Poradna duly
Jana Čurdová
No tak už tu nikdo asi není tak se tam jdu nakopnout sama.
Perličko, že ty makáš? ![]()
já jsem tuuu,ale jen na chvilku, pže přijde kámoka mě zastříhnout a nabarvit hlavu. Po dvou letech ![]()
Hele ty plácačky na mouchy se dělaj nějaký pidi
Jak se asi do tý mouchy mám trefit?
Jinak zima ukrutná, Robča měl venku teplejší tepláky, body, svetr a jarní bundu a čepici …je tu 12 st a fouká studenej vítr …do toho jsem slyšela, jak říkaj v rádiu, že v pátek má bejt 27 …to jsou takový skoky,až to snad ani nemůže bejt pravda ![]()
Medulko děkuju za pochvalu fotečky …u tebe nápodobně !!! Hele a ty máš montáž, že? Mě se tohle povedlo na dovče …jedna v mála společných fotek ![]()
Mandarínku u nás je to tak, že v 19 hami a spát, ve 22:45 se většinou vzbudí na pití ..dám mu trošku do flašky, odcházím …on dopije, vyhodí jí a vystrčí prdku a spí …potom ve 24 druhá večeře
hami a když se náhodou nevzbudí, nechám to vedle postýlky a jdu chrnět a až se vzbudí, tak mu to dám ( on pije mlíko studený, tak to neva) no a potom se různě buď budí na dudlíka nebo někdy ještě na čaj …a v 6:45 se budí na snídani, kterou mu šoupnu do postýlky a ádios dobrou odcházím …a dneska mě vzbudil v 9hodin, ale už byl podle mě vzbuzenej, jen tak polehával a měl plnou postýlku hraček, co si stáhnul z parapetu.
Tak a to je souhrn naší noci
Do toho někdy kňučí Dáda a já mám pocit, že už tu cestu k nim chodím ve spaní
…teda včera jsem cestou omylem nakopla kufr. …au au, nemám ho tam nechávat, že jo ![]()
Ty jo, teĎ koukám na ten Robčův metr …a říkám si , ty jo, přece mu není rok a půl
…sem to tam nějak blbě nastavila …takže znova ![]()
Pavlí s tím úklidem baráku mi teda povídej
Nemám vytřeno asi sto let ![]()
Mandarinku me nic nestiplo k tomu oku to je jiny tohle nateklo jako zevnitr oka, ted nevim jak to popsat jeste ted mam pod okem jakoby vacek no jenom doufam ze uz to bude dobry. Se me nejak ty bacili ted drzej ![]()
Pavli to je dobre ze uz papa Tadysek se musela byt pruda a s tema dodelavkama te chapu u nas jsou taky a to ten barak stoji uz nejakejch 8 let, ale homolka me vzdycky rika ze to musi uzrat
no ja bych rekla ze nektery veci jsou uz prezrali mozna i shnile
Jééé, tady to jede!!!
![]()
Hele nezdá se vám, že tu kecáme nějak víc ne na BC??? Asi jsme potřebovaly změnu
![]()
Kafko jsem objednaná už na 7.50, takže zítra nebudu naštěstí zase stresovat celý den jako minule
.
Pavli hele tvůj manža mi připomíná mého švagra. Švagr s manželovou sestrou postavili barák, v baráku nedodělaný věci, žádný nábytek, nic, ale první co dělali, byly chodníky, dlažba, plot apod. My jsme tohle s manželem nikdy nechápali, my jsme dělali přesný opak, nejdříve jsme si postavili, dodělali a zařídili komplet celý byt a teď teprve jsou na řadě chodníky a úprava kolem baráku.
Tím chci jenom říct, že tě chápu, že tě to žere, mě by to žralo taky. Kór s malým cvrčkem. No tak hold budeš muset manžovi „něco“ odmítnout, dokud nebude to a to
, to by mohlo zabrat
!
Držím palečky, ať se ti ho podaří přivést k rozumu!!!
A super že už Tadík začíná papat!!!
Jinak teda jsem brouzdala po emiminu a četla si období po mém IVF a teda přečetla jsem si věci, na které jsem fakt úplně zapomněla
… no a samo se teď IVF bojím ještě víc!!!
Když jsem byla tehdy po zjištění // v CARu na kontrole, měl můj dr. asi nějakou blbou náladu nebo co, protože co on tehdy řekl, to teda perla
, úplně mě tehdy vystrašil, nechápu, jak jsem to mohla zapomenout
! Já už snad raději ani nic zpětně číst nebudu, bo se fakt pos… strachy
!
Kafko dle tveho vzoru jsem sla zehlit a mam uklizeny spodek baraku
ovsem vrsek uz nedam na to dlabu ![]()
A jdu si udelat metr
teda jestli se me to povede
Perli haha tak nějak přemýšlím, co „něco“ bych měla manželovi odmítnout, bo furt nějak neni čas a z „něčeho“ se pomalu stává „nic“
Tak snad se to zase brzo spraví
![]()
A já ty chodníky taky nechápu, ale M mi to nějakou mužskou logikou vysvětlil, že ho fakt sere, že nemůžeme udělat kolem baráku krok, bo je všude bahno a že si nemůžeme dát na terase kafe. Což teda je fakt, že má pravdu, bo třeba to mě taky hlodá moc
Ono asi kdyby šlo chodit kolem alespoň provizorně, tak by to tak neřešil, jenže my máme všude megabahno, tak tam chce něco mít. No je to pruda hrozná.
A já už mam dole taky skoro vytřeno, ještě obývák, až Táďa půjde spát.
Kafko no ty podlahy… hele máme dlažbu - světlou - v kuchyni a na chodbě. A to je teda humáč, fakt vidim každičkej vlas, každou kapku, zrníčko písku. Na údržbu něco strašnýho, ale vypadá to dobře
Pak v obýváku dřevěná podlaha - kdybych rekonstruovala, tak bych ji k dětem určitě nedávala. Jako Táďa ji fakt zničil během prvního týdne, je samej škrábanec a ďolík
a vzhledem k tomu, jak byla strašně drahá, mě to teda docela štve. ALe tak my jsme s tim tak nějak počítali, až děti odrostou, tak se s tim něco udělá. Pak máme v pracovně lamino plovoučku a tu bych teda nedávala nikam (v tý pracovně mi nevadí). Je to studený a strašně klape. A velice spokojená jsem s tim Novilonem, co máme v pokojích nahoře. Je to krásně teplý, hezký a perfektní údržba. Super! Takže tak bych to shrnula.
A u nás stále chčije a chčije, už od rána… A před barákem dělaj ti blázni už od rána to pískoviště
Teda zatim staví ten dřevěnej domeček nebo co…
Holky a já bych potřebovala ukrutně vyžehlit. Už 4 týdny jen peru a peru, ale nežehlim, tak si to dovedete představit ![]()
Tak jsem si jeste pro jistotu udelala metr jen nevim jestli bude fungovat ![]()
No neke …už jde, jo? A já si to tady tak pěkně zařídila
![]()
Pavlí nám plovoučka neklepe?? ![]()
Hele a co se týče prken ..my máme nejlevnější a kdybys viděla, jak to vypadá
…ale prkna jsou krásný, to se musí nechat ![]()
tak co teda …tak já jdu psát na bc ![]()
Tak nevim ale BC uz zase nejde
naschval kdo sem prijde, ale asi nikdo
h
Tak nakukuju jestli jste zase neemigrovaly dokud BC nepojede
![]()