Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Albert basics nebo Kaufland Wickies, dávám je hlavně na noc, nikdy neprotekly ani jednomu.
Nas zadecek snese vsechno nepouzivam ani zadnou masticku na opruzeniny a jeste se mi nestalo ze by se po nejake plence oprudil. A momentalne mi dosly zasoby smoulich a tesco loves plenek, takze chci vyzkouset i neco jineho
Na malý mimino asi rossmann, dm, baby soft premium v akci stejně jako happy mimi v tetě, nebo tesco a jak9 doroste tak tesco value v akci za 2,75(ale maj lepitka misto „sucháčů“, ale nepříjde mi to jako takovej problém) wickies z kaufu za 2,71(nejlepší bez výhrad),nebo albert basic taky myslím do tří korun(neunesou toho tolik jako wickies, ale i tak toho zvládnou hodně
)
@super mamča mám koupené šikovné balení do porodnice DM Babylove Newborn - měla jsem na ně slevu, protože jsem si vyřídila Baby Bonus Club k mojí DM kartičce a dostala jsem bloček se slevama. Jinak Rossmann má teď do 12.7. plenky za příznivou cenu. ![]()
Jinak od kamarádky vím, že ty z Kauflandu snesou pořádnou nálož a jsou za fajn cenu ![]()
Od narozeni pouzivam babysoft jsou z nemecka z netta stoji okolo 6ti euro kupuji 4ky je jich tam 52 jedna vijde 3,1kč nemuzu si stezovat kdyz dosly tak peprsky protelky tyhle nikdy zatu dobu coje mam a malymu je 16m a i na noc staci jen 1 a neprotece
nijak nevoni nejak zajimavy taky nejsou igelitovy taky ne nikde ho netlaci a ze neni zadnej hubenourek z 13kg
ale nejlepsi co jsem kdyz obevila
vyhovujou malymu i me ![]()
@Aries6 píše:
@Svistice Mě smrděly jak plenky, tak ubrousky. Není nad DM. Bez vůně a zápachu, že?
Tak ty z DM jsem v nadšení, že dřív byly super, koupila i teď a smrdí mi hrozně. Pampers smrdí taky chemií, Tesco mám pocit, že méně, ale také.
Zkusila jsem z Lidlu a přijdou mi fajn. Stejně tak Albertí se šmoulama. ![]()
@Svistice píše:
Já jsem spokojená s plenkami Basic z Alberta.
Potvrzuji, taky spokojenost u nás.
@pe-terka
@Svistice
Holky, nezdají se vám tvrdé? Ty Basic? My jsme je koupili zkušebně a přišly mi jak prkno!
@super mamča píše:Škoda min. týden byla akce jedny pampers a k tomu balík smoulich v Albertu zadarmo.
Nas zadecek snese vsechno nepouzivam ani zadnou masticku na opruzeniny a jeste se mi nestalo ze by se po nejake plence oprudil. A momentalne mi dosly zasoby smoulich a tesco loves plenek, takze chci vyzkouset i neco jineho
@Teeny píše:
@pe-terka
@Svistice
Holky, nezdají se vám tvrdé? Ty Basic? My jsme je koupili zkušebně a přišly mi jak prkno!
jsou tvrdší, ale před použitím jsem ji promačkama… já jsem je používala ve dne… na noc nebo na delší cesty do auta kvůli pohodlnosti a jemnosti jsem dávala pampers.
@Kelsey chtěla jsem napsat - ty lumpačko jedna, jak to, že jsi nás ve skupině neiformovala o takové fajn akci
pak jsem si říkala, že to psát nebudu a zapoměla jsem to umazat… tak promiň ![]()
Já mám zkušenost takovou, že kromě Pampers v noci všechny značky protekly… jen pampers ne… taky mi zrovna nevoní… ale neprotekly no… chtěla jsem levnější a méně chemické… ale prostě na noc nestačily… ![]()