Kurz líčení

164
4.6.12 22:19

Kurz líčení

Ahoj, chtěla bych se naučit pěkně nalíčit. Na netu jsem našla několik vizážistek, které pořádají kurzy líčení a slibují, že Vás naučí pěkně se nalíčit. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
13.3.13 21:17

DenisaW: ahojky, já byla před rokem na kurzu vizážistiky. Dělám to hlavně jako koníček a částečně se tím i živým, jsem vždy nadšená, když ode mě klientky odchází nadšené a ještě raději jsem když se vrací :) ten kurz jsem měla přes www.vizart.cz, jestli jsi z Brna tak doporučuji. Časem si chci zajít i na kurz Image a barvová typologie, bohužel teď na to není moc času.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.13 16:47

Ahoj, kamarádka byla na kurzu tady http://www.vizart.cz/…/3-O-KURZECH, co jsem se ze zajímavosti koukala tak mi přijde, že tam mají docela dost typů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.13 18:18

Hmm, chtěla bych si zajít na kurz Fotomakeupu, ale není moc času. Ale chtěla bych se naučit se pořádně líčit, vždy když někam vyrážím, tak mě musí nalíčit ta kámoška. Nevím, na tohle jsem totální poleno :lol: Máte někdo zkušenosti s kurzem Fotomakeupu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.5.13 19:17

Jj díky za tip, teď taky nemám moc času. Ale jak koukám, tak to vypadá taky fajn. Stejně jako na vizartu zvrchu jak koukám. Uvidím pro co se rozhodnu :) navíc je fajn, že od vodnanska tak i vizart to má i v Brně, což mi hodně sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.6.13 17:18

Přes toto byla i žena na kurzu, mermomocí na něco takového chtěla a ona když něco chce tak ji to nikdo nerozmluví :lol: Teď je sice častěji a i delší dobu u zrcadla, ale naštěstí máme dvě koupelny :) Ale byla a je spokojená, musel jsem i koupit další polici na všechny ty blbosti :lol: Ale jak říkám, je aspoň spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.13 20:33

KURZ LÍČENÍ PRAHA-VÝCHOD

**Ahoj, chtěla bych se naučit líčit, taková klasika make-up, pudr, tvářenka, prostě pro běžné denní nošení. Máte někdo tip, kde mě to naučí, salon nebo klidně zaplatím i nějaké mamince, co mě to naučí. Jsem totálně nepolíbená v tomto směru, nanesu max. řasenku :oops: Ideálně Říčany, Kolovraty, Uhřiněves a okolí. Díky za tipy. Už bych ve svých 30. také chtěla umět :mrgreen: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.10.13 20:50

Dělala jsem si kurz v Praze. Já jsem teda měla dost zkušeností, kurz byl základní a moc mi nedal. Chtělo to nějaký pokročilý. ALE pokud jsi nepolíbená a potřebuješ nějaké základy, tak doporučuju. Na netu jsou různé akce na slevomatech, ony ty kurzy jsou dost drahé. Pokud to chceš jen pro sebe a neplánuješ se tím živit, tak doporučuju opravdu základní, krátký kurz. Bohatě to stačí. Kdyby jsi chtěla přijet v Praze na Zličín, tak tě ráda namaluju a naučím, mám to jako koníčka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.13 20:54

@Manticora Zličín mám bohužel dost z ruky, ale děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.10.13 21:45

Najdi si nějaké to líčení na youtube, to by Ti mělo stačit, zadávej klíčová slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.13 21:52
@tasa píše:
Najdi si nějaké to líčení na youtube, to by Ti mělo stačit, zadávej klíčová slova

No to mi asi stačit nebude. Neznám grify, nevím co je podkladová báze atd.Ale skouknout to asi můžu, místo nějakéhop večerního filmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
28.11.13 14:48

Nemáte holky některá zkušenost s touto vizážistkou http://www.ipmakeup.com/cs/kontakt? Chtěla bych se naučit hezky líčit. Zejména nanášení očních stínů, různé „vychytávky“ jak zamaskovat nedokonalosti obličeje, apod. Dívala jsem na tuto paní, nevím ale, zda 2hod. kurz postačuje.
Byla jste na tom některá? A byl to pro Vás přínos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.14 09:07
@luciezesvetic píše:
**Ahoj, chtěla bych se naučit líčit, taková klasika make-up, pudr, tvářenka, prostě pro běžné denní nošení. Máte někdo tip, kde mě to naučí, salon nebo klidně zaplatím i nějaké mamince, co mě to naučí. Jsem totálně nepolíbená v tomto směru, nanesu max. řasenku :oops: Ideálně Říčany, Kolovraty, Uhřiněves a okolí. Díky za tipy. Už bych ve svých 30. také chtěla umět :mrgreen: **

Ahoj Luci,
po delší době jsem se sem přihlásila, tak nevím, zda je tvoje prosba ještě aktuální. Já jsem si vloni dělala kurz vizážistiky. Jsem na mateřské a potřebuji se tzv. odpíchnout. Lidičky kolem mě nemají čas, tak jsem se zkusila podívat sem.
Bydlím na Hájích, bohužel v tuto chvíli neřídím, ale klidně bych mohla přijet k tobě autobusem. Zařídila bych si hlídání nebo o víkendu.
Měj se hezky Lucka
P. S. Klidně i ostatní se můžou hlásit :-) Budu jen ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 14:58

Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v desátém týdnu rizikového těhotenství a tím pádem mám konečně čas na to, co jsem vždycky chtěla dělat. Ráda bych konečně uměla líčit, ne profi, ale jen tak pro sebe, pohrát si s barvičkami atd… nemáte někdo nějaký typ na kurz nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.9.14 09:22

Jeeee holky, ahoj, taky bych se ráda naucila líčit, je tu někdo, kdo by mi poradil? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková