Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky používám žiletku, ale vadí mi, že druhý den už je cítit strniště a není to hladké. a co teprve za několik dní, brr. Na trhání voskem se tedy moc necítím, zkoušela jsem to a dokonce mi tekla krev
. Ale co jsem zkusila a bylo to super je IPL depilace, chlupy doslova vypadaly a bylo hladko, bohužel se znovu postupně objevili a po oholení začaly znovu růst. Možná by byla možnost chodit na to vícekrát, ale těch peněz
Ale zase to není domácí procedura a taky to není úplně bezbolestné.
No tak díky, já si říkala, že asi zakládám sci-fi debatu…
ale ve skrytu duše jsem doufala, že třeba tady už někdo přišel JAK NA TO!
Jinak já taky vesele žiletkuju, ale manžel říká, že to stejně kouše… co na to vaši chlapi?
@Anonymní píše:
No tak díky, já si říkala, že asi zakládám sci-fi debatu…ale ve skrytu duše jsem doufala, že třeba tady už někdo přišel JAK NA TO!
Jinak já taky vesele žiletkuju, ale manžel říká, že to stejně kouše… co na to vaši chlapi?
Tak já se holím každý den, tak to nekouše.. ale je to makačka obzvlášť když každý chlup roste jiným směrem, takže fakt prácička než dokonám dílo do hladka
![]()
jedine investovat a koupit laser nebo IPL pro trvale odstraneni chloupku pro domaci pouziti
Tak mému chlapovi tedy nevadí nic
Jestli píchá nebo nepíchá, to neřeší, ale je jasné, že pokud vím, že něco bude, tak se snažím připravit ![]()
Jinak na nohy používám depilátor - na nohách mě to nebolí vůbec, ale v klíně bych tu bolest nepřežila
![]()
@Anonymní píše:
No tak díky, já si říkala, že asi zakládám sci-fi debatu…ale ve skrytu duše jsem doufala, že třeba tady už někdo přišel JAK NA TO!
Manželovi je to upřímně buřt
Kouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat
.
@Kallkapa píše:
Jinak na nohy používám depilátor - na nohách mě to nebolí vůbec, ale v klíně bych tu bolest nepřežila![]()
Já občas taky,ale mně bolí i nohy
.Jednou jsem zkusila zajet k okolí kalhotek a stačilo
.Závidím těm,co je to tam nebolí.
Na nohy taky používám depilátor, dokonce občas i na třísla, mám tam speciální hlavici, která je určená na podpaží a třísla, ale ta bolest, auuu. Ale víc než ty třísla nedám, takže zbytek bohužel jistí žiletka.
@Tereza1986 píše:
Manželovi je to upřímně buřtKouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat
.
Neboj, jednou vsechny vypelichame ![]()
Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!! ![]()
@Tereza1986 píše:
Manželovi je to upřímně buřtKouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat
.
Přesně ![]()
@Janichka píše:
Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!!