Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
20.5.13 21:02

@Paja R a máš nějaky bolesti, příznaky nebo poslíčky? já mám jenom posličky jinak nic, otevřený porodní cesty mám ale jinak se nic neděje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.5.13 05:14

Ahoj holky tak já hlásím přírůstek do rodiny:-D máme Vojtíška narodil se 13.5 asi týden po termínu porodní váha 4300 a 53 cm teď už vážíme méně:-D To jsem šla toho 13.5 na vyvolávání už v ordinaci mi praskla voda sotva jsem tam vkročila :-D jenomže pravé bolesti začali až ve 14.00 a malý se pořád neměl k nějakému pokroku tak to doktoři rozhodli pro ukončení císařským řezem a za toto rozhodnutí jsem jim skoro líbala ruky :-D kdybych měla ještě chvíli trpět bolesti tak asi pojdu! Takže prcek se nám narodil až ve 21.08 :-D a jsme zdraví a spokojeni:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
21.5.13 08:25

@kacirek.ko TÝ jo opravdu pěkné míry :lol: nějak moc se rodí velkých dětí :think: :lol: Jinak moc gratuluji a přeji hlavně hodně toho zdraví :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
21.5.13 09:51

@iwetka05 ja uz ctvrty den trpim bolestmi co 15 minut, vcera jsem byla na kontrole v nemocnici, na monitoru uz kopce jako blazen, otevrena na 3 cm, vyzadala jsem si Hamiltonuv hmat, sice to neni nic prijemneho, ale dalo se to vydrzet. Dneska se mi pomalu zkracuje interval uz na 12 minut, tak jsem zvedava kdy to vypukne a ja pojedu toho maleho konecne vyprdnout :-D

@kacirek.ko No teda tak to gratuluji, Vojtisek je opravdu kus chlapa :kytka:, hod nam sem fotku, at se muzeme pokochat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.5.13 05:42

Tak to jsem já Vojtíšek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.5.13 07:00

@kacirek.ko Noo pořádnej chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
22.5.13 08:50

@kacirek.ko ty jo, nadherny kus chlapa :-) preji mnoho zdravicka a stesticka v zivote :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.13 13:53

@kacirek.ko gratuluju :). Uz to chci mit taky za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.5.13 23:00

Gratuluji všem přírůstkům a čekatelkám držím pěsti. my už máme dva týdny a momentálně bojujeme se zduřením prsou u malé :( z jednoho má i takovou sekreci takže dle detske hlidat a kdyby se to zhorsilo hned do nemocnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
23.5.13 07:06

@AndrejkaFr Andy, to nic neni, moje mala to mela a zdurele ji to zustalo az do roku a neco, pokud se ji to nezvetsuje, nebo neboli tak je to v pohode, u holcicek to tak byva a pak to samo odezni. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.6.13 21:42

Ahoj holky… tak oznamuji, že se nám narodil malej Tobiášek 20.5. ve 3:19 měl 3140g a 50cm…asi 3 dny jsem měla poslíčky a pak 2 dny kontrakce, ale pokaždé když jsem si lehla, tak se oddálily na interval po hodině, tak jsem pořád čekala až to bude po 5 minutách… a toho 20. jsem vlezla v 1 ráno do vany a začalo to po 3 min, a po půl hodině po 2 min. nemocnici máme 5 minut cesty, tak jsem šla a přišla jsem tam už na 7 cm otevřená, píchli mi vodu a pak za těch cca 20 minut byl venku… konec byl rychlej a krásnej (oproti prvnímu porodu) tak snad už to máte všechny za sebou a jste v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
2.6.13 22:45

@edithkaa no tak ja trham partu teda, protoze prenasim a nechteji to vyvolat, pry je jeste cas aspon do stredy, bolesti mam, ale pry nejsou zrale porodni cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.6.13 23:03

@Paja R Ahoj, tak to jsme na tom stejne. Ja prenasim od 28.5. Porod mi chtej vyvolat az ve ctvrtek, taky mam ty porodni cesty nepripraveny - je to des. Moje prvni mimo a takhle si dava na cas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
2.6.13 23:12

@Miškiáda ale reknu ti, ze je to mazec, protoze ty si muzes pozadat o vyvolani a pritom ti to je houby platny, protoze, kdyz oni nechteji vyvolavat, tak s tim nehneme :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
2.6.13 23:13

@Miškiáda a co cekas? holku nebo kluka?
u nas to je klucina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...