Kurz účetnictví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jenže víš co, mě jde o to, že bych měla už lidi, kterem to můžu dělat a tím pádem bych nemusela jit nikam doprace a mohla bych být doma, neb učetní na zkrácený uvazek mě prostě nikde u nás neveznou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji kurz podvojného účetnictví od OrangeAcademy. Jsem opravdu spokojená s náplní a s prací lektora. Jen nevím, na kolik pak budu schopna sama účtovat malé s. r.o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky chtěla dělat účetnictví z domu. To je na nic, že musí být i ta praxe
pak opravdu nechápu, na co jsou ty kurzy… to mě rovnou můžou naučit v té firmě, do které bych musela jít na praxi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Francoa Vis, ono delat kvalitne ucetnictvi, to chce opravdu dost dlouho se v tom pohybovat a mit zkusenost. A zase jit do firmy stylem nic neumim, ucetnictvi jsem v zivote nevidela, tak me to naucte a ja se pak osamostatnim, to je taky na nic. A zacit delat ucetnictvi z domu jen tak bez praxe, po absolvovani nejakeho pardenniho kurzu? Kdo si dovoli vzit si takovou ucetni, ktera neumi poradit jak co vyresit a navic kdyz to pak zavani poradnym prusvihem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to máš sice pravdu… ale já mám základy účetnictví ze střední a z výšky..takže úplně stylem nic neumím by to nebylo. chtěla jsem si udělat pořádný kurz, kde mi ukáži hlavně praxi a konkrétní případy…ale tohle asi opravdu nejde dělat bez víceleté praxe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, prosím o radu. Manžel začne podnikat a chtela bych mu dělat daně. Problém je ten, ze tato oblast pro me spanelska vesnice. Když si udělám kurz, budu schopna toto dělat? Nebo je to příliš složité a jeden kurz nestačí?
Bude sám na sebe a je to oblast výroby.
Dekuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit