Depilace klína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
26.5.12 23:19
@Tereza1986 píše:
Manželovi je to upřímně buřt :D Kouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat :nevim: .

Přesně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
26.5.12 23:47
@Janichka píše:
Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!! :mrgreen:
:lol: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
12064
27.5.12 00:23

Holky, používám cukrovou pastu, tou to bolí o dost míň než voskem. U dírek se doholuju žiletkou, ale to už je rychlovka. Pastu si můžete uvařit i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.5.12 01:00

Žiletka je asi nejlepší když nechceš aby to nebolelo a měla jsi soukromí :D Mě stačí třeba jednou týdně, jak už tady někdo napsal, tak chlapům malé strnišťátko nevadí :palec: Když jsem byla asi 6 týdnů před porodem, tak už se mi přes ten balon nechtělo, a taky nic neříkal :lol:

• Citovat
  • Upravit
6836
27.5.12 01:32
@Janichka píše:
Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!! :mrgreen:

To si piš ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.5.12 08:53

Jsem se zasmála takhle po ránu :mrgreen:
Ale přes zákaz zakladatelky doporučuju brazilku, jako to nemá chybu. Deset let jsem klín holila žiletkou a už nikdy více. Teď chodím půl roku na brazilku, chloupků mám míň, světlejších a jemnějších, to samý na nohou. Jediná nevýhoda je, že se to pak musí nechat narůst do určité délky, takže 7-10 dní chodím chlupatá, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.5.12 12:26
@Kallkapa píše:
Jinak na nohy používám depilátor - na nohách mě to nebolí vůbec, ale v klíně bych tu bolest nepřežila :mrgreen: :lol:

Já na nohy žiletku na stehna a třísla vosk ruce taky vosk, a tam dole žiletka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.5.12 12:58
@Erian píše:
Jsem se zasmála takhle po ránu :mrgreen:
Ale přes zákaz zakladatelky doporučuju brazilku, jako to nemá chybu. Deset let jsem klín holila žiletkou a už nikdy více. Teď chodím půl roku na brazilku, chloupků mám míň, světlejších a jemnějších, to samý na nohou. Jediná nevýhoda je, že se to pak musí nechat narůst do určité délky, takže 7-10 dní chodím chlupatá, no :nevim:

Taky o ní přemýšlím,hlavně teď v těhotenství,kdy si tam blbě vidím :D Jenže to tam zase nechci vystavovat moje hroší tělíčko :? Jo,my ženský to nemáme jednoduchý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
3.4.13 18:13
@Monika H. píše:
Holky, používám cukrovou pastu, tou to bolí o dost míň než voskem. U dírek se doholuju žiletkou, ale to už je rychlovka. Pastu si můžete uvařit i doma.

A recept?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
3.4.13 18:27

Mně ta cukrová pasta nefungovala ani na nohy, natož na tam no…A žiletkou to musím pak nechat tak čtyři dny, protože dřív to šíleně bolí, au au, chlap má smůlu, do salonu vyhazovat prachy chodit nemůžu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.1.14 12:07

Brazilská depila od značky Referance…užasná a chodím na ni ke skvělé paní Monice do Hair Area. Můžu jen doporučit :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.1.14 12:52

@Tereza1986 Absolutně se nemusíš stydět, jsou to profíci co jsou na pipinky zvyklé :D Já jsem maximálně spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.5.14 13:10

Ahoj holky, zkoušel jste někdo depilaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.5.14 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 12:26

Obnovuji diskuzi
Ahojky holky, zajimalo me, jak a JESTLI vubec se holite na zadku? Je mi to takove blbe, ale mam ho chlupatejsi a kdyz to sjedu ziletkou, tak mam pak pupinky. Uz jsem uvazovala o te brazilce, ale zas nechci byt dole uplne hola…spis aspon nechat prouzek :D jde to? Anonym za stydlivost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková