Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky, chci se zeptat, zda má někdo doma nějaký masážní-hubnoucí-vibrační-s elektrickými impulzy atd…pás? Zda pomohl-nepomohl..
Ráda bych si něco pořídila a chtěla bych vědět vaše názory. Předem moc děkuji za odpovědi všem
![]()
Ahoj, podle mého názoru a podle názoru mé známé (to jsou už dva názory, ze kterých se dá vycházet
) to funguje jen na placebo efektu
Jak si ho nasadím vůbec nic se neděje, ale mě hřeje ten pocit, že teď tak krásně hubnu
![]()
Hele me z toho teda brutalne bolelo bricho, jak jsem mela namozenej sval, takze to asi fakt musi neco delat…
Nemohla jsem se druhej den ani poradne zasmat
Podle me to funguje, ale asi zalezi jak kterej, nemuze to bejt uplnej smejd..
A řeknete mi, jaké ty pásy máte? Co jsem koukala,tk toho je strašně moc druhů.. samozřejmě něčekám zázraky,ale kdyby to alespoň částečně fungovalo,tak bych do toho ty prachy dala…pro ten dobrej pocit,že cvičím
![]()
Beurer - německá výroba. Stupeň intenzity 0-40, tak když si to nastavím na 39 asi mě taky bude brutálně bolet břicho, ale ze šoků
![]()
@Animatu píše:
A řeknete mi, jaké ty pásy máte? Co jsem koukala,tk toho je strašně moc druhů.. samozřejmě něčekám zázraky,ale kdyby to alespoň částečně fungovalo,tak bych do toho ty prachy dala…pro ten dobrej pocit,že cvičím![]()
![]()
Já chci taky ale bojím se že to bude jen podvod(ale kdyby nějaká z vás měla njaky odkaz tak bych se ráda nechala poradit)) ![]()