Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, s kamarádkou máme problém, že máme větší prsa a ještě větší díky kojení, chceme se pustit do cvičení, ale chtělo by to nějaký vynález v podobě znehybňující podprsenky, protože jinak je to pěknej vopruz. Poradíte? Díky!
@Simca007 tak to si počkám..mám stejný problém.podprdy si kupuji kvalitní,ale když si jdu zaběhat tak prostě to není ono.Slyšela jsem o sportovních podprdách,ale nevím jestli to funguje
![]()
Ahoj, než jsem začala chodit cvičit, řešila jsem stejný problém…Sportovní podprdu jsem koupila v Tchibu, ale na webu ji už nemají… Můžu vřele doporučit, je pevná, příjemná na sportování.
No já mám prsa čtyřky a při běhání mi nepomohla ani sportovní podprsenka. Tak jsem holt přešla na jiný sport ![]()
Ahoj, já sice problém jako ty nemám, spíš naopak, ale poředcvičuju na trampolínách a skákacíxh botech a tak vím, že holky s velkýma prsama to mají stejnak jak ty. Takže to řeší tím stylem, že přes sebe nosí dvě sportovní podprsenky. A prej v pohodě, tak zkuste tohle.
Holky, já problém s podprsenkou před nějakou dobou vyřešila. Mám prsa čtyřky a jsem pořádný kus ženské, takže jsem potřebovala takovou podprsenku, která mi prsa udrží na místě při jakémkoliv pohybu.
Koupila jsem si ve Sports Direct značkovou podprsenku Karrimor, která stála cca 300,–. Než jsem objevila tuhle podprsenku, tak jsem si jich v obchodech vyzkoušela hodně (od levných až po ty drahé) a všechy byly šílené. Tuhle jsemsi kupovala v pražské prodejně, ale dá se objednat i přes net. Jen doporučuji menší číslo, než běžně nosíte. Moje běžná velikost je 20-22 (UK) a tu podprdu mám velikost 16. Vůbec mě něškrtí a prsa se ani nehnou. Za mě naprostá spokojenost.
http://cs.sportsdirect.com/…dies--456953?… ![]()