Detoxikace těla ječmenem

303
31.5.12 12:23

Detoxikace těla

Ahojky, narazila jsem na netu na http://www.gw-int.net/cs/jecmen .Má někdo osobní zkušenost s tímto výrobkem??Chci si zdravě pročistit tělo,budu ráda za vaše rady a zkušenosti. :) Všechny zdraví LUCIE :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
31.5.12 12:26

Já osobně ne,ale moje tchýně to právě každé ráno popíjí. Chtěla mi dát ochutnat,ale ta zelená nevábivá konsistence mě odradila :mrgreen: :andel: Ale jalikož kupuje kvalitní věci tak si myslím že pokdu ti nevadí pít zelený blivajz, tak toto je kvalitní výrobek na očistu těla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.12 12:28

pila jsem to jednou v restauraci.Chutná to jak rozmixlá tráva ze zahrady :mrgreen: …takový nijaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
31.5.12 12:28

Určitě dobrá věc, ale ne každý je schopen to vypít. I když mně to nepřijde tak hrozné. Kdyby to nešlo, můžeš vyzkoušet Chlorellu je to podobné a je to v tabletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.5.12 12:30

no…moje mati si to koupila a vycistilo ji to takovym zpusobem ze skoncila na kapackach ve spitalu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.5.12 12:32

No já bych pořebovala nejenom vyč :roll: istit,ale i zhubnout a detoxikace těla je prý dobrý začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.12 12:38
@mikitaa píše:
no…moje mati si to koupila a vycistilo ji to takovym zpusobem ze skoncila na kapackach ve spitalu ;) :mrgreen:

jakto? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.5.12 12:39

:roll:
Pokud chceš zhubnout, tak na to funguje nepřejídat se a stravovat se racionálně. Doporučuju obezitologickou poradnu než nějaké pochybné experimenty s jojo efektem. Žádné zázračné pilule a nápoje Ti nepomůžou.
Mmch, jako základ vezmi pitný režim, až se naučíš pít 3 l nealkoholických a neslazených tekutin denně, pak začni řešit jídelíček a jeho změnu.
K té „detoxikaci“ se snad radši nebudu vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.5.12 12:39

zrovna nedavno nejaky predni internitsta rikal, ze nic takoveho jako detoxikace neexistuje, ze je to jen reklamni trik, jak prodat zbozi :)
na hubnuti ti to fakt nepomuze, to si radsi kup syrovatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
31.5.12 12:42

Ahoj, tak já mám od maminy toto http://www.lekarna.cz/barley-100g/#…
ale je to teda fakt pěknej hnus,co bych dala za tablety co se daj jen polknout, já to teda piju uplně na sílu a je mi z toho šoufl,jen z toho smradu :D Ale nevím jestli počiťuju nějaký změny,jenže to nepiju pravidelně jak se má,prostě na to nemám :poblion: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
31.5.12 12:47

jo ale mama mi to právě koupila abych přibrala a né zhubla, obsahuje to hodně vitamínů minerálů a aminokyselin. a píšou vyznačuje se významnou schopoností detoxikovat tělo,tak nevím, ale na posílení to je podle mě dobrý,jen se musím dokopat to pít pravidelně. a že pomáhá sižovat nadváhu, a příznivé při zácpě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.5.12 12:49
@BellinkaX píše: :roll:
Pokud chceš zhubnout, tak na to funguje nepřejídat se a stravovat se racionálně. Doporučuju obezitologickou poradnu než nějaké pochybné experimenty s jojo efektem. Žádné zázračné pilule a nápoje Ti nepomůžou.
Mmch, jako základ vezmi pitný režim, až se naučíš pít 3 l nealkoholických a neslazených tekutin denně, pak začni řešit jídelíček a jeho změnu.

Denně vypiju 3l vody s tím problém nemám,u mě je problém jíst 5krát denně malé porce .Nepřejídám se a snažím se jíst zdravě,ale prostě jím nevíc tak 2-3krát denně a to je asi ten problém,si myslím.J :think: inak pohybu mám celkem dost,no i když něco navíc mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.5.12 12:54
@BellinkaX píše: :roll:
:palec: S tím se nedá než souhlasit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.5.12 13:04
@wildcherry píše:
jakto? 8o

zacala se po tom cistit vsemi otvory v takove mire ze to zpusobilo dehydrataci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
31.5.12 13:09

kolik toho pila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie