Kurz vaření - pečení

2674
28.7.12 21:06

Kurz vaření - pečení

Ráda bych se naučila péct a hlavně zdobit dorty, uvažuji o kurzu pečení. Máte někdo zkušenosti? Ideálně z Prahy. Uvítám i zkušenosti s dalšími kurzy, které se týkají kuchyně (vaření)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
28.7.12 22:06

@náhradní maminka chefparade nevím, jestli mají i pečení, ale vaření doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.7.12 22:11

PRAKUL pořádá kurzy jak vaření tak i pečení, mají různá témata, jednou jsou mořské plody, jindy zvěřina atd. Ceny jsou ovšem poněkud vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
28.7.12 23:06

Neměla bys jednodušší najít si nějakou pečící nadšenkyni pro individuální konzultace? Když ne tady, tak na http://forum.dortomanie.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.7.12 23:21

Rozhodně Prakul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.8.12 20:36

V PRAKULu učí občass i Polreich co? ceny jsou docela vysoký co jsem koukala. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.12.12 18:33
@náhradní maminka píše:
Ráda bych se naučila péct a hlavně zdobit dorty, uvažuji o kurzu pečení. Máte někdo zkušenosti? Ideálně z Prahy. Uvítám i zkušenosti s dalšími kurzy, které se týkají kuchyně (vaření)

Ahojky. Ono vaření a pečení je široký pojem. Můžeš být trošku konkrétnejší? Třeba bych dokázala poradit ;) (pár diskuzí jsem už na jiných serverech na toto téma četla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vronika
23.4.13 19:51

Pečení

Ráda bych se naučila péct (narozeninové) dorty, zdobení a vše, co k tomu patří. Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu či o někom, kdo to učí individuálně… :?:

• Citovat
  • Upravit
158
23.4.13 21:51

Ahoj :-)
mám osobní zkušenost s Prakul - kurz přímo s panem Pohlreichem - recepty k rodinnému stolu, Chefparade - Thajská kuchyně a SASAZU - asijské speciality. Nevím, kolik hodláš investovat peněz, ale nejlepší poměr ceny x výkon je v Chefparade. Prakul super, profesionalita - u kurzu byl přítomný i Roman Vaněk a Vašek Fryč, kurz byl super, ale pro velmi pokročilé kuchaře…bylo nás tam asi 15 a byla jsem tam snad jediná „amatérka“, všechno ostatní byli majitelé restaurací a hospod, případně profi kuchaři, které vyslal zaměstnavatel…ale jinak super, všechny jídla jsem zařadila do běžného rodinného jídleníčku..
Kurz v Chefparade trval asi 4 hodiny, naučili jsme se snad 5 jídel a vše super, hezké prostředí, suroviny, lektor, za sebe doporučuji…i pro začátečníky…
No a v Sasazu - musí mít člověk vztah k asijské kuchyni, byl to nejzážitkovější kurz, parádní, vede ho přímo šéfkuchař této restaurace a je to boží…upolatnění doma = 0 - suroviny běžně těžko dostupné…
Takže za sebe chefparade :-) a dělají i pečení :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 14:06

kurzy vaření - Brno

Víte o něčem podobném v Brně? Zní to zajímavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí