Kvalitní oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7673
3.8.20 12:49
@Fany97 píše:
@Veru1987 bonprix má pouze e-shop nebo i kamenný obchod?
@Hanka1 s tím naprosto souhlasím. Že zahraničí koupené věci z dovolené mi vydrží vždy hodně dlouho :nevim:

bonprix pouze eshop, ale já už vím velikost, objednávám hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
3.8.20 13:12

Za me Pietro Filipi, mají ty věci kvalitní a nadčasové a ani po par letech nevypadají, jako ze jim ujel vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
3.8.20 13:18

Já mám velmi dobrou zkušenost také se značkou Tatuum a Esprit. Věci vydrží roky jako nové. Guess mi přijde při poměru kvalita cena dost na hraně, ale v outletu se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
3.8.20 15:19

@nozu jj, Esprit donedávna nebyl vůbec moje značka, ale co jsem těhotná, tak mám většinu věcí odtamtud, jelikož jinde je nabídka velmi velmi bídná, pokud chce člověk i s tím pupkem vypadat jakžtakž dobře a nosit i něco jiného než džíny a tričko :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.21 09:04

Chtěla bych koupit pro sebe i přítele kvalitní vtipné oblečení. Vím, že je toho na internetu hodně, ale nikde se moc nepíše složení materiálu. Chtěla bych něco, co si bude držet barvu po vyprání, a hlavně i ten nápis aby se nesepral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
21.4.21 12:29
@Filipovaanna píše:
Chtěla bych koupit pro sebe i přítele kvalitní vtipné oblečení. Vím, že je toho na internetu hodně, ale nikde se moc nepíše složení materiálu. Chtěla bych něco, co si bude držet barvu po vyprání, a hlavně i ten nápis aby se nesepral.

Muž měl dvě trika z bastard.cz vydrželi dost. Taková pevnější bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 11:10

Naprosto rozumím, se stejným pocitem jsem vybírala já dárek pro přítele, pro kterého jsem chtěla koupit mikinu s vtipným nápisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.4.21 13:46

@Filipovaanna mrkni na českou značku Atomrat :palec: jsou kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.4.21 13:57

A nebo mam výbornou zkušenost s tiskem na přání na skvelytriko.cz, paní udělá na přání cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.21 00:10
@Pavlickovaha píše:
Naprosto rozumím, se stejným pocitem jsem vybírala já dárek pro přítele, pro kterého jsem chtěla koupit mikinu s vtipným nápisem.

A podařilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.21 08:36

Ano, vybrala jsem pěknou mikinu s nápisem „Mám to na háku“ a obrázkem jeřábu z fajntricko.cz I po několika vypráních to vypadá pořád jako nové a přítel z toho má radost. Často ho nosí i do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaJanik
15.11.23 11:43

Koupila jsem si mikinu na lucyto a drží hezky, kvalitni materiál. Nesnáším souckovane oblečení, to se mi zvedá tep, když někde vidím..

• Citovat
  • Upravit
7280
15.11.23 11:48
@KarolinaJanik píše:
Koupila jsem si mikinu na lucyto a drží hezky, kvalitni materiál. Nesnáším souckovane oblečení, to se mi zvedá tep, když někde vidím..

co je to souckované oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.23 21:27
@KKK85 píše:
co je to souckované oblečení?

Paní asi myslí žmolky? Jo to mě taky dokáže vytocit, když koupím ne moc levné oblečení a po druhém vyprání žmolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák