Depilace klína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
26.5.12 22:53
@Rose-k píše:
Jo nehlědě na to, že ty depilační krémy děsně smrdííííí :poblion:
:pankac: :pankac: :pankac: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.5.12 22:56
@Rose-k píše:
Jo nehlědě na to, že ty depilační krémy děsně smrdííííí :poblion:
:pankac: nehorázně :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
26.5.12 22:56

Taky používám žiletku, ale vadí mi, že druhý den už je cítit strniště a není to hladké. a co teprve za několik dní, brr. Na trhání voskem se tedy moc necítím, zkoušela jsem to a dokonce mi tekla krev 8o . Ale co jsem zkusila a bylo to super je IPL depilace, chlupy doslova vypadaly a bylo hladko, bohužel se znovu postupně objevili a po oholení začaly znovu růst. Možná by byla možnost chodit na to vícekrát, ale těch peněz :roll: Ale zase to není domácí procedura a taky to není úplně bezbolestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 23:01

No tak díky, já si říkala, že asi zakládám sci-fi debatu… :lol: ale ve skrytu duše jsem doufala, že třeba tady už někdo přišel JAK NA TO!
Jinak já taky vesele žiletkuju, ale manžel říká, že to stejně kouše… co na to vaši chlapi?

• Citovat
  • Upravit
8566
26.5.12 23:07
@Anonymní píše:
No tak díky, já si říkala, že asi zakládám sci-fi debatu… :lol: ale ve skrytu duše jsem doufala, že třeba tady už někdo přišel JAK NA TO!
Jinak já taky vesele žiletkuju, ale manžel říká, že to stejně kouše… co na to vaši chlapi?

Tak já se holím každý den, tak to nekouše.. ale je to makačka obzvlášť když každý chlup roste jiným směrem, takže fakt prácička než dokonám dílo do hladka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

jedine investovat a koupit laser nebo IPL pro trvale odstraneni chloupku pro domaci pouziti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

Tak mému chlapovi tedy nevadí nic :D Jestli píchá nebo nepíchá, to neřeší, ale je jasné, že pokud vím, že něco bude, tak se snažím připravit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.5.12 23:08

Jinak na nohy používám depilátor - na nohách mě to nebolí vůbec, ale v klíně bych tu bolest nepřežila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.5.12 23:08
@Anonymní píše:

Manželovi je to upřímně buřt :D Kouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.5.12 23:11
@Kallkapa píše:
Jinak na nohy používám depilátor - na nohách mě to nebolí vůbec, ale v klíně bych tu bolest nepřežila :mrgreen: :lol:

Já občas taky,ale mně bolí i nohy :cert: .Jednou jsem zkusila zajet k okolí kalhotek a stačilo :lol: .Závidím těm,co je to tam nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
26.5.12 23:12

Na nohy taky používám depilátor, dokonce občas i na třísla, mám tam speciální hlavici, která je určená na podpaží a třísla, ale ta bolest, auuu. Ale víc než ty třísla nedám, takže zbytek bohužel jistí žiletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.5.12 23:14
@Tereza1986 píše:
Manželovi je to upřímně buřt :D Kouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat :nevim: .

Neboj, jednou vsechny vypelichame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.5.12 23:19

Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.5.12 23:19
@Tereza1986 píše:
Manželovi je to upřímně buřt :D Kouše,nekouše,neřeší to. Štve to ale mně,kolikrát si říkám,proč tam dole nemůžu vypelichat :nevim: .

Přesně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
26.5.12 23:47
@Janichka píše:
Me prijde ze chlapum je to burt kdyz nejsi i nekolik dni oholena, hlavne at tam neni drnda!!! :mrgreen:
:lol: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková