Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Romanetka píše:
My jsme ted s manželem povečeřeli 10 míchaných vajíčeka zítra veze 30 vajec na prodej do práce…
Myslíte, že se nemusím bát přikoupit ještě 10 slepic? že se to prodá i když supermarkety vajíčka zas třeba zlevní? Ted mám zájemců moc a je to taková dobrá drobná brigádka při mateřské. Prodávám za 3 kč, když jsou vajíčka menší, tak za 2,50 kč. Nerada bych je koupila a pak za pár týdnů krmila psy, bud vajíčkama nebo dokonce slepicema
Já kupovala ve večerce u vietnamců,mají vejce z němec za 38,.-/10ks.
Kupujeme, bez vajíček bysme to asi nevydrželi. Skřípu ale trohu zubama
Určitě ty ceny klesnou, je to nesmysl. Lidi budou teď míň nakupovat, tak to časem zase klesne. Je kolem toho trochu umělá hysterie.
mám také domácí, né moc, tak na velikonoce budu rozdávat čokošku.
Kupujeme, ale za hranicema 1,09 euro za 10 kusů a nejvíc mě pobavilo, že vařený a barvený tam přijdou levněji než u nás syrový ![]()
Naštěstí nemusím, máme slípky, takže přísun zajištěn, i na prodej něco zbyde:-)
dneska u nás v prdelákově 10 ks za 39,90
před víkendem ještě za 52,–
Dnes i ve zprávách říkali že jdou rapidně dolů,že to bylo smyšlený jen obchodníkama…fakt jak nejvíc nás oškubat… :-/
My máme většinou domácí od babičky, ale když dojdou, tak kupujeme i normálně dražší. Nikdy ne z klecových chovů, minimálně od slepic na podestýlce. Možná bychom to museli přehodnotit, kdybychom neměli domácí.
taky myslím že to bylo z větší části uměle vyvolaný tah obchodníků a svedli to na nové normy EU
Vajíčka kupujem,ale koukáme na akce, třeba teď v Albertu 10ks 29,90Kč
U nás vajíčka velikosti L za 3,80 Kč, velikost M za 3,20. U soukromého prodejce.
Potom slevnili vajíčka v Tescu, v ostatních supermarketech nevím, zase tak často nechodím nakupovat.