Zánovní rotoped smrdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
29.5.12 14:31
@JayLee píše:
to je fuk ale nebude smrdet asi ne? :nevim: :mrgreen:

právě že by byl aspon hezkej ,když už by smrděl ..

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.5.12 14:32

fakt jako na zahradu prolejt,nechat uschnout ,naoilovat,hele neni on promazanej něčim smrdutým?mě jednou upadla do kuřecího vývaru rubikova kostka a to byl hroznej smrad potom.. :think:

• Citovat
  • Upravit
8428
29.5.12 14:37
@saracenka píše:
fakt jako na zahradu prolejt,nechat uschnout ,naoilovat,hele neni on promazanej něčim smrdutým?mě jednou upadla do kuřecího vývaru rubikova kostka a to byl hroznej smrad potom.. :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:38
@Sasanka30 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:

coco jako nikoho nepodezíram ,že někomu upadl rotoped do polévky že jo..ale mohl to promazat třeba oilem stolním :think:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.5.12 14:40
@JayLee píše:
my meli taky jeste pred 3 rokama ten Orbitrek 2000 dostala jsem ho od sousedky a ta ho dostala od detí ale nikdo takze ani ona, tak na tom nejezdil - ja to parkrat zkusila ale kdyz jsme meli jeste kocoura, tak ten debil jak se to hejbalo u retezu, tak tam strcil ocas a skriplo mu ho tam takze jsem mela kocoura v řetezu zamotanyho nikoli v troube :mrgreen: a pak jsem se nastvala a strelila jsem ho na Aukru :pankac: ale nehucel, nesmrdel a dobre se na nej odkladalo obleceni aby nebylo zmackany :mrgreen:

takže ti tam smrděl chcíplej kocour ,no taky dobrý

• Citovat
  • Upravit
8428
29.5.12 14:42
@saracenka píše:
coco jako nikoho nepodezíram ,že někomu upadl rotoped do polévky že jo..ale mohl to promazat třeba oilem stolním :think:

já už nemužu, bolí mě z vás břicho :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.5.12 14:46

HOlky tak jsem ráda, že jste se pobavili na můj účet, hele až se naseru tak ho prodám a je fakt, je hezkej :lol: takže zájemci hlaste se.
A s tím promazáním něčím smradlavým to je docela pravděpodobné, takže zkusíme vyvést, umejt, namazat a jestli bude smrdět :mrgreen: pak vám ho prodám, kdo se hlásí dobrovolně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:49
@nikita066 píše:
HOlky tak jsem ráda, že jste se pobavili na můj účet, hele až se naseru tak ho prodám a je fakt, je hezkej :lol: takže zájemci hlaste se.
A s tím promazáním něčím smradlavým to je docela pravděpodobné, takže zkusíme vyvést, umejt, namazat a jestli bude smrdět :mrgreen: pak vám ho prodám, kdo se hlásí dobrovolně :P

kdybys ho vymyla tak ,že by už netáhnul tak bych si ho i koupila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8428
29.5.12 14:50
@nikita066 píše:
A s tím promazáním něčím smradlavým to je docela pravděpodobné, takže zkusíme vyvést, umejt, namazat a jestli bude smrdět :mrgreen: pak vám ho prodám, kdo se hlásí dobrovolně :P

Oni se nebaví na tvuj učet, jen chudinky nemohou přijít, jak se to mohlo srát :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
@saracenka píše:
kdybys ho vymyla tak ,že by už netáhnul tak bych si ho i koupila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
@nikita066 píše:

každopádně niki dej vědět jak to šlo odsmradit :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.5.12 14:51
@Sasanka30 píše:
Oni se nebaví na tvuj učet, jen chudinky nemohou přijít, jak se to mohlo srát :nevim: :nevim:

já se teda bavím :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:ale soucítím s nikyným rotopedem ,páč ten to má spočítané, smrdutec

Příspěvek upraven 29.05.12 v 14:51

• Citovat
  • Upravit
8428
29.5.12 14:51
@saracenka píše:
já se teda bavím :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

je to vidět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
29.5.12 14:54
@JayLee píše:
ja bych ho dala na Aukro nebo Bazoš lehce pod cenou a že to specha pac cekate druhy a v byte vam jiste prekazi :mrgreen: :mrgreen: to nebude ani napadny nikomu a kazdej bude rad, jak vyhodne nakoupil a pak ejhle aby tu za tyden nebyla dalsi diskuze nekym jinym zalozena na tohle tema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

výbornej nápad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.5.12 14:55
@JayLee píše:
no jen jeho ocas ne celej kocour :think: :nevim:

a toho jsi taky prodala na aukru kocoura bez ocasu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková