Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, zhruba pred 3 tydny jsem nasla na netu omacku ke kurecimu masu. Chutnala jako rajska, byla sladkokysela a chystala jsem ji dneska udelat, ale nemuzu ten recept najit
nemate nekdo nejaky tip? jen vim ze se tam mela dat cibulka, worcestr, ocet, cukr, kecup..
ale nevim kolik ceho
ach jo bylo to tak dobry
![]()
@petrul nene,tohle byla vylozene omacka ale kam se ten recept schoval
mam k tomu i prave knedlik ![]()
@petrul jojo prave ze jsem to delala tak asi pred mesicem ale nepamatuju si vylozene moc jak jsem to delala
prave ze i doma chutnala
asi mi nezbyde nic jineho nez improvizovat ![]()
@jaja84 tak když si to už vařila, tak máš nějakou představu
a v tom byla i nějaká zelenina?
edit: nebo to byla obyč rajda, jen navíc dochucená worcestrem, kečupem atd. a proto byla tak „dobrá“
Příspěvek upraven 24.07.12 v 11:20
Kečup do rajskej omáčky? ![]()
né promiň to si slyšet nechtěla ![]()
hele, já dělám rajskou tak že zkaramelizuji cukr s máslem, pak přídám protlak, a míchám, pak zaliju trochou vody, před koncem zahustím smetanou, alespoň 33% ![]()
@petrul nene jen cibule prave, ted jeste hledam omacky uncle beens lidi tam psali ze je to tomu hodne podobny, no nezbyva mi nic jineho nez improvizace, snad se to povede ![]()
@1simona1 tohle nebyla vylozene prava rajska neco mezi rajskou a sladkokyselou unclebens…ja dala pul protlaku a pul kecupu, mam ho rada ![]()
@jaja84 nebylo to něco takového? http://www.toprecepty.cz/…ve-zeleniny/
@jaja84 píše:
@1simona1 tohle nebyla vylozene prava rajska neco mezi rajskou a sladkokyselou unclebens…ja dala pul protlaku a pul kecupu, mam ho rada
Pokud si pamatuješ ingrediencie tak fakt improvizuj ![]()
To bude spis sladkokysela omacka, neboli sweet and sour. Do rajsky a s knedlikem to ma teda na mile daleko ![]()