pred chvili jsem koupila 5 kacek za jedno v obchode a jsem rada ze uz konecne jsou
,ale budem setrit ![]()
Kupovala jsem před týdnem na trhu za 3,70 vzala jsem jich rovnou 30, dneska už pán chtěl na trhu 5,5.
Neobešla bych se bez nich.
Nekupuju, ale dnes už pro ně budu muset zajet
bez vajíčka se pomalu nedá udělat jídlo (teď mám konkrétně na mysli květák, co mám v lednici).
Ale příští týden mi je snad nakoupí tchýně v Německu, jsou tam za 1 EUR, tak jsem jí vyslala pro ně…
Naštěstí cnue ža tak řešit nemusím a kupujem málokdy…od nevlastní babičky dostáváme naštěstí:))Ale jinak bych koupila.....bud pečeme do vaření taky občas potřebuju…já se bez nich neobejdu
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenu
za měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
Když potřebuju, tak koupím. Při naší spotřebě v průměru 3 vajec týdně je mi jedno kolik stojí.
Spíš nechápu tu hysterii okolo a vykoupené krámy.
lumáťa píše:
Když potřebuju, tak koupím. Při naší spotřebě v průměru 3 vajec týdně je mi jedno kolik stojí.
Spíš nechápu tu hysterii okolo a vykoupené krámy.
Tak nejak. Tento tyden jsme spotrebovali dve na pomazanku na chleba. Tot vse.
Ale je pravda, ze nepecu. Spis mam strach, ze diky zdrazenym vejcim nam v praci zdrazi obedy.
princeznaII píše:
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
otazka je, jestli ty slepice sezenes…
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena ![]()
Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupim
me spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite? ![]()
marra píše:
Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupimme spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite?
podle te vajeciny, ty budes odnekud „tu ztela“, ze? ![]()
pocitam, ze vejce pred Velikonocema pujdou nahoru jeste vic (muj skromny odhad je 10Kc/vejce), otazka je, co se bude dit pote ![]()