Kupujete teď vajíčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
9.3.12 17:31
Zuziky píše:
Michaella27 píše:
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádi :) Máme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50 :mrgreen: A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený… 8o Ale bez vajíček vařit a píct neumím… :|
Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali :mrgreen:

Tyyy jo 8o To jako fakt drží u sebe bez vajec? A co ten ocet tam? To tam není cítit? Jinak děkuji, určitě vyzkouším :) Ale dnes mám už upečeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
9.3.12 17:32

kupujeme, sehnala jsem minulý týden v kauflandu česká vel. L 6ks za 20,– :dance: :dance: no ale pro jistotu jsme si koupili i 10 slepic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.3.12 17:35

včera 30 ks 120 kč … :zed: dnes v kaufu jsem nekupovala,manžel říkal že 46 Kč 10 ks 8o :cert:

• Citovat
  • Upravit
4989

receptu bez vajec je spousta, nebo se da pridat misto vajec majoneza. i knedlik se da udelat bez vajec, staci pridat trochu olivoveho oleje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
Zuziky píše:
princeznaII píše:
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
otazka je, jestli ty slepice sezenes…
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena :?

ja vím
ale když nám tu ted v týdnu inzerovali, ze prijedou se slipkama na propdej tak snad je maji ne
nebudou inzerovat neco, co neni
psali o 14 týdennich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.3.12 17:36
Michaella27 píše:
Zuziky píše:
Michaella27 píše:
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádi :) Máme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50 :mrgreen: A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený… 8o Ale bez vajíček vařit a píct neumím… :|
Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali :mrgreen:
Tyyy jo 8o To jako fakt drží u sebe bez vajec? A co ten ocet tam? To tam není cítit? Jinak děkuji, určitě vyzkouším :) Ale dnes mám už upečeno :)

ocet citit neni vubec, taky jsem se divila (ale nekde jsem cetla, ze to tam je proto, aby nejak reagoval s tim kypricim praskem) a kdyz se to rozmicha, tak to ma normalni konzistenci testa a po upeceni je to takovy vlhci pernik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.3.12 17:39

U nas ma taky prijed auto se slepicama,ale pocitam,ze to bude tos ame co k vam,takze nez to vsechno objede,tak jiste u nas uz zustanou max dve nebo tri :mrgreen: jinak prijede,tusim PRACE,nebo neco takoveho

• Citovat
  • Upravit
17878
9.3.12 17:42
princeznaII píše:
Zuziky píše:
princeznaII píše:
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
otazka je, jestli ty slepice sezenes…
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena :?
ja vím
ale když nám tu ted v týdnu inzerovali, ze prijedou se slipkama na propdej tak snad je maji ne
nebudou inzerovat neco, co neni
psali o 14 týdennich

jo tak to jo, to jen zavidim :lol: (a puvodne jsem cetla 14dennich, jsem si rikala, co bys delala s takovyma kuratkama :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.3.12 17:43

Holky, pokud chcete kupovat slepičky z toho auta, radši si zavolejte a rezervujte si je. u nás bylo auto včera a po pár místech bylo vyprodáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.3.12 17:44

A zdražili taky, z inzerovaných 120-150 kč je 180 kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.3.12 17:53

Jasně že kupujem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
9.3.12 18:04

holky mám zamluvené na 16.3, přímo z drubežárny a maj 11 týdenní za 92kč,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.3.12 20:57

nekupuju co jsem vdaná, manželovi rodiče mají hospodářství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
9.3.12 21:02

Kupuji - v německu včera za 3,–Kč/ks. (minulý týden dokonce za 2,9 Kč bílá) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
9.3.12 21:03

ano kupujeme,chceme si občas dopřát řízek ,vaječinu nebo třeba dobrou bábovku ;)ale je to síla,dnes jsme byli v kauflandu na nákup a 6 vajíček 40kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák