Detoxikace těla ječmenem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
31.5.12 13:14

ja to nechci nijak extra pomlouvat..to sem napsala spis jako zajimavost ze i to se muze stat..moje sestra se tim zivi pravidelne a nikdy nic..mamce se to stalo po jedne prvni sklenicce a uz nikdy se toho nedotkla od ty doby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
31.5.12 13:19

Tak já jsem to pila docela dlouho a brala i tu chlorelu. Používá se to hlavně k odkyselení organismu. Mně to docela i chutná, nemám s tím problém jsem spíš líná si ten nápoj udělat, aby to mělo, ale nějakej účinek je důležitá pravidelnost tzn. pít to 3× denně aspoň a chlorela denně aspoň těch 50-60 ks, lepší je i víc. Ale pozor s chlorelou se musí začít po malých dávkách mohla by způsobit zácpu. Ječmen je dobré pít hned ráno do půl hodiny od probuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
31.5.12 13:21

Mě na tom právě píšou jednou denně, né třikrát,ale právě pravidelně a nejlépe nalačno.. teď sem si to udělala a dala víc vody a už se to celkem dá,předtím jsem to dělala do co nejmín vody,at to vypiju naráz a dycky se mi akorát navalilo a škrábalo to v krku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
31.5.12 13:21

@jizvíková Já teda nechci zase hanit syrovátku, ale na hubnutí teda dobrá není, je to jen samej cukr a tuk, dřív se tím vykrmovali čuníci, aby rychle přibývali na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
31.5.12 13:23

ale zase dobře protáhne tělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
31.5.12 13:24

@werunka89 A neděláš si to moc silný, jedna vrchovatá lžička skoro na 1/2 litru vody, já k tomu mám i originál shaker a tu měrnou lžičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.5.12 13:58
@bibixx píše:
Denně vypiju 3l vody s tím problém nemám,u mě je problém jíst 5krát denně malé porce .Nepřejídám se a snažím se jíst zdravě,ale prostě jím nevíc tak 2-3krát denně a to je asi ten problém,si myslím.J :think: inak pohybu mám celkem dost,no i když něco navíc mi

Odpověděla sis sama. Teď už s tím jen něco udělat. neupínej se na „šarlatánské metody“, ale udělěj si čas na pravidelné stravování a uvidíš. Držím palce. Hubnutí není snadné, chce to vůli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.5.12 14:16

@bibixx tak přesně tento ječmen je nej, od green ways. jiný nebrat. jinak, přímo detoxikace nevím, kždopádně nastartuje vše v těle, pročistí trávicí systém, upraví vyprazdňování, zabrání zácpám a průjmům, je celkově ku prospěchu organismu, na energii, na obranyschopnost. nahradí veškeré multivitamniny atd, i u dětí. řeší ekzémy, astmata a apod.
pijeme všichni, i děti. doporučju kombinovat s tabletkama chlorelly. obsahuje 21 enzymů, takže veškeré hojení atd. jinak, pokud chceš hubnout, určitě je to super jako přídavná kůra… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
31.5.12 14:27
@bibixx píše:
Ahojky, narazila jsem na netu na http://www.gw-int.net/cs/jecmen .Má někdo osobní zkušenost s tímto výrobkem??Chci si zdravě pročistit tělo,budu ráda za vaše rady a zkušenosti. :) Všechny zdraví LUCIE :mavam: :mavam:

já taky měla snahu se detoxikovat, ale po prvním požití jsem se z toho pozvracela a už jsem to prostě do sebe nedostala. tak že asi tak no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jez
5716
31.5.12 14:52

ahoj, ja mam zkusenost takovou, pila jsem kazde rano nalacno cca 4mesice, upravilo mi to zazivani a plet..brala jsem to ze se „vycistim“ pred planovanym druhym miminkem a vyslo nam to na poprve ale muze to byt ver a vira tva ;) ..jinak ihned po tydnu uzivani jsem dostala chripku jako prase,jinak vubec nestonam,tak nevim zda to byl dusledek ze se v telu cosi delo…neco na tom rozhodne bylo dobreho to nemuzu rict ze ne :mrgreen: urcite nekdy zase zopaknu kuru az dokojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.5.12 15:52
@BellinkaX píše:
Odpověděla sis sama. Teď už s tím jen něco udělat. neupínej se na „šarlatánské metody“, ale udělěj si čas na pravidelné stravování a uvidíš. Držím palce. Hubnutí není snadné, chce to vůli. :kytka:

Teorii znám už delší dobu,ted jen tu praxi no :cert: :) .Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.5.12 20:54

@jez dporučuje se i při kojení a pro miminko, klidně ještě kojené :))) a ne jako kůra,ale dlouhodobě :))) super místo kojících vitaminů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
1.6.12 14:26
@aničkakytička píše:
@bibixx tak přesně tento ječmen je nej, od green ways. jiný nebrat. jinak, přímo detoxikace nevím, kždopádně nastartuje vše v těle, pročistí trávicí systém, upraví vyprazdňování, zabrání zácpám a průjmům, je celkově ku prospěchu organismu, na energii, na obranyschopnost. nahradí veškeré multivitamniny atd, i u dětí. řeší ekzémy, astmata a apod.
pijeme všichni, i děti. doporučju kombinovat s tabletkama chlorelly. obsahuje 21 enzymů, takže veškeré hojení atd. jinak, pokud chceš hubnout, určitě je to super jako přídavná kůra… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Děkuji za názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.6.12 20:17

Teda nevím jak vy, ale já se cítím v pohodě každé jaro, jak jen slunko vyleze. :dance:
I bez „detoxikace“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.6.12 20:38

Nedávno jsme otevřela knihu „Hubnutí bez blbnutí“ a dozvěděla jsem se, že komplet detoxikační kůry jsou pitomost. Stačí jíst lepší potraviny a přidat vlákninu. Autor nákup čehokoliv na spešl detoxikaci považoval za vyhazování peněz. Sdílím stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková