Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak o se depilace týče tak to bolí , vosk nebo epilátor, já používám vosk..
Tak to jedině žiletka…já používám pánskou od Gillette nebo potom depilační strojek. Ten jsem používala taky. Ale u obojího musím holit tak 2 - 3× týdně ![]()
@Kačenkaaaa píše:
holky a co ty depilační krémy od veet stou stěrkou holí to dobře
Vyhozené peníze !
@Kačenkaaaa píše:
Tak možná nohy nebo ruce(ale to je půl krému hned pryč
),klín to dobře neoholí. ![]()
@Kačenkaaaa píše:
Používám přesně a jedině toto, jsem moc spokojená. Nebolí to, jde to krásně dolů a vydrží déle než holení žiletkou. Navíc po žiletce se mi dělají pupínky, ale po tomto nee.
@Tereza1986 píše:
Tak možná nohy nebo ruce(ale to je půl krému hned pryč),klín to dobře neoholí.
Presne tak, je to hned pryc a trva to nez se to napapla a pak jsem od toho mela vsechno zasrane! A chloupky mi rostli jakobych se oholila ziletkou ![]()
Tak já jedině komplet žiletkou, od Věci od Veetu již nikdy více. A jednou jsem koupila ten jejich tekutý vosk a sado maso už bych do toho nešla, to už byly lepší ty zahřívací pásky, ale taky nic moc. Takže tahám depilátor a klín jedině žiletkou.
Jo a ten krém od Veetu na klín totálně nezabíral, to bych to musela naníst dvakrát po sobě
zlatá žiletka ![]()
Příspěvek upraven 26.05.12 v 22:48
Tak taková kombinace asi neexistuje - bezbolestně, v soukromí a aby to dlouho vydrželo
To mi připadá jako scifi
. Musíš si vybrat, který z požadavků odbourat..nejsnazší varianta odbourat požadavek - ať to dlouho vydrží a použít žiletku ![]()
@Janichka píše:
Presne tak, je to hned pryc a trva to nez se to napapla a pak jsem od toho mela vsechno zasrane! A chloupky mi rostli jakobych se oholila ziletkou
Tys ty chlupy aspoň zlikvidovala,já ne.Místy mi zůstaly,místy ne.
![]()
@Tereza1986 píše:
Tys ty chlupy aspoň zlikvidovala,já ne.Místy mi zůstaly,místy ne.![]()
Jo nehlědě na to, že ty depilační krémy děsně smrdííííí ![]()
Zajímalo by mě, čím (jak) si odstraňujete chloupky v oblasti klína. Poraďte něco, co nebolí a dlouho vydrží a co zvládnu sama (rozumněj - nechci chodit do žádného salonu na brazilku, protože jsem holka stydlivá a nechci žádné bolení). DÍKY!!