Kupujete teď vajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
9.3.12 17:06

Nám dovezl děda domácí, takže jsme si vystačily s nima.Bohužel už došly a babky na dědině syslí na velikonoce :) Manžel má narozeniny a peču dort, takže jsem potřebovala.V Albertu prázdné regály.Nakonec donesl manžel z večerky 5kč/ks tak máme 10 a dál už nekoupím za ty prachy.Max.od někoho domácí od slepiček ze zahrady.

• Citovat
  • Upravit
26833
9.3.12 17:08

My dneska koupili 6vajec za 36,– :roll: kdybych nechtěla dělat řízky, tak je nekupuju…chtělo by to slepičky, ale jelikož dům není náš, tak nebudou ani ty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.3.12 17:10

CokeLady…no, mne dneska prinesl tatka vajicka po 4,30 (polska, klecova- bydlime hned na hranicich, tak predpokladam, ze to jsou ta odmitnuta, co proste koumaci nosi pres hranice a prodavaji)

mamka hlasila v Lidlu 45Kc za 10ks, Tesco ani Tesco expres tady vajicka nema uz temer 14 dni :roll:

a 5Kc ve vecerce je jeste hodne slusny, videla jsem za 7 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.3.12 17:10

Já zas až tak často vejce nekupuju, spíše vyímečně. Ovšem když mám své „dortové“ období, tak jich spotřebuju dost. Dneska jsem byla v obchodě, a po dlouhé době jsem zamířila k regálu s vejci. No, musím říct, že to semnou málem seklo. Sice se nepovažuju za člověka který by vyloženě vyhledával akce,a slevněné výrobky, ale ty vajíčka mě fakt dostaly. Vůbec jsem je do toho košíku dát nechtěla, ale co nadělám,že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.3.12 17:17

My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádi :) Máme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50 :mrgreen: A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený… 8o Ale bez vajíček vařit a píct neumím… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.3.12 17:23
Zuziky píše:
marra píše:
Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupim ;) me spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite? :think:
podle te vajeciny, ty budes odnekud „tu ztela“, ze? :mrgreen:
pocitam, ze vejce pred Velikonocema pujdou nahoru jeste vic (muj skromny odhad je 10Kc/vejce), otazka je, co se bude dit pote :think:

no,tož z tama nekama :mrgreen: asi mate pravdu.lidi je proste budou muset koupit i zdrazene,nic jineho nezbyde,a myslim,ze ted stoupne hodne chov slepic,kdo bude mit moznost radeji hodi pet slepic na zahradku a ma vystarano :nevim: treba jako ja :lol:

• Citovat
  • Upravit
17878
9.3.12 17:24
Michaella27 píše:
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádi :) Máme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50 :mrgreen: A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený… 8o Ale bez vajíček vařit a píct neumím… :|

Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.3.12 17:27

Koukám, kolik nás tu bude slípkochovatelek. :) Jen aby v zájmu obchodníků a jejich marží zase nevyvstala hysterie s ptačí chřipkou, popřípadě ještě něčím zákeřnějším :D
Ne, vážně, hlavně domácí vejce versus kupované mi přijde, jako by to byl úplně jiný produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.3.12 17:27
marra píše:
Zuziky píše:
marra píše:
Kupuju,u nas je velka spotreba,hodne pecu,i do vareneho jidla casto davam vejce,to same salaty,nebo pomazanky.bez vajeciny se taky neobejdu.Takze cekam az prijede vuz se slepicema a jelikoz moznost mam,tak si hned par koupim ;) me spis zajima,jestli ty vajicka budou uz za tuhle cenu,nebo je zase snizi?nevite? :think:
podle te vajeciny, ty budes odnekud „tu ztela“, ze? :mrgreen:
pocitam, ze vejce pred Velikonocema pujdou nahoru jeste vic (muj skromny odhad je 10Kc/vejce), otazka je, co se bude dit pote :think:
no,tož z tama nekama :mrgreen: asi mate pravdu.lidi je proste budou muset koupit i zdrazene,nic jineho nezbyde,a myslim,ze ted stoupne hodne chov slepic,kdo bude mit moznost radeji hodi pet slepic na zahradku a ma vystarano :nevim: treba jako ja :lol:

otazka je, jestli bude dost tech slepic…ctu na Baby-cafe diskuzi „farmarky“ a tam jsou holky nestastne, ze nemuzou sehnat a nebo za desnou cenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.3.12 17:30

Tak já teď poslední dobou vajíčka nepotřebovala, dlouho už jsem nic nepekla :nevim: Takže od zdražení jsme nekupovali. Ale o těch cenách vím. Dohodli jsme se s přítelem, že seženeme někoho kdo prodává domácí. Když už chtějí takový prachy chci radši dobrý domácí, než ty z krámu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.3.12 17:31
Zuziky píše:
Michaella27 píše:
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádi :) Máme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50 :mrgreen: A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený… 8o Ale bez vajíček vařit a píct neumím… :|
Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali :mrgreen:

Tyyy jo 8o To jako fakt drží u sebe bez vajec? A co ten ocet tam? To tam není cítit? Jinak děkuji, určitě vyzkouším :) Ale dnes mám už upečeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
9.3.12 17:32

kupujeme, sehnala jsem minulý týden v kauflandu česká vel. L 6ks za 20,– :dance: :dance: no ale pro jistotu jsme si koupili i 10 slepic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.3.12 17:35

včera 30 ks 120 kč … :zed: dnes v kaufu jsem nekupovala,manžel říkal že 46 Kč 10 ks 8o :cert:

• Citovat
  • Upravit
4989

receptu bez vajec je spousta, nebo se da pridat misto vajec majoneza. i knedlik se da udelat bez vajec, staci pridat trochu olivoveho oleje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
Zuziky píše:
princeznaII píše:
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
otazka je, jestli ty slepice sezenes…
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena :?

ja vím
ale když nám tu ted v týdnu inzerovali, ze prijedou se slipkama na propdej tak snad je maji ne
nebudou inzerovat neco, co neni
psali o 14 týdennich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák