Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky,
„koupili“ jsme zánovní rotoped a je super, ale smrdí jak měsíc nemytý chlap a docela mě to štve a nevím co s ním dělat, samo že jsem se ho snažila tak nějak umýt, ale teda vůbec to nepomohlo. Máte s tím některá zkušenost? Co pomohlo? Díky
rotoped smrdi?
to slysim po prve
nevim co treba pouzit nejakou dezinfekci a nechat ho venku provetrat
rotoped je ze zeleza ne? kde smrdi?
@nikita066 píše:
ahoj holky,
„koupili“ jsme zánovní rotoped a je super, ale smrdí jak měsíc nemytý chlap a docela mě to štve a nevím co s ním dělat, samo že jsem se ho snažila tak nějak umýt, ale teda vůbec to nepomohlo. Máte s tím některá zkušenost? Co pomohlo? Díky
no jo že on na něm někdo umřel ..já bych na něm určitě zdechla ..
ne beze srandy jak smrdí odkad ![]()
@saracenka píše:
no jo že on na něm někdo umřel ..já bych na něm určitě zdechla ..![]()
ne beze srandy jak smrdí odkad
@JayLee píše:
to by nesmrděl pak ale rovnou hnil![]()
já bych si teda sundala sedačku a poctivě bych jezdila 2× denně 20 min
![]()
![]()
no to bych se pak nedivila ,že by smrděl ..no niki a má to sedačku? ![]()
Holky kdybych věděla odkaď, ale to já nevím, jen když kolem něj chodím, tak je to šílené, jestli je tam něco zadřené, nebo jestli jak na něm někdo jezdil potil se tak to teklo dovnitř, no absolutně nevím, ale teda vůně vypadá jinak ![]()
@saracenka píše:
no to bych se pak nedivila ,že by smrděl ..no niki a má to sedačku?
hahaha, vtipálci, na to mám chlapa a ne rotoped
![]()
@nikita066 píše:
Holky kdybych věděla odkaď, ale to já nevím, jen když kolem něj chodím, tak je to šílené, jestli je tam něco zadřené, nebo jestli jak na něm někdo jezdil potil se tak to teklo dovnitř, no absolutně nevím, ale teda vůně vypadá jinak
já rotoped měla a nic na něm teda nesmrdělo ..ale dala jsem ho pryč páč se na něm nedalo jezdit a koukat na telku hrozně hučel ..
tak jako on je jinak uplně super, ale teda možná jsem divná, ale mě smrdí
asi ho vemu ke tchýni a stříknu vapkou a nechám uschnout ![]()
Zkus ho postříkat sprejem do bot se stříbrem z Deichmana, je to super na všechno, co smrdí, nejen na boty. ![]()
@JayLee píše:
a nehučelo manželovi něco z trenýrek spíš než rotoped:![]()
![]()
![]()
haha ,byl to starší model
niki a neprodávali ho ,že smrdí?
@Raduš.ka44 píše:
Zkus ho postříkat sprejem do bot se stříbrem z Deichmana, je to super na všechno, co smrdí, nejen na boty.
a bude mít stříbrný rotoped?
![]()
Rotoped mám zaprášenej v koutě a jediný,co na něm kdy smrdělo,jsem byla já.
![]()