Zánovní rotoped smrdí

13335
29.5.12 13:55

zánovní rotoped - smrdí

ahoj holky,
„koupili“ jsme zánovní rotoped a je super, ale smrdí jak měsíc nemytý chlap a docela mě to štve a nevím co s ním dělat, samo že jsem se ho snažila tak nějak umýt, ale teda vůbec to nepomohlo. Máte s tím některá zkušenost? Co pomohlo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
29.5.12 14:03

rotoped smrdi? :mrgreen: 8o to slysim po prve :lol: nevim co treba pouzit nejakou dezinfekci a nechat ho venku provetrat :nevim: rotoped je ze zeleza ne? kde smrdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:05
@nikita066 píše:
ahoj holky,
„koupili“ jsme zánovní rotoped a je super, ale smrdí jak měsíc nemytý chlap a docela mě to štve a nevím co s ním dělat, samo že jsem se ho snažila tak nějak umýt, ale teda vůbec to nepomohlo. Máte s tím některá zkušenost? Co pomohlo? Díky

no jo že on na něm někdo umřel ..já bych na něm určitě zdechla .. :pankac: 8o ne beze srandy jak smrdí odkad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8428
29.5.12 14:12
@saracenka píše:
no jo že on na něm někdo umřel ..já bych na něm určitě zdechla .. :pankac: 8o ne beze srandy jak smrdí odkad :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:13
@JayLee píše:
to by nesmrděl pak ale rovnou hnil :cert: :mrgreen: já bych si teda sundala sedačku a poctivě bych jezdila 2× denně 20 min :pankac: :pankac: :mrgreen:

no to bych se pak nedivila ,že by smrděl ..no niki a má to sedačku? 8o

• Citovat
  • Upravit
13335
29.5.12 14:14

Holky kdybych věděla odkaď, ale to já nevím, jen když kolem něj chodím, tak je to šílené, jestli je tam něco zadřené, nebo jestli jak na něm někdo jezdil potil se tak to teklo dovnitř, no absolutně nevím, ale teda vůně vypadá jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.5.12 14:15

Vyměnit polstrování? - sedačku, madla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
@saracenka píše:
no to bych se pak nedivila ,že by smrděl ..no niki a má to sedačku? 8o

hahaha, vtipálci, na to mám chlapa a ne rotoped :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
@nikita066 píše:
Holky kdybych věděla odkaď, ale to já nevím, jen když kolem něj chodím, tak je to šílené, jestli je tam něco zadřené, nebo jestli jak na něm někdo jezdil potil se tak to teklo dovnitř, no absolutně nevím, ale teda vůně vypadá jinak :think:

já rotoped měla a nic na něm teda nesmrdělo ..ale dala jsem ho pryč páč se na něm nedalo jezdit a koukat na telku hrozně hučel ..

• Citovat
  • Upravit
13335
29.5.12 14:18

tak jako on je jinak uplně super, ale teda možná jsem divná, ale mě smrdí :D asi ho vemu ke tchýni a stříknu vapkou a nechám uschnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.5.12 14:21

Zkus ho postříkat sprejem do bot se stříbrem z Deichmana, je to super na všechno, co smrdí, nejen na boty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:23
@JayLee píše:
a nehučelo manželovi něco z trenýrek spíš než rotoped: :think: :lol: :lol: :lol:

haha ,byl to starší model :cert: :mrgreen:niki a neprodávali ho ,že smrdí?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.5.12 14:25
@Raduš.ka44 píše:
Zkus ho postříkat sprejem do bot se stříbrem z Deichmana, je to super na všechno, co smrdí, nejen na boty. :mrgreen:

a bude mít stříbrný rotoped? :think: :?:

• Citovat
  • Upravit
6836
29.5.12 14:26

Rotoped mám zaprášenej v koutě a jediný,co na něm kdy smrdělo,jsem byla já. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:31
@JayLee píše:
a neprodala jsi ho ty Niky nahodou? :cert: :cert: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...