Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zuziky píše:Michaella27 píše:Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádiMáme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50
A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený…
Ale bez vajíček vařit a píct neumím…
Tyyy jo
To jako fakt drží u sebe bez vajec? A co ten ocet tam? To tam není cítit? Jinak děkuji, určitě vyzkouším
Ale dnes mám už upečeno ![]()
kupujeme, sehnala jsem minulý týden v kauflandu česká vel. L 6ks za 20,–
no ale pro jistotu jsme si koupili i 10 slepic
![]()
včera 30 ks 120 kč …
dnes v kaufu jsem nekupovala,manžel říkal že 46 Kč 10 ks
![]()
receptu bez vajec je spousta, nebo se da pridat misto vajec majoneza. i knedlik se da udelat bez vajec, staci pridat trochu olivoveho oleje ![]()
Zuziky píše:princeznaII píše:otazka je, jestli ty slepice sezenes…
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena
ja vím
ale když nám tu ted v týdnu inzerovali, ze prijedou se slipkama na propdej tak snad je maji ne
nebudou inzerovat neco, co neni
psali o 14 týdennich
Michaella27 píše:Zuziky píše:Tyyy joMichaella27 píše:Michaelo, aspon jeden rychly recept bez vajec : http://www.mamincinyrecepty.cz/…ajec-a-mleka delam ted docela casto (obcas prodam rozinky, orisky, jablicko, obcas misto van.cukru pudinkovy prasek)…jinak by me lumpove doma sezrali
My vejce take potřebujem… Nebo teda máme rádiMáme spotřebu pro dva na měsíc tak 40-50
A ted mě teda přítel zakázal kupovat… Ale minule sem natrefila v Albertu 10 vajec za 38 Kc, tak jsem je vzala… Jinak ty ceny jsou šílený…
Ale bez vajíček vařit a píct neumím…
To jako fakt drží u sebe bez vajec? A co ten ocet tam? To tam není cítit? Jinak děkuji, určitě vyzkouším
Ale dnes mám už upečeno
ocet citit neni vubec, taky jsem se divila (ale nekde jsem cetla, ze to tam je proto, aby nejak reagoval s tim kypricim praskem) a kdyz se to rozmicha, tak to ma normalni konzistenci testa a po upeceni je to takovy vlhci pernik ![]()
U nas ma taky prijed auto se slepicama,ale pocitam,ze to bude tos ame co k vam,takze nez to vsechno objede,tak jiste u nas uz zustanou max dve nebo tri
jinak prijede,tusim PRACE,nebo neco takoveho
princeznaII píše:Zuziky píše:ja vímprinceznaII píše:otazka je, jestli ty slepice sezenes…
když potřebuju, tak koupím
at je to cokoliv,ne jen vejce
ale ne za každou cenuza měsíc asi koupíme slípky a kohoutky
ta situace ted je silena…u nas padne klidne deset vajec jen na tradicni nedelni snidanovou vajecinu, takze nejsem nadsena
ale když nám tu ted v týdnu inzerovali, ze prijedou se slipkama na propdej tak snad je maji ne
nebudou inzerovat neco, co neni
psali o 14 týdennich
jo tak to jo, to jen zavidim
(a puvodne jsem cetla 14dennich, jsem si rikala, co bys delala s takovyma kuratkama
)
Holky, pokud chcete kupovat slepičky z toho auta, radši si zavolejte a rezervujte si je. u nás bylo auto včera a po pár místech bylo vyprodáno…
holky mám zamluvené na 16.3, přímo z drubežárny a maj 11 týdenní za 92kč,
Kupuji - v německu včera za 3,–Kč/ks. (minulý týden dokonce za 2,9 Kč bílá) ![]()
ano kupujeme,chceme si občas dopřát řízek ,vaječinu nebo třeba dobrou bábovku
ale je to síla,dnes jsme byli v kauflandu na nákup a 6 vajíček 40kč ![]()