Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ráda bych se naučila péct a hlavně zdobit dorty, uvažuji o kurzu pečení. Máte někdo zkušenosti? Ideálně z Prahy. Uvítám i zkušenosti s dalšími kurzy, které se týkají kuchyně (vaření)
@náhradní maminka chefparade nevím, jestli mají i pečení, ale vaření doporučuji!
PRAKUL pořádá kurzy jak vaření tak i pečení, mají různá témata, jednou jsou mořské plody, jindy zvěřina atd. Ceny jsou ovšem poněkud vyšší.
Neměla bys jednodušší najít si nějakou pečící nadšenkyni pro individuální konzultace? Když ne tady, tak na http://forum.dortomanie.cz/
V PRAKULu učí občass i Polreich co? ceny jsou docela vysoký co jsem koukala. ![]()
@náhradní maminka píše:
Ráda bych se naučila péct a hlavně zdobit dorty, uvažuji o kurzu pečení. Máte někdo zkušenosti? Ideálně z Prahy. Uvítám i zkušenosti s dalšími kurzy, které se týkají kuchyně (vaření)
Ahojky. Ono vaření a pečení je široký pojem. Můžeš být trošku konkrétnejší? Třeba bych dokázala poradit
(pár diskuzí jsem už na jiných serverech na toto téma četla).
Ráda bych se naučila péct (narozeninové) dorty, zdobení a vše, co k tomu patří. Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu či o někom, kdo to učí individuálně… ![]()
Ahoj ![]()
mám osobní zkušenost s Prakul - kurz přímo s panem Pohlreichem - recepty k rodinnému stolu, Chefparade - Thajská kuchyně a SASAZU - asijské speciality. Nevím, kolik hodláš investovat peněz, ale nejlepší poměr ceny x výkon je v Chefparade. Prakul super, profesionalita - u kurzu byl přítomný i Roman Vaněk a Vašek Fryč, kurz byl super, ale pro velmi pokročilé kuchaře…bylo nás tam asi 15 a byla jsem tam snad jediná „amatérka“, všechno ostatní byli majitelé restaurací a hospod, případně profi kuchaři, které vyslal zaměstnavatel…ale jinak super, všechny jídla jsem zařadila do běžného rodinného jídleníčku..
Kurz v Chefparade trval asi 4 hodiny, naučili jsme se snad 5 jídel a vše super, hezké prostředí, suroviny, lektor, za sebe doporučuji…i pro začátečníky…
No a v Sasazu - musí mít člověk vztah k asijské kuchyni, byl to nejzážitkovější kurz, parádní, vede ho přímo šéfkuchař této restaurace a je to boží…upolatnění doma = 0 - suroviny běžně těžko dostupné…
Takže za sebe chefparade
a dělají i pečení
![]()
Víte o něčem podobném v Brně? Zní to zajímavě ![]()