Depilace klína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nmdl
20.8.18 12:39
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi
Ahojky holky, zajimalo me, jak a JESTLI vubec se holite na zadku? Je mi to takove blbe, ale mam ho chlupatejsi a kdyz to sjedu ziletkou, tak mam pak pupinky. Uz jsem uvazovala o te brazilce, ale zas nechci byt dole uplne hola…spis aspon nechat prouzek :D jde to? Anonym za stydlivost

Jde to. I při brazilské depilaci si můžeš nechat udělat libovolný tvar.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.18 12:49

@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlap :zed: takze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra :D

• Citovat
  • Upravit
2474
20.8.18 12:51
@Anonymní píše:
@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlap :zed: takze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra :D

Zadek jako vyloženě půlky? 8o to teda nezávidím :oops: . No nejdříve prostě ležíš na zádech, potom musíš jako na gyndě, nakonec si klekneš, je to trapný, ale je to jejich práce :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
20.8.18 12:54
@Anonymní píše:
@Nmdl a poloha pri tom? Predek je mi tak nejak jasny, ale co spodek a pak zadek? Bohuzel jsem zdedila silne tmave chloupky a zadek mam jako chlap :zed: takze bych chtela vse od kotniku az skoro po bedra :D
:mrgreen: Jo děvče, tak v tom případě by u tebe bylo možná lepší zvolit IPL a nechat si to odstranit laserem.
Jinak ta, co tě depiluje, tak tě přesně bude navigovat, jak si lehnou, sednout, kleknout.
  • Citovat
  • Upravit
53518
20.8.18 12:58

A není to nějaký problém se štítkou? Chlupatý zadek nemám :nevim: Roste to jen tam, kde to obvykle ženám roste. Upravuju, ale ne dohola. Pupínky tudíž nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 14:13

Na pulkach je to takove svetlejsi chmyri, ale je ho dost a vadi mi to :nevim: takze zvazuju moznosti a ta brazilka me napadla no…laser je docela drahy asi ne?

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
20.8.18 14:18
@Anonymní píše:
Na pulkach je to takove svetlejsi chmyri, ale je ho dost a vadi mi to :nevim: takze zvazuju moznosti a ta brazilka me napadla no…laser je docela drahy asi ne?

Záleží odkud jsi, ale v Praze třeba kompletní brazilka stojí cca 800Kč, IPL bude asi taky na víc sezení, ale má to pak trvalejší dlouhodobější efekt, takže ve výsledku tě může vyjít levněji. Ipl bude cca 1000-2000, nevím jestli, když jde o tak specifickou partii nebude cena dražší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.18 14:39

@Nmdl a kompletni brazilka je teda predek, trisla, zadek a nohy? Omlouvam se za blbe dotazy, ale fakt jsem v tomhle trotl a nemam zkusenosti. Dotedka jsem jela jen ziletkou a obden je to fakt otrava

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
20.8.18 14:45
@Anonymní píše:
@Nmdl a kompletni brazilka je teda predek, trisla, zadek a nohy? Omlouvam se za blbe dotazy, ale fakt jsem v tomhle trotl a nemam zkusenosti. Dotedka jsem jela jen ziletkou a obden je to fakt otrava

Jj, kompletní depilace intimních partií včetně třísel a hýždí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.18 16:31

Diky moc vsem za rady :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo