Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlap
takze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra ![]()
@Anonymní píše:
@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlaptakze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra
Zadek jako vyloženě půlky?
to teda nezávidím
. No nejdříve prostě ležíš na zádech, potom musíš jako na gyndě, nakonec si klekneš, je to trapný, ale je to jejich práce
![]()
@Anonymní píše:
@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlaptakze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra
A není to nějaký problém se štítkou? Chlupatý zadek nemám
Roste to jen tam, kde to obvykle ženám roste. Upravuju, ale ne dohola. Pupínky tudíž nemám.
Na pulkach je to takove svetlejsi chmyri, ale je ho dost a vadi mi to
takze zvazuju moznosti a ta brazilka me napadla no…laser je docela drahy asi ne?
@Anonymní píše:
Na pulkach je to takove svetlejsi chmyri, ale je ho dost a vadi mi totakze zvazuju moznosti a ta brazilka me napadla no…laser je docela drahy asi ne?
Záleží odkud jsi, ale v Praze třeba kompletní brazilka stojí cca 800Kč, IPL bude asi taky na víc sezení, ale má to pak trvalejší dlouhodobější efekt, takže ve výsledku tě může vyjít levněji. Ipl bude cca 1000-2000, nevím jestli, když jde o tak specifickou partii nebude cena dražší.
@Nmdl a kompletni brazilka je teda predek, trisla, zadek a nohy? Omlouvam se za blbe dotazy, ale fakt jsem v tomhle trotl a nemam zkusenosti. Dotedka jsem jela jen ziletkou a obden je to fakt otrava
@Anonymní píše:
@Nmdl a kompletni brazilka je teda predek, trisla, zadek a nohy? Omlouvam se za blbe dotazy, ale fakt jsem v tomhle trotl a nemam zkusenosti. Dotedka jsem jela jen ziletkou a obden je to fakt otrava
Jj, kompletní depilace intimních partií včetně třísel a hýždí.
Jde to. I při brazilské depilaci si můžeš nechat udělat libovolný tvar.