Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, narazila jsem na netu na http://www.gw-int.net/cs/jecmen .Má někdo osobní zkušenost s tímto výrobkem??Chci si zdravě pročistit tělo,budu ráda za vaše rady a zkušenosti.
Všechny zdraví LUCIE
![]()
Já osobně ne,ale moje tchýně to právě každé ráno popíjí. Chtěla mi dát ochutnat,ale ta zelená nevábivá konsistence mě odradila
Ale jalikož kupuje kvalitní věci tak si myslím že pokdu ti nevadí pít zelený blivajz, tak toto je kvalitní výrobek na očistu těla ![]()
pila jsem to jednou v restauraci.Chutná to jak rozmixlá tráva ze zahrady
…takový nijaký
Určitě dobrá věc, ale ne každý je schopen to vypít. I když mně to nepřijde tak hrozné. Kdyby to nešlo, můžeš vyzkoušet Chlorellu je to podobné a je to v tabletách.
no…moje mati si to koupila a vycistilo ji to takovym zpusobem ze skoncila na kapackach ve spitalu
![]()
No já bych pořebovala nejenom vyč
istit,ale i zhubnout a detoxikace těla je prý dobrý začátek.
@mikitaa píše:
no…moje mati si to koupila a vycistilo ji to takovym zpusobem ze skoncila na kapackach ve spitalu![]()
jakto? ![]()
![]()
Pokud chceš zhubnout, tak na to funguje nepřejídat se a stravovat se racionálně. Doporučuju obezitologickou poradnu než nějaké pochybné experimenty s jojo efektem. Žádné zázračné pilule a nápoje Ti nepomůžou.
Mmch, jako základ vezmi pitný režim, až se naučíš pít 3 l nealkoholických a neslazených tekutin denně, pak začni řešit jídelíček a jeho změnu.
K té „detoxikaci“ se snad radši nebudu vyjadřovat.
zrovna nedavno nejaky predni internitsta rikal, ze nic takoveho jako detoxikace neexistuje, ze je to jen reklamni trik, jak prodat zbozi ![]()
na hubnuti ti to fakt nepomuze, to si radsi kup syrovatku
Ahoj, tak já mám od maminy toto http://www.lekarna.cz/barley-100g/#…
ale je to teda fakt pěknej hnus,co bych dala za tablety co se daj jen polknout, já to teda piju uplně na sílu a je mi z toho šoufl,jen z toho smradu
Ale nevím jestli počiťuju nějaký změny,jenže to nepiju pravidelně jak se má,prostě na to nemám
![]()
jo ale mama mi to právě koupila abych přibrala a né zhubla, obsahuje to hodně vitamínů minerálů a aminokyselin. a píšou vyznačuje se významnou schopoností detoxikovat tělo,tak nevím, ale na posílení to je podle mě dobrý,jen se musím dokopat to pít pravidelně. a že pomáhá sižovat nadváhu, a příznivé při zácpě..
@BellinkaX píše:
Pokud chceš zhubnout, tak na to funguje nepřejídat se a stravovat se racionálně. Doporučuju obezitologickou poradnu než nějaké pochybné experimenty s jojo efektem. Žádné zázračné pilule a nápoje Ti nepomůžou.
Mmch, jako základ vezmi pitný režim, až se naučíš pít 3 l nealkoholických a neslazených tekutin denně, pak začni řešit jídelíček a jeho změnu.
Denně vypiju 3l vody s tím problém nemám,u mě je problém jíst 5krát denně malé porce .Nepřejídám se a snažím se jíst zdravě,ale prostě jím nevíc tak 2-3krát denně a to je asi ten problém,si myslím.J
inak pohybu mám celkem dost,no i když něco navíc mi
@BellinkaX píše:
@wildcherry píše:
jakto?
zacala se po tom cistit vsemi otvory v takove mire ze to zpusobilo dehydrataci..