Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Maminky, jak to řešíte? Posilovací cviky na baloně v pohodě, jízda na kole jakžtakž, ale běh? Jak prosím řešíte tyto typy sportů - příp. co dělat, aby prsa tak neskákala ( je to možná směšně napsáno, ale nevím, jak to popsat ![]()
Děkuji moc ![]()
Já teda prsa nemám tak velký, ale mám mega upnutou sportovní podprsenku, jako že je mi fakt těsná, ale při běhu to drží krásně.
Běh pro velká prsa není nic moc. Ostatní sporty - pilates, posilka a tak s hooooodně pevnou sportovní podprdou. Např. Anita. Má košíčky až do „H“ nebo „I“. Z těch aerobních sportů marně přemýšlím - teda pro fakt velká prsa??
@Anonymní píše:
Já teda prsa nemám tak velký, ale mám mega upnutou sportovní podprsenku, jako že je mi fakt těsná, ale při běhu to drží krásně.
To mě napadlo taky, ale mám pocit, že velkým prsům to je na nic
takové ty bezešvé ![]()
@Anonymní píše:
Běh pro velká prsa není nic moc. Ostatní sporty - pilates, posilka a tak s hooooodně pevnou sportovní podprdou. Např. Anita. Má košíčky až do „H“ nebo „I“. Z těch aerobních sportů marně přemýšlím - teda pro fakt velká prsa??
Na tu značku Anita se kouknu, děkuji za radu.
No mám košíček DD,ale i tak je too hrozné ![]()
Já mám 75 H
takže o tom něco vím:-)Používám sportovní podprsenku, která je hodně těsná, až tak že se do ní mám problém sama obléct. Většinou mi pomáhá manžel.Ale musí to být fakt pevná, já mám z Craftu, stála 1300,–ale udržela už hooodně masa v pohybu… ![]()
Chce to dobrý kozí chlívky
Mám sportovní od ANity tuhle http://www.jane-kocarky.cz/…A-5527-cerna a fakt funguje.
Normalni podprsenku a jeste na to sportovni. Nebo mam nektere tricka od Nike kde jsou ty sportovni podprsenky zabudovane.
Příspěvek upraven 29.05.12 v 19:55
Karolko, zatím je pro mě 1300 za podprsenku docela slušná pálka, i když určitě je kvalitní! ![]()
@Veronikaaaa píše:
Na tu značku Anita se kouknu, děkuji za radu.
No mám košíček DD,ale i tak je too hrozné
DD je pohodička
![]()
Mrkni na tu Anitu - mají přímo sekci sportovní prádlo. Hle ta podprda drží a drží. Ona to není taková ta bezešvá látka vyglajdaná. Je to dvojitá podprda z dost silného (ale savého) materiálu, pevný pás pod prsy, široká ramínka (takové šle no). Navíc ramínka nastavovatelná. A to nastavení se ani nehne. Sportuji - ale běhat nechodím. Ale zase nemám DD, ale krapet víc a ještě jeden krapet. ![]()
jsi zlaticko, koukam koukam
No snad na ni z te materske nasetrim ![]()
@Veronikaaaa píše:
Karolko, zatím je pro mě 1300 za podprsenku docela slušná pálka, i když určitě je kvalitní!
Já jsem si to taky říkala, ale mám ji třetí rok. Běhám málo, spíš jezdím na kole, na bruslích, na koni a kromě toho, že se opral znak Craftu, jí nic není. A s touhle velikostí vím, že podprsenku pod tisícovku nekoupím…
Zkus kvalitní sportovní podprsenku s křížem na zádech - ideálně menší velikost než nosíš, nebude tě tlačit, ale zmáčkne hrudník.
Třeba tahle je výborná: http://www.klimatex.cz/…y-fenix.html