Kvalita Chlorelly od různých firem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
8.2.15 09:48

Skvěle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.15 16:19

Chlorela Medicol

Já jsem si před rokem pořídil chlorelu od Medicolu. Od počátku až do konce jsem nepocítil jediný pozitivní účinek, jen zbarvení stolice. Ve druhé polovině balení už na mě cholerela působila značně projímavě. Balení jsem nakonec nedobral a cca. 100 tablet jsem vyhodil. Nevím, zda-li to bylo samotnou řasou jako takovou či výrobcem a vadným výrobkem. Pořízení chlorely bych do budoucna dvakrát zvažoval a pokud bych se do toho ještě jednou rozhodl jít, určitě už bych nekoupil tu od Medicolu (a ta blamáž s nesprávným označením tomu nepřidá…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
7.11.15 07:48

Nevím jak s chlerollou, ale zelený ječmen od GW jsem měla a potíže s bolestmi v krku mě zmizely ihned a vydrželoto celou zimu, po dobu užívání ječmene. Pak jsem si koupila levnější v létě od Virde a krk mě trápil i když už méně, ale i po dobu užívání, takže za mě už levnější výrobky ne!! Jsou tu vyhozené peníze. Nemají takový účinek jako produkt od GW.
Ted chci koupit právě chlorellu od GW, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 21:40

chlorella a kvalita

Ahoj to jsi udělala dobře že máš GW, tak je doma jíme skoro všichni a nechtěla bych ty šmejdy co se prodávají na netu nebo v lékárně, jsou s kvalitou v háji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková