Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ja to nechci nijak extra pomlouvat..to sem napsala spis jako zajimavost ze i to se muze stat..moje sestra se tim zivi pravidelne a nikdy nic..mamce se to stalo po jedne prvni sklenicce a uz nikdy se toho nedotkla od ty doby ![]()
Tak já jsem to pila docela dlouho a brala i tu chlorelu. Používá se to hlavně k odkyselení organismu. Mně to docela i chutná, nemám s tím problém jsem spíš líná si ten nápoj udělat, aby to mělo, ale nějakej účinek je důležitá pravidelnost tzn. pít to 3× denně aspoň a chlorela denně aspoň těch 50-60 ks, lepší je i víc. Ale pozor s chlorelou se musí začít po malých dávkách mohla by způsobit zácpu. Ječmen je dobré pít hned ráno do půl hodiny od probuzení.
Mě na tom právě píšou jednou denně, né třikrát,ale právě pravidelně a nejlépe nalačno.. teď sem si to udělala a dala víc vody a už se to celkem dá,předtím jsem to dělala do co nejmín vody,at to vypiju naráz a dycky se mi akorát navalilo a škrábalo to v krku ![]()
@jizvíková Já teda nechci zase hanit syrovátku, ale na hubnutí teda dobrá není, je to jen samej cukr a tuk, dřív se tím vykrmovali čuníci, aby rychle přibývali na váze.
@werunka89 A neděláš si to moc silný, jedna vrchovatá lžička skoro na 1/2 litru vody, já k tomu mám i originál shaker a tu měrnou lžičku.
@bibixx píše:
Denně vypiju 3l vody s tím problém nemám,u mě je problém jíst 5krát denně malé porce .Nepřejídám se a snažím se jíst zdravě,ale prostě jím nevíc tak 2-3krát denně a to je asi ten problém,si myslím.Jinak pohybu mám celkem dost,no i když něco navíc mi
Odpověděla sis sama. Teď už s tím jen něco udělat. neupínej se na „šarlatánské metody“, ale udělěj si čas na pravidelné stravování a uvidíš. Držím palce. Hubnutí není snadné, chce to vůli. ![]()
@bibixx tak přesně tento ječmen je nej, od green ways. jiný nebrat. jinak, přímo detoxikace nevím, kždopádně nastartuje vše v těle, pročistí trávicí systém, upraví vyprazdňování, zabrání zácpám a průjmům, je celkově ku prospěchu organismu, na energii, na obranyschopnost. nahradí veškeré multivitamniny atd, i u dětí. řeší ekzémy, astmata a apod.
pijeme všichni, i děti. doporučju kombinovat s tabletkama chlorelly. obsahuje 21 enzymů, takže veškeré hojení atd. jinak, pokud chceš hubnout, určitě je to super jako přídavná kůra…
![]()
@bibixx píše:
Ahojky, narazila jsem na netu na http://www.gw-int.net/cs/jecmen .Má někdo osobní zkušenost s tímto výrobkem??Chci si zdravě pročistit tělo,budu ráda za vaše rady a zkušenosti.Všechny zdraví LUCIE
![]()
já taky měla snahu se detoxikovat, ale po prvním požití jsem se z toho pozvracela a už jsem to prostě do sebe nedostala. tak že asi tak no ![]()
ahoj, ja mam zkusenost takovou, pila jsem kazde rano nalacno cca 4mesice, upravilo mi to zazivani a plet..brala jsem to ze se „vycistim“ pred planovanym druhym miminkem a vyslo nam to na poprve ale muze to byt ver a vira tva
..jinak ihned po tydnu uzivani jsem dostala chripku jako prase,jinak vubec nestonam,tak nevim zda to byl dusledek ze se v telu cosi delo…neco na tom rozhodne bylo dobreho to nemuzu rict ze ne
urcite nekdy zase zopaknu kuru az dokojim..
@BellinkaX píše:
Odpověděla sis sama. Teď už s tím jen něco udělat. neupínej se na „šarlatánské metody“, ale udělěj si čas na pravidelné stravování a uvidíš. Držím palce. Hubnutí není snadné, chce to vůli.
Teorii znám už delší dobu,ted jen tu praxi no
.Děkuji ![]()
@jez dporučuje se i při kojení a pro miminko, klidně ještě kojené
a ne jako kůra,ale dlouhodobě
super místo kojících vitaminů ![]()
@aničkakytička píše:
@bibixx tak přesně tento ječmen je nej, od green ways. jiný nebrat. jinak, přímo detoxikace nevím, kždopádně nastartuje vše v těle, pročistí trávicí systém, upraví vyprazdňování, zabrání zácpám a průjmům, je celkově ku prospěchu organismu, na energii, na obranyschopnost. nahradí veškeré multivitamniny atd, i u dětí. řeší ekzémy, astmata a apod.
pijeme všichni, i děti. doporučju kombinovat s tabletkama chlorelly. obsahuje 21 enzymů, takže veškeré hojení atd. jinak, pokud chceš hubnout, určitě je to super jako přídavná kůra…![]()
![]()
Děkuji za názor ![]()
Teda nevím jak vy, ale já se cítím v pohodě každé jaro, jak jen slunko vyleze. ![]()
I bez „detoxikace“…
Nedávno jsme otevřela knihu „Hubnutí bez blbnutí“ a dozvěděla jsem se, že komplet detoxikační kůry jsou pitomost. Stačí jíst lepší potraviny a přidat vlákninu. Autor nákup čehokoliv na spešl detoxikaci považoval za vyhazování peněz. Sdílím stejný názor.